Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οι «12″ του Κόμματος των Απόστρατων: Ποιοι είναι, από που προέρχονται, τι θέλουν…


Δέκα στρατιωτικοί ε.α., ένας αστυνομικός ε.α. και ένας… πολίτης απαρτίζουν την 12 μελή Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Κόμματος των Απόστρατων - επισήμως πλέον ως «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ».

Οι στρατιωτικοί είναι όλοι του Στρατού Ξηράς πλην δυο, ενός της Αεροπορίας και ενός του Ναυτικού. Ο μη ένστολος υπογράφει ως...
διεθνολόγος και έχει και τηλεοπτική παρουσία.


Οι «12″ – που τρέχουν και τα οργανωτικά- είναι οι εξής:

1) Πρόεδρος: Νικόλαος Αλικάκος. Υποστράτηγος ε.α. Γεννήθηκε το 1958. Κατάγεται από την Αγία Μαρίνα Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2011. Πτυχιούχος Νομικού Τμήματος Νομικής Σχολής Αθηνών.

2) Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Πανταζής. Αντισυνταγματάρχης ε.α. Γεννήθηκε το 1958 στην Κόρινθο. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ.

3) Φώτιος Ρίζος. Ανώτατος Αξκός ε.α. Γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2008.

4) Ιωάννης Κουτσαϊμάνης. Ταξίαρχος ε.α. Γεννήθηκε το 1959 στην Ξάνθη. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2010. Απόφοιτος ΑΣΠ και ΣΕΘΑ.

5) Ανάργυρος Σαρήπαπας. Υποστράτηγος ε.α Γεννήθηκε το 1958 στην Θεσσαλονίκη. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2011. Απόφοιτος ΑΣΠ και ΝΑΤΟ Defence Gollege.

6) Σταύρος Σακκελαρόπουλος. Συνταγματάρχης ε.α Γεννήθηκε το 1959 στην Αταλάντη Φθιώτιδος. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2008.

7) Γεώργιος Γερούλης. Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Γεννήθηκε το 1958 Απόφοιτος Σχολής Ικάρων Τάξεως 1980. Αποστρατεύθηκε το 2010. Κάτοχος ΜPhil in Social Science/Leicester University, UK & Διδακτορικού από το ΕΜΠ/ Μηχ. Ηλ. & Μηχ. Ηλ. Υπ.

8) Γεώργιος Σιδερής. Υποναύαρχος ε.α. Γεννήθηκε το 1953 στην Αίγυπτο. ΣΝΔ Τάξεως 1975. Αποστρατεύτηκε το 2002. Απόφοιτος Τμήματος Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιά. Muster στο Ανθρώπινο Δυναμικό, Προμήθειες- Συμβάσεις, Ανάλυση Συστημάτων από Ν.P.S. Απόφοιτος ΝΣΠ.

9) Άγγελος Σπαντίδος. Ταξίαρχος ε.α . Γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. ΣΣΕ Τάξεως 1983. Αποστρατεύθηκε το 2011. Aπόφοιτος ΣΤΕΑΜΧ.

10) Στέφανος Σφατίδης. Συνταγματάρχης ε.α. Γεννήθηκε το 1960 στην Κομοτηνή. ΣΣΕ Τάξεως 1984. Αποστρατεύθηκε το 2010. Απόφοιτος ΑΔΙΣΠΟ.

11) Θεόδωρος Διαμάντης. Αξιωματικός ΕΛΑΣ ε.α .Γεννήθηκε το 1955 στη Βούλπη Ευρυτανίας. Απόφοιτος Σχολής Υπαστυνόμων 1977. Εγκληματολογικός Αναλυτής μετεκπαιδευθείς στις ΗΠΑ (B.D.S)

12) Αθανάσιος Δρούγος.

«Δεν οραματιζόμαστε πολιτικές καριέρες μετά 35 έτη υπηρεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε στοχεύουμε στην επίλυση των συντεχνιακών μας επιδιώξεων. Αναλάβαμε να εκτεθούμε από μόνoι μας στην αντίληψη του πατριωτικού καθήκοντος», λέει ο πρόεδρος του Συνδέσμου.

prionokordela.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσο ήταν εν ενεργεία έκαναν κάτι ουσιαστικό για την Δημοκρατία ή απλώς έσκυβαν όπως η πλειάδα των Αξιωματικών για να πετύχουν μια μετάθεση ή μια προαγωγή;;; Καλό είναι να μάθουμε κάποιες ενέργειες τους εναντίον του λεγομένου συτήματος, εκτός και εάν και αυτοί ήσαν ένα μέλος σε όλο τον μηχανισμό αυτό! Καλό είναι να μάθουμε πόσοι από αυτούς υπέβαλαν παραίτηση και πόσοι τους παραίτησαν;;; Συνήθως μετα την αποστρατεία όλοι τους γινονται δημοκρατικοί!!! Καλό είναι να μάθουμε, να μας πούνε οι ίδιοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που τα λες αυτά τι έκανες εναντίον του συστήματος?
Μήπως δεν γνωρίζεις ότι η καρριέρα οποιουδήποτε αξιωματικού τελειώνει αν πάει κόντρα στο σύστημα?
Προφανώς δεν εννοείς όσοι αντιδρούσαν να οργανώναν κίνημα?
Οπως και να χει κάθε εναλλακτική πρόταση αυτή τη στιγμή είναι σεβαστή και πλουραλιστική. Αρκεί να ξεφύγει ο κόσμος από το δικομματισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ηπληροφορία πέρα αληθινή την ήμέρα της ιδρυτικής διακήρυξης ξέρετε ποιός τους έστειλε Χαιρετιστήριο μήνυμα;
ο Κ.Γεννηματας ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπα'ι'κής Τράπεζας ανάπτυξης.Την φάτσα του στη τηλεόραση την ξέρετε.κάτι σας θυμίζει ε!!.Ουδέν σχόλιο.Μάλλον μακρυά και αλάργα αφού δεν μασάει η κατσίκα ταραμά.

