Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Την ίδια στιγμή που το παραμύθι της “πράσινης ανάπτυξης” γονατίζει την οικονομία, Το Μπάκιγκχαμ χρησιμοποιεί την εφεύρεση του Μέγα Αρχιμήδη για παραγωγή ενέργειας!





QueenΜία εξέλιξη που (δεν) θα έπρεπε να μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες, αφού παραδώσαμε την κληρονομιά μας στα νύχια διεθνών σαλτιμπάγκων…

4 σχόλια:

Αλεξία Λογαρίδου είπε...

Εύρηκα! Πράσινο Queen χρησιμοποιεί αρχαία ελληνική ιδιοφυία στην εξουσία Windsor (και εννοούμε Αρχιμήδης δεν, 90-year-old σύζυγό της, Φίλιππο)
Με REBECCA ΑΓΓΛΙΚΑ
Τελευταία ενημέρωση στις 11:14 Π.Μ., στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011

Σχόλια (70)
Προσθέστε τις ιστορίες μου
Μετοχή

Η Βασίλισσα έχει δώσει το πράσινο φως στην εξουσία Windsor Castle από υδροηλεκτρική ενέργεια, τη χρήση δύο γιγαντιαία τουρμπίνες.
Η 40-ton Βίδες Αρχιμήδης ήταν χθες παραδοθεί Romney Weir στον ποταμό Τάμεση, μέσα στη θέα του αγαπημένου βασιλική κατοικία της.
Πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος είναι κάτι σαν στιλβωμένο τεχνολογία, έχει κάνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Όπως το όνομά τους προτείνει, οι στρόβιλοι μοιάζουν με τη βίδα που αναπτύχθηκε από την αρχαία ελληνική μαθηματικός και μηχανικός Αρχιμήδη των Συρακουσών.


Πράσινο Queen: Αυτής Μεγαλειότητος έχει δώσει το πράσινο φως στην εξουσία Windsor από υδροηλεκτρική ενέργεια, χρησιμοποιώντας τουρμπίνες με βάση τις αρχές που αναπτύχθηκαν από τον Αρχιμήδη
Έφηυρε τη βίδα για να αυξήσει τις πεδινές νερό, έτσι θα μπορούσε άρδευση των γαιών που στην κορυφή του μια πλαγιά, αλλά σύγχρονο ομώνυμο είναι ενεργοποιημένη από πτώση νερού από το φράγμα.
Κάθε τουρμπίνα είναι συνδεδεμένο με ένα κιβώτιο ταχυτήτων και γεννήτρια για την παραγωγή ηλεκτρισμού.
Θα χαμηλώσει στη θέση του στο τέλος του μήνα και υπάρχει η ελπίδα ότι θα είναι έτοιμοι να παράγουν φιλικά προς το περιβάλλον ενέργειας από το Νοέμβριο.

Περισσότερα ...
Ποτέ δεν υπολογίζονται θερμίδες ενός ατόμου: αγαπημένες συνταγές της μαμάς της Βασίλισσας, συμπεριλαμβανομένων των After Eight παγωτό και ζαλισμένος τάρτα
«Θα ήθελα πολύ να έχω τα παιδιά, αλλά όχι αυτή τη στιγμή»: Zara βάζει σχέδια μωρό σε αναμονή για να επικεντρωθεί στην καριέρα ιππασίας
Βασιλική νυφικό της Κέιτ που να κάνει £ 8m, όπως αριθμούς ρεκόρ κοπάδι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ
Palace πηγές λένε ότι είναι αβέβαιο εάν θα είναι σε θέση να τροφοδοτήσει το κάστρο εξ ολοκλήρου από την πράσινη ηλεκτρική ενέργεια άμεσα, αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί το επόμενο έτος.
Η Βασίλισσα θα μπορούσε έστω και μια μέρα να γυρίσει ένα κέρδος από την πώληση της ενέργειας επιστροφή του πλεονάσματος στους National Grid.
Ένα παλάτι του Μπάκιγχαμ ο εκπρόσωπος είπε: «Έχουμε ήδη ψάχνει σε αυτό για πολλά χρόνια. Είναι ένα από μια σειρά οικολογικών πρωτοβουλιών εισήχθη στο Royal κατοικίες από τη Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου ».

Ο Αρχιμήδης κόστος Βίδες £ 700.000 για να κάνουν σε ένα εργοστάσιο στην Ολλανδία, και με τον υπόλοιπο εξοπλισμό θα κοστίσει ένα επιπλέον £ 1 εκατ. για την εγκατάσταση. Εκτιμάται των ανεμογεννητριών θα μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 790.000 κιλά ετησίως.
David Dechambeau, διευθύνων σύμβουλος της Μηχανικής ενέργειας της Νοτιοανατολικής, είπε ότι «πάνω από το φεγγάρι» να έχει την βασίλισσα ως πελάτης.
Πλησίασε πρώτα την βασιλική οικογένεια το 2007 για την ανάπτυξη υδροηλεκτρικής ενέργειας για Windsor Castle και βρήκε υπαλλήλων πολύ έντονος ». Και πρόσθεσε: «Θέλουν να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα».
Όμως, χρειάστηκαν δύο χρόνια για να πάρει όλες τις άδειες μέσω του Οργανισμού Περιβάλλοντος, η οποία δεν είχε ποτέ πριν μισθωμένων ακινήτων σε ιδιωτική εταιρεία και έπρεπε να βεβαιωθείτε ότι το έργο δεν θα επηρεάσει πλοήγηση, έλεγχος των πλημμυρών και την άγρια ​​ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος κάνει αυτές τις μεταφράσεις... Είπαμε Google translate αλλά διορθώνουμε και λίγο...

Ανώνυμος είπε...

μετά τα greeklish θα μάθουμε και googlika

Ανώνυμος είπε...

googlomalakia translate...