Το θέμα, όπως προείπαμε, έφερε στη δημοσιότητα ο αρμόδιοςτομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Ι. Βρούτσης ο οποίος και δήλωσε:
«Η υπ’ αριθμ. 0006289/ 28-07-2011 πρωτοφανής οδηγία του Υπουργείου Οικονομικών, που εστάλη σήμερα προς τις ΔΟΥ όλης της χώρας, σχετικά με την αναστολή όλων των πληρωμών μισθοδοσίας και επιστροφής φόρων, προκαλεί έκπληξη και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.
Ουσιαστικά, πρόκειται για μια από τις γνωστές λογιστικές αλχημείες που επιχειρεί η κυβέρνηση, θέλοντας να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα τόσο στα δημόσια έσοδα, όσο και στις δαπάνες του μηνός Ιουλίου.
Η ενέργεια αυτή, δεν έχει προηγούμενο. Αφήνει έκθετο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο καλούμε να δώσει άμεσα εξηγήσεις»
Η ενέργεια αυτή, δεν έχει προηγούμενο. Αφήνει έκθετο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο καλούμε να δώσει άμεσα εξηγήσεις»
2 σχόλια:
Χρωσταει μισθους μηνων,χρωσταει επιστροφες φορων,χρωσταει της παναγιας τα ματια παντου εξυπηρετουν ημετερους,μεγαλοκαναλαρχες,επειχηρηματιες,κοροιδευουν τους παντες, τα μπουρδελοκαναλα τους προπαγανδιζουν,απειλουν τους αγανακτισμενους(το παραεμποριο που εχουν βαλθει να μας πεισουν εμμεσω αυτου και των σκουπιδιων και της θεας για τους τουριστες τα ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ μπουρδελοκαναλα με υπουργους της κυβερνησης και της ΝΔ,απειλουν τα μπλογκς,απειλουν τους ταξιτζιδες,απειλουν τους παντες που πανε εναντια στα σχεδια τους και στα σχεδια των ημετερων νταβαντζηδων τους,ο κοσμος μενει ανεργος,πολυς κοσμος εξαθλιωνεται καθημερινα και δεν τους νοιαζει οποιος αποκαλυπτει κατι μεγαλο πανε με λαδωμα στην αρχη και με απειλες στη συνεχεια και αν δεν ενδωσει τον καθαριζουν,το ποταμι εχει φουσκωσει κατεβαινει με ταχυτητα τον ξεροποταμο θα τα σαρωσει ολα και επιστροφη δεν εχει.
Καλέ και οσα παιρνουν ως πακετα βοηθειας, δεν πανε ολα τα ποσα στους δανειστες. Βγαινει πρωτα προμηθεια για τους κυβερνωντες και ο,τι περισσεψει, φευγει για το απεχθες χρέος.
Δημοσίευση σχολίου