Ανώνυμος είπε...

Γέμισε ο ουρανός με αστερια,πέρα από την πλακα πραγματικά τόσα χρονια οι κύριοι αυτοί δεν ήταν μέσα στο σύστημα ρωτάω εγώ ο αγράμματος,ξαφνικά μετά τις περικοπές στο μισθό τους εμφανίστηκαν πατριοταραδες σας ξέρουμε και σας τόσα χρονια καρεκλα αστερια και παράσημα από το πουθενά και μισθό βαρβάτο όχι φίλοι μου ευχάριστο δε θα πάρω.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τους έμαθα πρόσφατα από τη σελίδα www.syndesmosee.gr και με έχουν κερδίσει με τη σοβαρότητα,τον πατριωτισμό και προπάντων την καθαρά ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ τους και πιστεύω ότι πολύς κόσμος θα τους ακολουθήσει,διότι τα κόμματα που υπάρχουν σήμερα είναι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
Σαφώς και πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί,αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει χειρότερο πολιτικό σκηνικό από το σημερινό.

Ανώνυμος είπε...

Επιφυλακτικά παιδιά.. Πολλά τραβήξαμε ήδη..

Ανώνυμος είπε...

O κ. Καρατζαφέρης άραγε τι φοβάται και λέει στην τηλεόραση "Θα εμπισευτούμε τώρα Συνταγματάρχες και Λοχαγούς"? Ο κ. Πλεύρης και αυτός τι φοβάται όταν λέει "Θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένας Αντιστράτηγος και ένας Αρειοπαγίτης?" Μήπως τώρα που άνοιξε η αυλαία και έπεσαν οι μάσκες ο κόσμος πλέον ξέρει τι ρόλο παίζει το καθένα κόμμα? Μήπως κ. Καρατζαφέρη οι προβλέψεις σου από το 2000 ήταν αληθινές? κάτι ήξερες! Τώρα γιατί δε μιλάς? Η εξουσία είναι γλυκιά! Η κρεμάλα είναι λίγη για όλους όσους αυτή τη περίοδο προδίδουν τη χώρα και μη μας πουν ότι το κάνουν για το καλό μας! Ολη την Ελλάδα γνωρίζει την απάτη ,την προδοσία την αδικία την ατιμωρησία τη λαμογιά και τη ξεφτίλα! Πηγαινοερχόντουσαν και οι τρεις στο Προεδρικό μέγαρο και μας δούλευαν!
Μάθετε λοιπόν ότι όλη η Ελλάδα περιμένει πως και πως να γνωρίσει το νέο αυτό κόμμα και να το ψηφίσει με τη πρώτη ευκαιρία.Φυσικά θα το πάνε μακριά γιατί ξέρουν ότι δε θα τους ψηφίσει ούτε η μάννα τους! Και όλο προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν τους Στρατιωτικούς! Ο κόσμος ξέρει και εμπιστεύεται αυτούς που έχουν παραμείνει τιμιοι! Θέλοι ΤΙΜΙΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός πάλι ό Αθανάσιος Σδούγος ξαφνικά έγινε..... πατριώτης από εβραιόδουλος καί εβραιολάγνος καί φιλοσιωνιστής πού είναι ;;;;;;;;;;
Τό παράδειγμα τού Καρατζαφέρη μέ τό κόμμα του , άς μάς προβληματίσει !!!

Ανώνυμος είπε...

o 2:05 π.μ. είμαι , διορθώνω τό όνομα Αθανασιος Δρούγος .

ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ είπε...

Αθανάσιος Δρούγος??ΠΛΑΚΑΚΑΝΕΤΕ?
ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ; - ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!

http://anti-neotaksites.blogspot.com/2011/11/blog-post_475.html

Ανώνυμος είπε...

Όλοι όσοι έχουν ευλύγιστη μέση και νοιώθουν το χαλί να γλιστράει κάτω από τα πόδια τους,αφού είναι κομματόσκυλα και βολεμένοι του τωρινού βρώμικου συστήματος, έχουν μόνο αρνητικά σχόλια για μια νέα προσπάθεια, που μπορεί να βοηθήσει για να ξεβρομίσει ο τόπος από τα λαμόγια και τους κλέφτες.
Το υπάρχον πολιτικό σύστημα πέθανε τελείωσε ο λαός θα σας δώσει την απάντηση που πρέπει όταν γίνουν,αν γίνουν, με την χούντα που μπλέξαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ "ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!!!!

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ........

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!! ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ !!!!