Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Δημοτική αστυνομία με υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων και την βοήθεια των ΜΑΤ αδειάζει την Πλατεία Συντάγματος


Δείτε το βίντεο!
Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ημέρα Σάββατο 30/7/2011 η Δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, με υπαλλήλους του Δήμου και την βοήθεια των ΜΑΤ, αδειάζουν την Πλατεία Συντάγματος.


Από τις 3πμ υπήρχε μεγάλη κίνηση γύρω απο την πλατεία. 2 Κλούβες, 1 κλούβα συλλήψεων, 2 οχήματα της πυροσβεστικής, αρκετά περιπολικά και στην.....
Eρμού, ανδρες του δήμου αθηναίων με υδροφορες.

Γύρω απο την πλατεία ήταν παρκαρισμένα φορτηγά για μπάζα.

Κατά τις 4:20 μπήκαν αστυνομικοί μαζί με άτομα της Χρυσής Αυγής(με το σύμβολό της στα μανίκια απο τα μπλουζάκια τους), στην πλατεία με παρουσία εισαγγελέα και ζήτησαν ευγενικά απο τους κατασκηνωτές-αγανακτισμένους της πλατείας να αποχωρήσουν με ειρηνικό τρόπο. Την ίδια στιγμή η πλατεία περικυκλώθηκε απο άνδρες των ΜΑΤ.

Υπήρχαν κάποια συνθήματα αλλα όλα κύλησαν ομαλα.

Το βίντεο θα είναι ενεργό κατά τις 8 το πρωί


http://www.youtube.com/watch?v=oQzFctaNypQ



ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
anti-ntp.blogspot.com
anti-ntp.net

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου φαινοταν εδω και μερες οτι ετοιμαζουν επιχειριση σκουπα,το κανανε ξημερωματα για να μην δωσουν το χρονο σε αλλους αγανακτισμενους να αντιδρασουν.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο blogger αστυνομικός
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=355926&cid=4

Ανώνυμος είπε...

Καιρός ήταν να μαζέψουν εκείνον τον καταυλισμό απο την κεντρικότερη πλατεία της πρωτεύουσας.

Ανώνυμος είπε...

Kai bebaia oi tsatsoi tis astunomias, ta xrsusaugoula, na dwsoun to parwn! Oust an8elllines!

Ανώνυμος είπε...

Καααλά! Η πλατεία είναι μες τις καρδιές μας και το μυαλό μας γι αυτό και δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ! Το ραντεβού ισχύει! Η εγγραφή στη κοινωνία έγινε! Το βήμα έγινε! Γι αυτό και θα συνεχίσουμε να περπατάμε το δρόμο που διαλέξαμε!
Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΒΡΩΜΥΛΟΙ..ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ;;;;ΤΙΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ.;ΑΧΡΙΣΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗ....ΟΙ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΤΩΝ 300 ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΡΝΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ;;;ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ;;;;ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΕΑ...ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .ΟΛΟΙ ΣΑΣ.......ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ξερετε τι δεν μπορω να καταλαβω που ειδατε οτι ειναι τησ χρυσησ αυγησ....μεγαλη προπαγανδα δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε αγανακτισμενοι τελοσ η επανασταση? αντε τωρα ραντεβου για επανασταση μετα την παραλια..προβατα

Ανώνυμος είπε...

Πρόβατα ή λύκοι με προβιά;

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..?? ΕΛΕΟΣ.. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..?? ΑΡΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή;;; Εδώ μέσα μου φαίνεται κάποιοι δεν ξέρουν τι γράφουν..

Ανώνυμος είπε...

Ρε βρωμο προβοκάτορες, τι εμπλέκεται τη Χρυσή Αυγή! Που τους είδες κ που το κατάλαβες; πονάει μερικούς που ένα πατριωτικό αντισυστημικό κίνημα αναπτύσσεται.

Ανώνυμος είπε...

Φτανει η Καθοδηγηση "Τσαντιριου¨" Καιρος Ήτανε.... 26-07-2011
Είναι Αληθινά Οξύμωρο, Το Πως Διαδηλώνουμε ¨Συστηματικά" τόσες μέρες σαν Ομάδα εργασίας αποκατάστασης της Δημοκρατίας..6 Ώρες Περίπου πάντα απογευματινές και μετά σπίτι..αφού την ημέρα έχει κυλήσει κανονικά ο εργασιακός κάματος...και τα γρα...νάζια της του καταπιεστικού Συστήματος Εξουσίας. Μια Μέρα Τολμήσαμε να αποκλείσουμε την Βουλή Και Κόντεψε να διαλυθεί το Κράτος με την εξουσιαστική δομή του...Και εμείς Αντί μα πάρουμε αυτό το μήνυμα για να επιφέρουμε τάξη μέσα από διαδικασίες Αμεσοδημοκρατικής και Νόμιμης Πίεσης..Αποσυρθήκαμε, Έχοντας την Γεύση του Νικητή! Εκείνη Ακριβώς Την Ψευδαίσθηση ότι Κάτι Άλλαξε, Μας Υπολογίζουν Τώρα Και Μας Φοβούνται...Ναι Ίσως Μας Υπολογίζουν Ακριβώς Λόγο Του Ολοκληρωτικού Αποκλεισμού της Άμεσης Παρουσίας Μας.. και Έλεγχου στα "βήματα τους". Φαίνεται ότι αυτό που Ξεκίνησε Αθώα Και Αναγκαία Σε Πόλους Από Εμάς Παίρνει Την Μορφή 6 ώρης Ψυχανάλυσης και Πάλι σπίτι... Δεν στοχεύει στην Κάρδια του προβλήματος για αυτό και κινείται Περιμετρικά και με στάσεις...Αν Δεν Αλλάξουμε εμείς..Το Στημένο μας τρόπο Διαμαρτυρίας ..τίποτα δεν θα αλλάξει, μέσα από 6 ώρα Της «Αλητείας»...Θα Διασκεδάζουμε Τις Εντυπώσεις μας και θα Ονειρευόμαστε Ελευθερία + Δικαιοσύνη

Ανώνυμος είπε...

