Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Nigel Farage: Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες,που λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.



Δειτε το βιντεο!
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα, από την χθεσινή συγκλονιστική ομιλία του Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο.
Απίστευτες και συγκλονιστικές κατηγορίες για την οικονομική διακυβέρνηση και τον ρόλο της τρόικα στην Ελλάδα..

Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε είναι η Οικονομική Διακυβέρνηση και όλοι εδώ στην πρώτη σειρά υποστηρίζετε περισσότερη ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Τι είναι η ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση; Θα σας πω τι είναι.
Πρόκειται για την προσγείωση ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, από το οποίο βγαίνουν έξω ένας υπάλληλος από την Επιτροπή, ένας υπάλληλος από την ΕΚΤ και ένας υπάλληλος από το φρικτό ΔΝΤ.
Τα τρία αυτά άτομα, η τρόικα, πηγαίνουν και συναντούν την ελληνική κυβέρνηση και της λένε, τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει.
Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα.
Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες του εξωτερικού που, λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.
Είναι εντελώς απαράδεκτο.Υπάρχει κανείς που να απορεί γιατί οι Έλληνες πολίτες καίνε σημαίες της ΕΕ και ζωγραφίζουν σβάστικες
Αν δεν επιτραπεί στην Ελλάδα να βγει από αυτή την οικονομική και πολιτική φυλακή, μπορεί να προκαλέσετε μια επανάσταση στη χώρα αυτή.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρεθηκε 1 ανθρωπος με @@ που δεν φοβαται να παει κοντρα στο συστημα και να πει πως εχουν στα αληθεια τα πραγματα, σε αντιθεση με τους ευνουχους πολιτικους που μας κυβερνανε τις τελευταιες δεκαετιες...

Ανώνυμος είπε...

nigel.farage@europarl.europa.eu
Μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

τελικα υπαρχουν ακομα πολιτικοι με αρχιδια και οχι μονο αρχιδια πολιτικοι

Ανώνυμος είπε...

Να βρεθη ένας τρόπος ώστε να φωνάξουμε αυτόν τον ΕΛΛΗΝΑ πολίτη να αναλάβη την τύχη αυτού του μπουρδέλλου που λέγεται Νεοελληνικό ραγιαδιστάν.Διότι Ελληνας τελικά είναι αυτός που σκέφτεται και λέει τα πράγματα με το όνομά τους,θαρραλέα δημοκρατικά και δυνατά..Τελικά οι πραγματικοί Ελληνες ευρίσκονται έξω απο το ραγιαδιστάν.Τα βλέπετε αυτά ραγιάδες σφουγκοκολάριοι κι οσφυοκάμπτες των ντόπιων και ξένων συμφερόντων;

Ανώνυμος είπε...

@10:03. Πολύ σωστός φίλε. Όλοι πρέπει να το κάνουμε καθότι ένας Άγγλος μας εκπροσωπεί πολύ καλύτερα απ' τις δικές μας μαριονέτες των τραπεζών.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνουμε ρε πατριώτες θα μένουμε απαθείς περιμένοντας την καταστροφή της κοινωνίας μας.
Αυτός ο Σαμαράς που είναι? Είναι κι αυτός κότα λυράτη.
βρειτε κάτιο να κάνουμε ναντισταθούμε στον τύραννο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ με σκοτώνει ο ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ Σας ικετεώ πατριώτες συνταχθείτε μαζευτείτε πότε που να τον φάμε να τον κόψουμε κομματια,μας τελείώνει αυτό το σκυλλογένημα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΙΤΖΕΛ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥΣ(ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ). ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ!!

Ανώνυμος είπε...

11.43
να καθορίσουμε ένα σημείο συνάντησης να μει στα BLOGS και να το πούμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΟ. ή καποιο αλλο συνθημα διαφορετικά φίλε μου θα πάμε αδιάβαστοι γιατι όταν ασυτη η μαφία του ΜΠΑΤΣΟΚ επιβάλει και άλλα χαράτσια και σίγουρα θα βάλει θα καμφθεί και το ηθικό του κόσμου και τότε τελειώσαμε.Απ τα κόμματα μη περιμένουμε απολύτως τίποτα,είναι όλοι στο κόλπο και δεν πρέπει να περιμένουμε βοήθεια απο πουθενά και απο μόνοι μας πρέπει να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.
Από κάπου πρεπει να ξεκινήσουμε.

Για την ώρα είναι κάποιος άλλος εδώ.?

Ανώνυμος είπε...

nigel.farage@europarl.europa.eu

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΕ.ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

κανενας "καμικαζι";να τους στειλει ολους στον αγυριστο;

Ανώνυμος είπε...

Αν το ψάξετε λίγο αδέρφια θα δείτε ότι αυτόν τον φιλέλληνα που μας υποστηρίζει στο εξωτερικό πολύ καλύτερα από τους δικούς μας εθνοπροδότες έχουν προσπαθήσει να το δολοφονήσουν τουλάχιστον δύο φορές.ΨΑΧΤΕ ΤΟ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΕ ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΝΤΖ.

Ανώνυμος είπε...

Sent: 14 September 2011 21:19
To: FARAGE Nigel
Subject: Thank you for supporting Greece

Dear Mr. Nigel,

From the bottom of my heart, i would like to thank you for supporting
us, the Greek people.

Sincerely,

A 40 years old Greek who has been working since his 14 years, and now is
destroyed with no present, no future, no life.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

Dear Sir

Many thanks for your support and encouragement, and good luck with the
struggle for democracy where it matters most - in your own
neighbourhood!

Yours sincerely

Nigel Farage

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που φτάσαμε δείξαμε ότι είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε το ομόσπονδο κράτος της Ε.Ε. που λέγεται Ελλάδα και είναι η χώρα μας. Και τι έγινε τόσα χρόνια:
-αναξιοκρατία
-τους άξιους του κυνήγησαν όλοι από φθόνο
-έκλεβαν τα ευρωπαικά κονδύλια και πολλοί ζούσαν με κλεμμένα όποτε ο γιατρός είχε μισθό 1.000 ευρώ ενώ οδηγός λεωφορείου 3.000 κτλ
Όταν οι περισσότεροι ζούσαν τη μεγάλη ζωή με κλεμμένα λογικό να έρθουν κάποιοι και να σου επιβάλλουν το λογικό και το σωστό.
Καλώς ήρθαμε στην πραγματικότητα.... και δεν περάσαμε από τα χνάρια της Αργεντινής (μισθοί 200 ευρω μετά πό 11 χρόνια ανάπτυξης από την χρεωκοπία...έκαναν τους μάγκες και ακόμα να συνέλθουν). Πρέπει όλα τα κομματα να ενωθούν για να σωθούμε και φυσικά οι φοροκλέφτες φυλακή!!!