Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Όταν το «βαθύ κράτος» αποκαλύπτεται…


Η ραγδαία ανάπτυξη του ΕΠΑΜ έχει ανησυχήσει σοβαρά την άρχουσα τάξη και τους μηχανισμούς της σε δεξιά και αριστερά. Νιώθει να απειλείται από κάτι πρωτόγνωρο για την ίδια και το σύστημα πολιτικής κυριαρχίας της και επομένως πρέπει να το διαβάλει με κάθε τρόπο. Πώς όμως να το κάνει, όταν δεν βρίσκει τίποτε που να στέκει να του προσάψει; Φτιάχνει ιστορίες για αγρίους και παντελώς ηλίθιους. Κι επειδή μέσα από τους υπάρχοντες κομματικούς μηχανισμούς η αναπαραγωγή υποταχτικών ηλιθίων αποτελεί τον κανόνα, θεωρούν ότι κάπως έτσι θα είναι και με την υπόλοιπή κοινωνία.
Πρώτα, είδαμε κάποιους να «αναρωτιούνται» που βρίσκει τα λεφτά το ΕΠΑΜ και ο Δημήτρης Καζάκης προσωπικά...
για να διατρέχουν πάνω-κάτω την Ελλάδα. Επειδή δεν βρήκαν απολύτως τίποτε, καμιά ύποπτη, ή σκιώδη σχέση να μας προσάψουν, απλώς «αναρωτιούνται». Γνωστή τακτική από την εποχή του Γκέμπελς. Το επιχείρημα αυτό έπιασε μόνο στους χαραμοφάϊδες των κομματικών μηχανισμών, που θέλουν κομματική αντιμισθία για να κάνουν το 1/100 αυτού που εθελοντικά και αμισθί κάνουν τα περισσότερα από τα μέλη του ΕΠΑΜ. Πώς μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες των κομμάτων, οι οποίοι για να βρουν ακροατήριο να μιλήσουν θα πρέπει να τους το μαζέψουν οι μηχανισμοί με τον ίδιο τρόπο που ο τσοπάνης σαλαγάει τα πρόβατα, ότι ο ίδιος ο απλός κόσμος θα οργάνωνε ομιλίες και συγκεντρώσεις από μόνος του επωμιζόμενος ακόμη και τα έξοδα από το δικό του υστέρημα; Πώς να αντιληφθούν ότι αυτό που κάνει το ΕΠΑΜ χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το υστέρημα του ίδιου του απλού κόσμου της δουλειάς, των μελών και των φίλων του. Στο ΕΠΑΜ δεν κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα, ούτε υπάρχουν επιχορηγήσεις, δωρεές, τραπεζικά δάνεια, ή επαγγελματικά στελέχη. Υπάρχει μόνο η εθελοντική προσφορά στο μέτρο του δυνατού. Η ανάδειξη μέσα στο ΕΠΑΜ εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την προσωπική δουλειά και συνεισφορά. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να βρείτε στο ΕΠΑΜ παράγοντες και παραγοντίσκους, οι οποίοι την μόνη πολιτική προίκα που διαθέτουν είναι η «επωνυμία» τους από αλλοτινές εποχές και ξεπεσμένους μηχανισμούς.
Κατόπιν, όταν είδε το «βαθύ κράτος» ότι ο πολιτικός λόγος και η δράση του ΕΠΑΜ διαπερνά οριζόντια το πολιτικό σύστημα, ότι μπορεί να κερδίσει με την ίδια άνεση τον δεξιό, όπως και τον αριστερό, ή τον κεντρώο, σκέφτηκε να χτυπήσει τα σύμβολα του ΕΠΑΜ. Από τις υστερίες των νεοφιλελεύθερων ναζί τύπου Άδωνη Γεωργιάδη φτάσαμε στα βιντεάκια για τα «μασονικά» σύμβολα του ΕΠΑΜ. Ο φρυγικός σκούφος, το σύμβολο της ελευθερίας από την εποχή της Ομηρικής Ελλάδας, έγινε ένα σκοτεινό «μασονικό» σύμβολο. Το ίδιο και το ισοσκελές τρίγωνο της Αδελφοσύνης, της Ισότητας και της Ελευθερίας της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης του 1789, η οποία το δανείστηκε μαζί με τον φρυγικό σκούφο από την εποχή της Ρωμαϊκής δημοκρατίας και τους αγώνες των πληβείων ενάντια στους πατρικίους.
Πόσοι όμως είναι τόσο αγράμματοι, ή τόσο ανόητοι ώστε να πιστέψουν ότι τα κλασικά ιστορικά σύμβολα της δημοκρατίας είναι «μασονικά»; Ελάχιστοι. Γι’ αυτό και μπήκαν στον αγώνα και οι εφεδρείες του «βαθέως κράτους» στην αριστερά. Έτσι κάθε τρεις και λίγο έχουμε επιθέσεις ότι είμαστε εθνικιστές, ακόμη και «εθνικοσοσιαλιστές» και μάλιστα από εκείνους που εκ πεποιθήσεως και εξ ιδεολογίας είναι πράκτορες του ιμπεριαλισμού και της Ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας. Τελευταίο κρούσμα υπήρξε στο ιστολόγιο με την επωνυμία «Βαθύ Κόκκινο» όπου στις 6/12 αναρτήθηκε ανώνυμο κείμενο το οποίο, επικαλούμενο ανώνυμες «έγκυρες» πηγές, διακινεί την εξής πληροφορία για το ΕΠΑΜ:
«Αυτό λοιπόν που μας μεταβίβασαν –και επαναλαμβάνουμε ότι είναι κάτι που κυκλοφορεί χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε αν ισχύει- είναι μια τουλάχιστον «περίεργη» προσέγγιση.
Συγκεκριμένα το ΕΠΑΜ –το πολιτικό μόρφωμα που ίδρυσε ο Δημήτρης Καζάκης- το οποίο έχει αναπτύξει μια σχετική δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις θα ήθελε να κάνει την παρουσία του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μια εκλογική καμπάνια.
Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο διαγραμμένος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. –αλλά όχι και από το κόμμα- βουλευτής Πάνος Καμένος συζητάει να συστρατευτεί στο εγχείρημα του Δ. Καζάκη προσφέροντας εκτός των άλλων και οικονομική στήριξη. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι την ομιλία που έκανε πρόσφατα στην βουλή και στην οποία ο Π. Καμένος δήλωνε ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2010 την είχε ετοιμάσει με συνεργάτη του Δ. Καζάκη.»
Δεν μας εκπλήσσει η εν λόγω «πληροφορία», ούτε το γεγονός ότι αναπαράγεται χωρίς «να έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε αν ισχύει», όπως ο ομολογεί ο ανώνυμος συντάκτης του. Μας είναι γνωστό από καιρό το γεγονός ότι ορισμένοι που κυκλοφορούν στην αριστερά νιώθουν εξαιρετικά βολικά με το να διακινούν «πληροφορίες» που κατασκευάζονται από το «βαθύ κράτος». Επ’ αμοιβή, ή όχι, μας είναι αδιάφορο. Το γεγονός όμως ότι σχήματα, κόμματα, οργανώσεις και ιστοσελίδες της λεγόμενης αριστεράς ανέχονται αυτές τις διακριτές συγγένειες με την φαιά προπαγάνδα του «βαθέως κράτους», απλά αποδεικνύει τι στ’ αλήθεια κρύβεται πίσω από την δήθεν επαναστατική και ταξική ρητορεία ορισμένων.
Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιοι θα προσπαθήσουν να δώσουν μαθήματα στο ΕΠΑΜ από τα αριστερά, ή να ασκήσουν αφ’ υψηλού «ταξική» κριτική, ας φροντίσουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν τις γραμμές τους από τους εκπροσώπους και τα βαποράκια του «βαθέως κράτους» και ύστερα τα λέμε…
Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα χάσουν μόνο τον ύπνο τους.