Πετάγεται ένας μαλάκας και λέει επειδή μερικοί απο τους Αστυνομικούς είναι κοντοκουρεμένοι αααααα είναι Χρυσαυγίτες αυτοί σίγουρα και ο μπετόβλακας με την κάμερα στο χέρι τους πίστεψε και λέει κάτσε όταν ανεβάσω το βίντεο να μην ξεχάσω να γράψω ό,τι είναι Χρυσαυγίτες.

Μακάρι να ήταν χρυσαυγίτες δεν θα κινούνταν φύλο στην Αθήνα ούτε Πακιστανοί ούτε Αφγανοί ούτε Αναρχοάπλυτοι ούτε κάφροι και βάνδαλοι αλλά αμα έχεις να κάνεις με το κράτος άστα να πάνε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχει διακαίωμα η Χρυσή Αυγή να παρεβρίσκεται εκεί διότι η πλατεία Συντάγματος ανήκει στον Δήμο Αθηναίων και έχουν μέλος στο συμβούλιο του Δήμου. Το κάναν γιατί έπρεπε βρωμούσε κάτουρο όλη η περιοχή σε λίγο θα βγαίναν και οι Αρουραίοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...

ΠΥΣΤΕΥΕΙς ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΛΑΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙς ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ? ΑΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΖΩΑ....

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥς ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Παλι Χρυσαυγιτες ονειρευεσαι αναρχοαπλυτε του Σορος;

Σιγα μην πανε οι Χρυσαυγιτες να μαζεψουν τους 10 ανυπαρκτους χασισκληδες.

Αντε και εις ανωτερα,χαφιεδακο του Ιντιμιντια.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι μας είπες τώρα????????Οι χρυσαυγίτες με τον εισαγγελέα και τα ΜΑΤ διώξαν τους σταυλίτες?????Μάλλον ονειρεύεσαι μεγάλε....Δε μας είπαν οι.... υποτιθέμενοι κατασκηνωτές που δουλεύουν????Γιατί εγώ ούτε να κατουρήσω δεν προλαβαίνω όχι να κατασκηνώσω στο σύνταγμα...Μάλλον τεμπελαράδες τους κόβω κι αν κρίνω απ τον πρέζονα που έδωσε συνέντευξη, δε θυμάμαι σε ποιο κανάλι, πολύ αγανακτισμένο τον έκοψα...Δε θα είχε τη δόση του......

Ανώνυμος είπε...

Anti ntp: "Κατά τις 4:20 μπήκαν αστυνομικοί μαζί με άτομα της Χρυσής Αυγής(με το σύμβολό της στα μανίκια απο τα μπλουζάκια τους)"

Παρέθεσε ντοκουμέντο ρε απατεώνα...

Τέτοια βρώμικα ψέμματα ούτε το indymedia και ο Κούλογλου δεν τα ισχυρίζονται (θα 'χανε λυσσάξει απο την πρώτη στιγμή αν είχε γίνει κάτι τέτοιο!)...

Τελικά οι διάφοροι μηχανισμοί πρέπει να συντηρούν οικονομικώς και κάποιους δήθεν "αγνούς" "αντινεοταξίτες",δεν εξηγείται αλλιώς... Πολύ βρώμα...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε σκατο φασιστάκια, σας θείξανε την πουτάνα τη χρυσή αυγή σας ή τη πουτάνα τη μάνα σας; Άντε γαμηθείτε πια κοπρώλαγνοι μπαίνετε όπου να ναι και νομίζετε ότι ο κόσμος δεν σας έχει πάρει πρέφα μουνόπανα. Και η χ.α. να μην ήταν εκεί πέρα (που φυσικά και ήταν) τι δουλειά έχετε όλοι σας εδω πέρα να το κράζετε αυτό που ακούγετε; Μήπως όντως σας θείξαν κάτι; Αει στο διάολο και ακόμη παραπέρα κωλο νεο ταξίτες. Περνάτε το κόσμο για ηλίθιο ενώ οι πιο ηλίθιοι είστε εσείς ζώα!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα ποσο αθλιος μπορει να γινει καποιος και να βριζεις μαναδες ????

αλλα απο ατομα που αφριζουν γιατι δεν χαφτουμε ιστοριουλες για μπαμπουλες τι αλλο να περιμενεις ....ανηθηκοι που μας δειχνουν τη ανατροφη εχουν απο τα σπιτια τους!!!!

δεν ειμαστε οπαδοι της χρυσης αυγης(εγω εχω παιξει και ξυλο) αλλα δεν θα κατσουμε να τρωμε αμασητο καθε ψεμα που μας πασαρει ο καθενας για σκοπιμοτητες !!!!

απολιτιστοι που κανετε και τους εξυπνους..

Ανώνυμος είπε...

Εγω είμαι οπαδός της Χρυσής Αυγής, και ναι θίγομαι γιατί συκοφαντείται το κόμμα μου! Περιμένω αποδείξεις, αλλιώς ο μπλόγκερ είναι συκοφάντης και πιστεύω ότι πληρώνεται για να συκοφαντεί. Εκεί που τελειώνει η λάσπη των αναρχοάπλυτων ξεκινά η βρώμα κάποιων δήθεν "αντινεοταξιτών" (που μάλλον πληρώνονται καλά απο τους μηχανισμούς της ΝΤΠ). Όσο για αυτόν που βρίζει μάνες,ο τρόπος που μιλά, δείχνει και το ήθος του.