Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Προφήτης, ρυθμιστής ή «λαγός»;


Ο Κλεισθένης γράφει.
Δεν χρειάζεται να ‘σαι ιδιοφυΐα για να αντιληφθείς ότι κάτι συμβαίνει με το κόμμα του Καρατζαφέρη, διαδραματίζει ένα περίεργο ρόλο στην Ελληνική πολιτική πραγματικότητα.



Με μια απλή αλλά προσεκτική παρατήρηση των όσων κατά καιρούς λέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης σαν Πυθία καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τα τελευταία δύο χρόνια και ιδιαίτερα μετά την υπογραφή του μνημονίου οι προτάσεις του Καρατζαφέρη πέφτουν σαν κεραυνοί εν αιθρία προκαλώντας έκπληξη στους πολίτες αλλά μετά λίγο καιρό οι προτάσεις αυτές γίνονται δεκτές και υλοποιούνται απ’ την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και επιπλέον στηρίζονται απ’ τη ΝΔ και το νεοσυσταθέν ΔΗ.ΣΥ.

Το όλο σκηνικό μας δίνει την εντύπωση ότι τους σέρνει απ’ τη «μύτη».

Το πολιτικό σύστημα λειτουργεί σαν εντολολήπτης του Καρατζαφέρη και φυσικά θα οδηγηθούν οι κομματικές δυνάμεις σε συγκυβέρνηση όπως «προστάζει» ο Καρατζαφέρης.

Αυτό θα είχε ήδη γίνει αλλά η ΝΔ το θέλει μετά τις εκλογές γιατί πιστεύει ότι θα είναι πρώτο κόμμα και θα έχει το πάνω χέρι.

Η εφαρμογή του καταστροφικού μνημονίου και του ξεπουλήματος της χώρας μέσω του μεσοπρόθεσμου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, πρωτεύει η εξουσιαστική «καρέκλα».

Το να εξουσιάζεις έχει σημασία έστω και αν πρόκειται για κατεστραμμένη χώρα.
Εδώ μπαίνει και το ερώτημα.

Οι πολιτικές προτάσεις που σαν πυροτεχνήματα παρουσιάζονται είναι προϊόντα πολιτικής επεξεργασίας του κόμματος ΛΑΟΣ και των στελεχών του ή είναι δοτές προτάσεις του συστήματος και ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του απλώς τις παρουσιάζουν;

Μήπως αυτά που δεν τολμούν να πουν τα κόμματα εξουσίας φοβούμενα το λεγόμενο πολιτικό κόστος τα λέει ο Καρατζαφέρης σαν εκφωνητής;

Μήπως οι προτάσεις Καρατζαφέρη έχουν χαλκευτεί στα χαλκεία του συστήματος και το ΛΑΟΣ χρησιμοποιείται σαν «λαγός» που προλειαίνει το κλίμα για να υλοποιηθούν αργότερα σαν ύστατες λύσεις;

Φυσικά αποδεικτικά στοιχεία του τι ακριβώς συμβαίνει δεν υπάρχουν και ούτε θα μπορούσαν ποτέ να υπάρξουν, αυτές οι δουλειές γίνονται πάντα κάτω απ’ το τραπέζι, αν φυσικά γίνονται.

Όμως ο περίεργος «έρωτας» ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ είναι δυσεξήγητος.

Αποκορύφωμα των όσων περιγράφω αποτελεί η παλαιότερη πρόταση του Καρατζαφέρη για επαναπατρισμό των καταθέσεων των Ελλήνων στην Ελβετία και αλλού χωρίς προϋποθέσεις και φορολόγηση.

Η πρόταση αυτή όταν έγινε δημιούργησε οξύτατες αντιδράσεις με σκεπτικά ότι τα χρήματα ήταν «μαύρα», ή προϊόντα φοροδιαφυγής ή προϊόντα εγκληματικών πράξεων και φυσικά δεν μπορούσε το Ελληνικό κράτος να τα νομιμοποιήσει.

Τελικά πληροφορηθήκαμε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται με τις προτάσεις Καρατζαφέρη για τον επαναπατρισμό των κεφαλαίων νομιμοποιώντας τα και μάλιστα αφορολόγητα (ή για τους τύπους με μηδαμινή φορολόγηση) αν χρησιμοποιηθούν σε κάποιους τομείς της οικονομίας.

Οι ενστάσεις για νομιμοποίηση παράνομου χρήματος πάνε περίπατο.