22 σχόλια:

boskizas είπε...

"Στο ΕΠΑΜ δεν κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα, ούτε υπάρχουν επιχορηγήσεις, δωρεές, τραπεζικά δάνεια, ή επαγγελματικά στελέχη."

Το παραπάνω το επιβεβαιώνω από προσωπική πείρα μετά από επικοινωνία με τον ίδιο Κο Καζάκη. Το μόνο που θέλει το ΕΠΑΜ είναι άτομα με θέληση να βοηθήσουν την ΕΛΛΑΔΑ μας, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ προσωπικό όφελος, κάτι ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ για την Ελληνική πολιτική σκηνή.

Ανώνυμος είπε...

Σαν μέλος του Ε.ΠΑ.Μ μπορώ με ασφάλεια να επιβεβαιώσω τα όσα λέει ο Καζάκης. Ειναι ενα κίνημα ανατροπής των υπάρχοντων πολιτικών και οικονομικών συσχετισμών και πλαισίων και τα μέλη του είναι απο κάθε ιδεολογικό χώρο. Θα έλεγα οτι είναι κυρίως πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της Αριστεράς.Το σημαντικό όμως είναι οτι συνεχίζει το όραμα της ΄πλατείας΄ για Αμεση Δημοκρατία αλλά οργανωμένα με τοπικούς πυρήνες σε κάθε πόλη,σε καθε συνοικία της Αθήνας.Ας πάψουν ορισμένοι να έχουν αυταπάτες με τα κόμματα γιατι όλοι λίγο-πολύ ειναι διαπλεκόμενοι στα ίδια συμφέροντα. Η ΝΤΠ ειναι ήδη εδώ,τι άλλο θέλετε να δείτε,τα τανκς στους δρόμους?

