Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Έλληνοελβετός σκότωσε Ιταλό στη Μύκονο


Σοκ στη Μύκονο από τη δολοφονία Ιταλού φοιτητή σε κέντρο διασκέδασης. Ελληνοελβετός τον χτύπησε με μπουκάλι με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Διαβάστε πώς ξεκίνησε ο καυγάς



Τραγική κατάληξη είχε η διασκέδαση Ιταλών τουριστών σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου. Ο 20χρονος φοιτητής Στέφανο Ραϊμόντι έχασε τη ζωή του μετά από καυγά με την παρέα ενός Ελληνοελβετού.
Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι 23χρονος Ελληνοελβετός, παιδί χωρισμένων γονιών, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία με την Ελβετίδα μητέρα του και είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα με δύο φίλους του, τουρκικής υπηκοότητας, κουρδικής καταγωγής.

Οι νεαροί Ιταλοί βρίσκονταν στο Cavo Paradiso, όπου έπαιζε ο γνωστός Dj Tiesto και μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, άρχισαν να παρενοχλούν μια παρέα τριών ατόμων, ενός Έλληνα και δύο ατόμων κουρδικής καταγωγής, που ζουν μόνιμα στην Ελβετία.
Τα πνεύματα είχαν ανάψει, όταν ένας από τους Ιταλούς πήρε ένα μπουκάλι βότκα από το τραπέζι του Έλληνα και άρχισε να το πίνει.
Ο Ελληνοελβετός τον γρονθοκόπησε και ακολούθησε πανδαιμόνιο. Πάνω στον καυγά ο Έλληνας άρπαξε ένα μπουκάλι και χτύπησε δυνατά στο κεφάλι τον νεαρό Ιταλό, ο οποίος ξεψύχησε.
Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα υπεύθυνος του καταστήματος, ειδοποίησε την Αστυνομία και ασθενοφόρο, που μετέφερε το θύμα στο κέντρο υγείας Μυκόνου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μόλις ανακοινώθηκε στους φίλους του η τραγική κατάληξη, εκείνοι έξαλλοι ξέσπασαν στο Κέντρο Υγείας, διαλύοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους, και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά το φονικό ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από την αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα.
Η σορός του νεαρού, με εντολή εισαγγελέα, θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο Πειραιά, ενώ αναμένονται στην Ελλάδα και οι γονείς του θύματος.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δεν ήταν Ελβετοέλληνας

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΥΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

αφού δεν το αντέχουν το ρημάδι , γιατί το πίνουν;

Ανώνυμος είπε...

Ο Tiesto είναι καλά?

Ανώνυμος είπε...

μονο αλκοολ ηπιαν ή μηπως και κανα κιλο κοκα?

christos είπε...

pios kseri ti mpompes katebasane.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε πουστη... 6 ατομα δηλαδη διαφορων εθνικοτητων και μονο ο Ελληνας εδειξε αναστημα.
Οσο για τη φαση...λιγο δυσκολα να πεθανεις απο σπασιμο μπυκαλιου στο κεφαλι.