Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Γνωρίζετε ποια Εταιρεία Πληροφορικής κατασκευάζει και συντηρεί το Λογισμικό στο Υπουργείο Οικονομικών ;


Γνωρίζετε ποια Εταιρεία Πληροφορικής κατασκευάζει και συντηρεί το Λογισμικό στο Υπουργείο Οικονομικών ;
Αν όχι, δείτε: ΕΔΩ
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ:
Είμαστε όλοι, λαός, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και πολιτευτές, δικαστές και δικηγόροι, διπλωμάτες, στρατηγοί,
αστυνομικοί, τράπεζες και τραπεζίτες, δάσκαλοι και διδασκόμενοι, γιατροί και ασθενείς, ελεγκτές και ελεγχόμενοι, παπάδες και δεσποτάδες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες (εγχώριοι και εισαγόμενοι), ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, εφοπλιστές και ναυτικοί, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, καλλιτέχνες, φοροεισφοροφυγάδες, έντιμοι και λαμόγια, πόρνες και αδερφές, ζωντανοί και πεθαμένοι, πράσινοι, γαλάζιοι, κίτρινοι, κόκκινοι, όλοι γενικώς και μηδενός εξαιρουμένου....
"ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ", στον "Εθνικό Προμηθευτή", που τεχνικά μπορεί να έχει όλες τις πληροφορίες μας, αρκεί-και όποτε-το θελήσει.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ;
- Το εν λόγω λογισμικό και η συντήρησή του, δεν χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. διότι δεν προκηρύσσεται διαγωνισμός, ελλείψει άλλων αναδόχων, για τεχνικούς λόγους.
- "Απαγορεύεται", επίσης για τεχνικούς λόγους, στους αναλυτές και προγραμματιστές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, να "αγγίξουν" τα προγράμματα, με αποτέλεσμα όταν "πέφτει" το σύστημα να μην μπορούν να παρέμβουν διορθωτικά.


Υ.Γ
-Που είσαι αείμνηστε Χαρίλαε Φλωράκη, να δεις τον γιο του Πέτρου, που του δώσατε δουλειές τότε εσείς της Οικουμενικής Κυβέρνησης-όπως τους είχες ζητήσει-πως πρόκοψε και μεγάλωσε.....

Γ.Δη
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά από αυτό μπορούμε επίσης να υποθέσουμε ότι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το λογισμικό που θα εξάγει αποτελέσματα θα είναι ομοίως κάποιας τέτοιας εταιρείας και εμείς θα καθόμαστε να μουντζώνουμε ο ένας τον άλλον αναρρωτώμενοι πως διάβολο βρέθηκαν πάλι κυβέρνηση και πόσοι μπορεί να είναι οι βολεμένοι τους για να βγούνε με τέτοιο ποσοστό.
Οταν όμως διέρευσε για την Αμερική και τον δόλιο τρόπο που προέκυψε η εκλογή του μέλους των bones and skulls Μπούς,που επίσης οφείλετο σε λογισμικό ,μας φαινόταν αδιανόητο και πολύ μακρινό.
Αρα να υποθέσουμε ότι τα γεμάτα αυταρέσκεια χαμόγελα τους,η αδιαφορία τους για την διαμαρτυρία που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων του και μάλιστα απροκάλυπτα,εκεί οφείλονται.
Στην σιγουριά τους ότι έδεσαν τον γάιδαρο τους.
Νομοθέτησαν,ναρκοθέτησαν,ανέθεσαν ,με άλλα λόγια τύλιξαν την κοινωνία σε μιά κόλλα χαρτί και τώρα την σιγοψηνουν τρωγοπίνοντας και διακεδάζοντας με την αφέλεια της ότι μπορεί να τους ανατρέψει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΡΟΓΡΑΦΕ ΦΤΙΑΞΕ ΕΣΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ 11 Σεπτεμβρίου 2011 12:52 μ.μ.,δεν είναι το θέμα μόνον πρακτικής φύσεως,λ.χ. τα της εφορίας,φοροδιαφυγής κ.τ.λ.Είναι και κοινωνικής.Τι εννοώ;Με το να είσαι φακελωμένος,σημαίνει πως σε παρακολουθούν.Με το να σε παρακολουθούν σημαίνει ότι ξέρουν τι ακριβώς κάνεις,γιατί το κάνεις και πώς το κάνεις.Αυτό,ναι μεν διεξάγει την πειθαρχία και την διαύγεια της κοινωνίας,αλλά ουσιαστικά σε κρατούν "στο χέρι"·δεν είσαι ελεύθερος να κάνεις ο,τι θέλεις.Ας το πάρομε κι αλλιώς:εάν απλά δε "συμπαθείς" το πολιτικό σύστημα,πολύ εύκολα μπορούν να σε χρεώσουν πράγματα άλλων,γιατί;Έτσι,επειδή δε τους συμπαθείς.Αυτό δεν νομίζω πως διεξάγει την πειθαρχία και την διαύγεια της κοινωνίας.Βλέπε Αμερική και άλλες τέτοιου τρόπου διαμορφωμένες κοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΚΟΥΟ ΖΩΑΚΙ 11/9 12.52. ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ 50% ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ. Α ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