Δεν είναι περίεργο αυτή την πρόταση Καρατζαφέρη που τόσο πολύ επικρίθηκε σήμερα να σκέφτονται να την πραγματοποιήσουν;

Απλά ρωτάω δεν είναι περίεργο;

Αν αναρωτηθεί κανείς ποιοι έχουν αυτές τις καταθέσεις μπορεί να οδηγηθεί το συμπέρασμα ότι ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ λειτούργησαν σαν «λαγοί» δίνοντας την ευκαιρία στο οικονομικοπολιτικό σύστημα να νομιμοποιήσει τα όσα παράνομα και κλεμμένα έχει σε καταθέσεις στην Ελβετία και αλλού.

Εγώ απλά ρωτάω, δεν είναι περίεργο;;;;;
Πηγη 

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ,ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!!!!!
Οι πολιτικές προτάσεις που σαν πυροτεχνήματα παρουσιάζονται είναι προϊόντα πολιτικής επεξεργασίας του κόμματος ΛΑΟΣ και των στελεχών του......
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Λ.Α.Ο.Σ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.


ΚΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Απο τοτε που αρχισα να ψηφιζω δεν με ικανοποιουσε καμια κομματικη ιδεολογια -και ειχα δικιο τελικα- παντα ψηφιζα με βαση την αρχαια ρηση το μη χειριο βελτιστο .
ετσι θα κανω και τωρα με βλεπω να τον ψηφιζω
νομιζω πως κατι παραπανω απ τους αλλους ξερει και εχει τα κοτσια να τα αντιμετωπισει, αν και δεν συμφωνω με ολα οσα πρεσβευει νομιζω οτι ειναι ο μοναδικος που θα φερει θετικα αποτελεσματα για την Ελλαδα μας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:26, λυπάμαι που το λέω αλλά πιστεύω ότι εξαιτίας της λογικής του "μη χείρον βέλτιστο" φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Να πρέπει να διαλέξουμε δλδ ανάμεσα στον κλέφτη και τον αρχικλέφτη, που στα πίσω πίσω είναι ήδη διαπλεκόμενοι.
Εχω ψηφίσει το ΛΑΟΣ αλά δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Είναι εφιαλτικοί προδότες. Χωρίς αυτούς ο ΓΑΠ δεν θα μπορούσε να φέρει την χώρα εδώ που την έφερε.
Είμαστε λαός που εντυπωσιάζεται από λόγια όχι γιατί είμαστε βλάκες αλλά επειδή έχουμε πίστη κι ελπίζουμε στο καλύτερο.
Αυτό εκμεταλλεύονται κάποιοι επαγγελματίες πολιτικοί, συνδικαλιστές, "καρριερίστες" αριστεροί, κατά "παραγγελία" Σόρος οικολόγοι-πράσινοι, πουά, ριγέ κ.ο.κ.
Αλλο να λές αυτά που θέλω να ακούσω κι άλλο να κάνεις αυτά που πρέπει να γίνουν για να σωθώ.
Ο Καρατζαφέρης διάλεξε τον εύκολο δρόμο του "χαϊδέματος των αυτιών" κι όχι της ρήξης και της υποστίρηξης του λαού που τόσο "κόπτεται".
Καλοί υπάρχουν απλά κάποιοι τους στερούν την δυνατότητα επικοινωνίας με τον λαό.
Ο Καμμένος για παράδειγμα .... ακόμη και το κόμμα του τον έχει στην μπούκα επειδή λέει την αλήθεια... ο Μιχαλολιάκος, Δήμαρχος Πειραιά, παραγει έργο αλλά ποιος ακούει ή μαθαίνει για αυτό;; Ο,τι μπαρούφα πετάξει όμως ο Καρχιμάκης γίνεται πρωτοσέλιδο.
Υπάρχει λύση αρκεί να σκεφτούμε λίγο παραπάνω και να αγαπήσουμε περισσότερο αυτό τον τόπο.
Το καλό μέσα από το κακό που μας έριξαν οι προδότες είναι ότι δημιουργείται ένα εθνικό ρεύμα και μία εθνική συνηδειτοποίηση.
Ολο και κάτι θα γίνει .. ας είμαστε σε επαγρύπνηση

Ανώνυμος είπε...

-ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...
ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ(ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ)...
-ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...
-"ΞΕΧΑΣΕ" ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ(ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ),ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...
-ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΚΙ...
-ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ "ΝΕΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ"(ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!)
-ΕΛΕΓΕ "ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ ΑΠΟ ΤΑ WIKILEAKS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ "ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" ΜΕ ΤΟΝ "ΒΕΖΥΡΗ" ΕΡΝΤΟΓΑΝ...
ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ...;
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΜΟΥ. ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΑΦΙ. ΤΕΛΟΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες και μιας και μιλάω σε συνέλληνες η έκφραση θα έπρεπε να λέω παντογνώστες το ντουμπάι το έχετε ακουστά? Με τους ουρανοξυστες κλπ κλπ? Το ξέρατε κυριοι οτι το ντουμπάι δεν έχει πετρέλαιο (το αμπου νταμπι δλδ η πρωτευουσα έχει σχεδον ολα τα πετρέλαια .. για όσους δεν το ξερουν τα ενωμενα αραβικα εμιρατα ειναι ακριβώς αυτο.. 7 ενωμενα βασίλεια.. με ξεχωριστές σχεδον οικονομίες)..Πως έβγαλε λεφτα το ντουμπαι? Μαυρο χρημα.. Ξεπλημα μαυρου χρηματος.. Μου δινεις 100εκ μαυρο.. Χτιζω ενα κτιριο παιρνεις 80εκ πισω απο τις πωλησεις (καθαρα) και τα υπολοιπα δικα μου (τα 100 γινοντουσαν και 150 και 200 μεχρι που έσκασε και η φούσκα εδώ αλλά αυτο είναι άλλο θέμα)... Η οικονομία μας στην Ελλάδα έχει αναγκη το μαυρο .. Και όταν λέμε μαυρο για να σας δώσω ενα προσφατο παραδειγμα... τωρα με την εφεδρεια του πασοκ+νδ (αε) καποιος θα πηγαινει σπιτι του και θα παιρνει το 60% του εισοδηματος του βασικά για να κάθεται.. Αν δεν κατσει και πάει να πιάσει και αλλου δουλεια τοτε τα λεφτα που θα βγαζει οπως και τα λεφτα που βγάζει και ο συνταξιούχος που δεν έχει σταματησει να δουλευει ειναι μαυρα... Αυτο που κάνουν ειναι να χτυπάνε και την οικονομια + ταμια επειδη αυτα τα λεφτα δεν μπαινουν μέσα στην θεωριτικη οικονομία (η οικονομία μας όπως την βλέπει η τροικα... στα χαρτια) και παιρνουν δουλεια που θα μπορουσε να έχει ενας άνεργος.. υπολογίζεται οτι το μαυρο στην ελλαδα είναι πανω απο το 50% του ΑΕΠ (ψαξτε το δεν ειμαι 100% σιγουρος).. Οπότε εγω δεν βλέπω που είναι το κακό στην συγκεκριμένη περίπτωση..

Οσο για το λαος.. Εγω βρισκω πιο αξιοσημειωτο το ποσοστο που δινουν στο κκε και συριζα παρα το ότι μερικά απο αυτα που λέει ο καρατζαφέρης γινονται και πράξη (επιτέλους).. Αυτο που βρίσκω πιο αξιοσημειωτο είναι οτι το λαός δέχεται πιο πολυ πιο μεγαλη σε ενταση (τουλαχιστον για το ποσοστο του και το γεγονος οτι ακομα δεν έχει κυβερνησει) επιθεση απο οποιοδηποτε άλλο κομμα.. Εάν ο καρατζαφέρης ήταν ο νεο ταξιτης και το κόμμα που θέλουν σορος μορος και τα λοιπά δεν νομιζετε ότι ήταν ειδη 3το κομμα? τουλαχιστον? με (πλασματικη ίσως) ανοδο?
Είμαι ανοικτος στον διάλογο επι αυτου του θέματος και προσμένω αποψεις (ελπίζω όχι απο τον τρελο του ελλην και χαος)



Φιλικά

Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΜΕ?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ , ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ...........
ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ........ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ !!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα αν γίνεται και την γνώμη των αντι-ντπ την οποία δεν ακούμε πολύ συχνά αλλά είμαι σίγουρος οτί αξιζει να τοποθετηθουν επι αυτου του θέματος (το λέω παρ'όλο που στοιχηματίζω οτι δεν θα με βρισκουν συμφωνο). Είναι καλο να δείχνουμε τα λάθη αντιρησεις κλπ.. Αλλά καλό θα είναι να μην περιμένουμε λυσεις απο τα κόμματα αλλά να ψαχνουμε και να τις συζητάμε και μεταξύ μας.

Φιλικά

Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΔΙ-BUILDER ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.
ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΘΑ ΤΗ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ (ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ) ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ "ΑΡΧΗΓΙΑ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προδότης!

Με την ψήφιση του Μνημονίου αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.!!!! (ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ).