MacGyver © είπε...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΊΑ. ΤΕΡΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πρωτόγνωρο όχι!!Υπάρχει μια πολιτική παράταξη εδώ και χρόνια, έχει κατέβει και σε εκλογικές αναμετρήσεις, που λέγεται Κοινωνία!!Οποιος θέλει να ενημερωθεί μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα τους koinwnia.com
Εχω ακούσει τον Καζάκη και συμφωνώ σε πάρα πολλά τα οποία λέει αλλά σχεδόν όλα περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά κυρίως θέματα.Σε Θεό πιστεύει?και αν ναι σε ποιόν?Χρειαζόμαστε πνευματικούς ανθρώπους που πιστεύουν και δίνουν λόγο στον Χριστό!Για περισσότερες διευκρινίσεις δείτε το παρακάτω video http://youtu.be/j5GGutx8FGs

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως χαιρετίζω αν ισχύει την κίνηση του Καμμένου. Πιστεύω ότι αυτός ο συγκεκριμένος τύπος έχει αυτό που απαιτείται δηλαδή τον τσαμπουκά για να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι απέναντι στους τραπεζίτες και ευρωπαίους τζιτζιφιόγκους.
Δεν νομίζω ότι αυτό το κάτι το έχει ο Τσίπρας ούτε η Αλέκα.

Ανώνυμος είπε...

εγω προσωπικα χεστηκα σε τι πιστευει, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...10,08 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ, ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ, ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ, ΑΣ ΠΙΣΤΕΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΔΑ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ; ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ MacGyver,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ.
ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ MacGyver;
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ!ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

άμεση απάντηση ο κύριος Καζάκης και πολύ σωστή,ως μέλος του ΕΠΑΜ επιβεβαιώνω τα λεγόμενά του
''το ΕΠΑΜ χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το υστέρημα του ίδιου του απλού κόσμου της δουλειάς, των μελών και των φίλων του. Στο ΕΠΑΜ δεν κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα, ούτε υπάρχουν επιχορηγήσεις, δωρεές, τραπεζικά δάνεια, ή επαγγελματικά στελέχη. Υπάρχει μόνο η εθελοντική προσφορά στο μέτρο του δυνατού. Η ανάδειξη μέσα στο ΕΠΑΜ εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την προσωπική δουλειά και συνεισφορά. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να βρείτε στο ΕΠΑΜ παράγοντες και παραγοντίσκους, οι οποίοι την μόνη πολιτική προίκα που διαθέτουν είναι η «επωνυμία» τους από αλλοτινές εποχές και ξεπεσμένους μηχανισμούς.''

maria είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

11,51 ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΘΕΝΟΥΝΤΟΟΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ; ΡΕ ΒΛΆΚΑ;
ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

πολύ χαίρομαι εάν ισχύει αυτό καιρός να αλλάξουν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΕΜΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΝΑ ΓΛΥΤΟΣΗ Η ΚΟΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΛΟ ΕΝΑ ΘΡΗΣΚΟΛΥΠΤΟ. ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΕ ΚΥΝΔΥΝΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ.ΩΜΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΗ ΠΡΟΦΕΣΗ( ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ) ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΙΘΕΙΣ.-

Panos είπε...

Δυστυχώς μόλις σήμερα ανακάλυψα και την άλλη πλευρά του νομίσματος από βίντεο που μου έστειλαν. Και εδώ μπερδεύει λοιπόν η ιστορία μπλέκοντας τον Καζάκη με την Μασονία!
Το παραθέτω εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=CcUEvIqblI8&eurl=http%3A%2F%2Fiokh.blogspot.com%2Fsearch%3Fupdated-min%3D2011-01-01T00%3A00%3A00%252B02%3A00%26updated-max%3D2012-01-01T00%3A00%3A00%252B02%3A00%26max-results%3D50&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μέλος του ΕΠΑΜ Κορινθίας. Έχουμε φωνάξει τον άνθρωπο πέντε φορές να μιλήσει. Τον φιλοξενούμε στα σπίτια μας, τις αφίσες τις βγάζουμε με δικά μας έξοδα, ρεφενέ, κι όταν δεν μπορούμε να βγάλουμε, πάμε σε φίλους και γνωστούς, τους ενημερώνουμε κι αυτοί ενημερώνουν τους δικούς τους και πάει λέγοντας. Την πρώτη φορά που ήρθε ήμσαταν οι άνθρωποι που οργανώναμε τις πλατείες όλο κι όλο. Όταν μίλησε μαζί με τον Αντωνίου στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, δεν έπεφτε καρφίτσα, ποτάμι ο κόσμος. Ποτάμι, όχι κοπάδι. Ένας νεαρός ρώτησε "και πού το ξέρω ότι αν πάρετε την εξουσία δεν θα είσαστε το ίδιο και χειρότεροι;". Για να λάβει την εξής απάντηση: "Αν μου δώσεις την εξουσία γιατί θα σου πω ότι είμαι καλό παιδί, είσαι κουτός. Δεν θέλω εγώ την εξουσία, εσύ πρέπει να την έχεις." Καθαρές κουβέντες, καθαρά πράγματα. Τα περί υπόπτων συναλλαγών κι άλλες ανοησίες να έρθουν να μας τα πούνε όταν βγάζουμε δίσκο για να μαζέψουμε κανένα φράγκο για καμιά αφίσα. Και να μας το πούνε κι όταν σκοτωνόμαστε να μαζέψει ο ένας για τον άλλον τίποτα ψιλά για το ενοίκιο, γιατί είμαστε όλοι φίλοι, γνωριστήκαμε πια και φροντίζουμε να μην ποδοπατηθεί κανένας. Και καλούμε και όλον τον κόσμο, είτε είναι στο ΕΠΑΜ είτε όχι να έρθει μαζί μας ενάντια στα χαράτσια και τη λεηλασία.

