Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ"!


"Στην παραδοσιακή ομιλία των "Ευχαριστιών" ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Θεό και γενικά σε οτιδήποτε Θρησκευτικό. Παραδοσιακά οι Αμερικανοί πρόεδροι, τη...
μέρα αυτή, αναφέρονταν και ευχαριστούσαν το Θεό για την προστασία που παρέχει στη χώρα τους. Φέτος όμως ο Ομπάμα απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα της πίστης. Όπως είναι φυσικό το διαδίκτυο και η μπογκόσφαιρα της Αμερικής πήρε φωτιά με διάφορα σχόλια και χαρακτηρισμούς για τον Πρόεδρο Ομπάμα , όπως αυτούς του άθεου και του ισλαμιστή."
 Αντιγράφουμε από eglimatikotita.gr,

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου ειναι σατανιστης, ο λεχριτης!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι καλυτερο να ειναι σαν το Μπους; Σας φαινεται καθολου φιλος του Ισλαμ; Αυτος που ειχε 3 πολεμους στην μεση ανατολη και που σκοτωνει πολους στο Πακισταν καθε τοσο; Δεν νομιζω. Το μεγαλο προβλημα με τον Ομπαμα ειναι οτι κοιταζει μονο τα συμφεροντα των πλουσιων, οπως ολοι οι πολιτικοι.

Ανώνυμος είπε...

γιατι να πει ευχαριστω ο μασσονος? πλεον ακομα και για τα χριστογεννα,προσπαθουν στις ευχετηριες καρτες , και σε πανο των σχολειων οταν κλεινουν για τα χριστουγεννα,να καταργησουν το καλα χριστουγεννα και να γραφουν απλα ''καλες γιορτες''.οι εβραιοι ειναι αυτοι που κινουν τα νηματα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ Η ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ Κ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Η ΣΕΠΤ ΤΟΥ 12 ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΕΚΡΟ..ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ..JEFFRY....