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ;ΤΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ!!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ;
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ!!!
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ;ΣΗΚΩΘΗΚΕ.....Η ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΚΑΤΟΥΡΗΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ Ε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΑ,ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ....ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ,Ε ΝΤΕΝΕΚΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΨΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΕΨΗ ΤΟ 1994 ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΔΑΝΙΑ DENMARK H DAN MARK ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Η ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ)
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΟΜΕΝΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ WWW.FOURAKIS.GR-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΕΠΕΙΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ
ΦΟΥΡΑΚΗΣ,ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΠΕΚ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ )
ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1204
ΛΕΓΟΤΑΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΡΩΜΑΙΟΙ .
ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΔΗΣ ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΦΟΥΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΤΩΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΛΠ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΞΗΣ
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΕΩΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(τα βιντεο ειναι τραβηγμενα 15 με 20 χρονια πριν)ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΑ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΜΟΔΑ 1 ΚΑΙ ΜΟΔΑ 2

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ,ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΣΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΩ Η ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vS4u55bx0Wk
http://www.youtube.com/watch?v=Hh0Dio8FTjU
Γιατί κανεις δεν ανέδειξε αυτό το μεγάλο θέμα?Γιατί σιωπή? Οι προδοτοπασοκοι ΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τισ υποσχέσεις τους στους λαθρομετανάστες της Υπατίας ενώ γράφουν σταρχιδια τους τους Έλληνες.Και το θέμα με τους Εβραίους.Μονο το ΛΑΟΣ μίλησε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2.48
ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΑΚΟΥΩ...
ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΛΗΣ;;;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ "ΑΝΤΑΡΤΗ";;;
ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...
ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΤΣΟΚΟΠΟΥΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΦΑΕΙ"...
ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Σ΄ΑΛΛΗ ΣΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ.!

Ανώνυμος είπε...

3.30 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ
ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΝΑ ΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

2.48 ΕΙΣΑΙ ΤΥΡΟΓΑΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πιστεύω πως οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ είναι καλόπιστοι, παραπλανημένοι και ίσως ανενημέρωτοι πάνω σε κάποια πραχθέντα του ηγέτη τους,ενημερώνω και αφήνω να κρίνουν:

• Σκανδαλώδης δήλωση Kαρατζαφέρη: "Προτιμώ να προσαρμοστώ στην Νέα τάξη Πραγμάτων παρά να επαναστατήσω" (βίντεο)
http://www.youtube.com/watch?v=dHGvGWyCb30
ακούστε τι δηλώνει πριν το 5ο λεπτό του βίντεο

• Έβγαλε μερίδα από την βασιλόπιτα για τον Αλλάχ!!!
http://youtu.be/vp5x78-8kv0

• Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και “τυχαία” συνάντηση με Ερντογάν
http://wp.me/pbW97-mZm


ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗ (ΨΕΥΤΙΚΗ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ Α ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ(ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ) ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1994 ΗΜΟΥΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ) ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΥΡΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ
ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

καλα που ειναι και μερικοι με αρχιδ.. εδω μεσα γιατι οι υπολοιποι δεν εχουν ουτε γαριδακι 2 ποντων και εξακολουθουν να μας συμπαρασυρουν στον γκρεμο του λαος

Ανώνυμος είπε...

ειναι ελληνεσ πατριωτεσ για αυτο ψηφισαν το μνημονιο για να μας εξασφαλισουν για μια ζωη φαγητο απο τα σκουπιδια που θα ψαχνουμε λιγο φαγακι

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ 2.48 ΠΡΙΝ 30 ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΠ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ANTI NEA TAΞΗ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΟΡ ΑΜΕΣΩΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΕΣ ΦΟΕΡΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.. ΜΙΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΥΦΙΣΑΤΕ..Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΙ΄/ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ..Μ.Α.Τ. ΠΡΑΣΙΝΑ. ΓΑΛΑΖΙΑ.Η.Κ.Τ.Λ.ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ. ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΤΑΙ .ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣΑΣ...ΕΓΩ ΡΕ ΤΙ ΦΤΑΙΩ .ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗ ΨΥΦΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΨΕΦΤΗ ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΤΑΙ ΜΕ.ΔΕΚΑ.ΧΙΛ.ΤΟΝ ΜΗΝΑ ..ΜΕ ΤΗΛ.ΓΚΟΜΕΝΕΣ.ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ .ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΑΓΚΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ .ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ .ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤ...ΣΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ. ΞΥΠΝΙΣΤΕ .ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΣ...........

Ανώνυμος είπε...

προς Ελληνα πατριωτη 4.04 εχεις κανει λαθος οι περισοτεροι οπαδοι του λαος ειναι και αυτοι προδοτες οπως και του πασοκ του σαμαρα κλπ

Ανώνυμος είπε...

@ 5.03
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΄ΣΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΗΦΟ...;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΕΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΗΚΩ ΧΟΡΕΨΕ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ 5.17
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΥΜΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗ ΜΑ ΜΗ Μ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

5.17 εν τετοιοι φαιδρα υποκειμενα μονον αυτο το τραγουδι τους ταιριαζει απολυτα

Ανώνυμος είπε...

Προδοταρος. Αυτος ειναι ο καλπης της Ν.Δ. που το ειδε αρχηγος κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

5.13ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ.ΕΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΑ .ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥ ΡΓΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΙΞΑΙ ΜΟΥ. Κ'ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟ..............