Ανώνυμος είπε...

2.16
Αληθινες κουβεντες μεσα απο τη ψυχη, αυτο
μου περασε απο το μυαλο, οταν σε διαβασα.

Ανώνυμος είπε...

2.11
XAXAXAXAXAXAXAXAXA, ΠΡΟΒΑΤΟ, ΜΠΕΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

1.19 kai 2.09
Ετσι και χειροτερα, ρε παιδια. Αυτοι οι θρησκοληπτοι (οχι οι θρησκοι) ειναι τελειως καμμενοι.

Ανώνυμος είπε...

11.51

Το Επαμ δεν ειναι κομμα, διαβασε την ιδρυτικη του στο επισημο σαιτ του.
Μπορει να γινει κομμα αργοτερα, να το θελησουν τα ιδια τα μελη και ο Καζακης εχει δηλωσει, οτι ΔΕΝ θα ειναι υποψηφιος.

Ανώνυμος είπε...

MacGyver

Ρε εσύ δεν είσαι που βρίζεις Χριστό και Παναγία και κατά τα άλλα δεν βγαίνει κανένας από τους συντρόφους σου να αντιλογήσει με εσένα στο θέμα των υβρεολόγιον κατά του Χριστιανισμού .

Πόσο καιρό ρε ξερατό νομίζεις ότι θα κρύβεσαι εσύ και οι όμοιοί σου ;

Που πας ρε Καραμήτρο και μας τα έκανες σαν καρπούζια ;

Άντε ρε απο εδώ κρυπτοαδερφές της δεκάρας που θέλετε να έχετε και λόγο .

Σε πόσα μπλόκ εσύ και οι όμοιοί σου κάνετε τα ίδια βρίζοντας Χριστό και Παναγία και πουλώντας μας νέα Καζάκικη Δημοκρατία ;

Άντε μέσα γρήγορα στην Μασονική Στοά που ξεφυτρώσατε και νομίζατε ότι θα κρύβεστε για πάντα απο το φως της αλήθειας .

ΡΕ ΟΥΣΤ.............



http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_528.html
6 σχόλια:
MacGyver είπε...
ΜΠΑΑΑ, ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ...
ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑ
28 Νοεμβρίου 2011 10:46 π.μ.




MacGyver είπε...
ΞΕΡΩ ΚΙΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ;

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ..
ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ....
28 Νοεμβρίου 2011 3:51 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑΚΟ MacGyver....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΣΩΤΗΡΑ-ΜΕΣΣΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...!
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ...!
ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
-ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ; - ΜΑΝΑ ΤΟΥ MacGYVER...
-ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ; - ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ MacGYVER
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ; ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ; ΤΟΝ ΠΑΠΑ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ";
ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπερασπιστής του Καζακη και συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του.Οσον αφορά δε τα σύμβολα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν μεγάλη δύναμη και ερωτώ.Να χρησιμοποιήσω την σβάστικα επειδή είναι βουδιστικό σύμβολο!!!!Τέλος πάντων εγώ εξετάζω βεβαια ότι αυτά που λεει είναι αληθινά και αξιόπιστα.Πιστεύω δέ ότι υπάρχουν τόσα σύμβολα...

Ανώνυμος είπε...

i lisi ine 2 ekloges na ginoun stin proti 51& lefko opote kai oi 300 hanoun to dikaioma ipopsifiotitas gia panta na xanampoun sti vouli, dikos tous ine aftos o nomos alla den tous simferi na ton anakinonoun, stis defteres ekloges, se sintomo hroniko diastima psifizoume anexartita dimokratika patriotika komata oste na xanagenithi i dimokratia...distihos den eho elliniko pliktrologio na grafo ellinika pou toso thelo meno asia efharisto.