Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η Νέα τρομοκρατική «Διεθνής» της Νέας Τάξης


Συνεχίζουμε (γινόμαστε, ίσως, κουραστικοί), με το ζήτημα της πλανητικής τρομοκρατίας, διότι αυτή αποτελεί ένα από τα βασικά και προνομιούχα στρατηγικά «όπλα» της Νέας Τάξης εναντίον των λαών, των εθνών και των αγωνιστικών κινημάτων.
Το μακάβριο τρομοκρατικό μακελειό στη Νορβηγία αποτελεί την αφετηρία μιας μεταμφίεσης της τρομοκρατικής στρατηγικής των διεθνών μυστικών υπηρεσιών: Η «τρομοκρατία» του Ισλάμ (τύπου Μπιν Λάντεν), αλλάζει δέρμα και μεταμφιέζεται σε «τρομοκρατία» ρατσιστικής παράνοιας και ναζιστικού φυλετικού μίσους.

Τώρα ο τρομοκρατικός «δαίμονας» δεν είναι ο Μπιν Λάντεν (αυτός επιτέλεσε το ιστορικό, πρακτορικό του έργο), αλλά μια «Διεθνής» φυλετικού μίσους και θανάτου.
Το νέο τρομοκρατικό τέχνασμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών παίζει με δύο «δαίμονες»: Από τη μια είναι ο «δαίμονας» του Ισλαμισμού (η απειλή εξισλαμισμού της Ευρώπης) και από την άλλη ο «δαίμονας» μιας «διεθνούς» φυλετικής φρενοβλάβειας που απειλεί την Ευρώπη στο όνομα ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ της «ισλαμικής απειλείς»…
Το νέο αυτό τακτικό τέχνασμα της τρομοκρατικής στρατηγικής των μυστικών υπηρεσιών είναι πολιτικά επεξεργασμένο και στηρίζεται στο μέγα και υπαρκτό κίνδυνο για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό, αυτόν των ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΩΝ εθνικών λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ και ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ.
Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και η αποτέφρωση των εθνικών κοινωνιών η οποία συνοδεύεται με την πιο άγρια, ιστορικά, και βάρβαρη καταλήστευση των λαών, καθώς και με την ολοκληρωτική ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των εθνικών-κρατών και κοινωνιών (βλέπε Ελλάδα), θα προκαλέσει ωκεάνια κύματα λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ρωμαλέα και θυελλώδη κοινωνικά και εθνικά ΚΙΝΗΜΑΤΑ.
Η ΑΙΧΜΗ αυτής της πλανητικής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας είναι τα «ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» και το καταστροφικό νεοταξικό «εργαλείο» της «πολυπολιτισμικότητας», της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού των χωρών.
Τα επιτελεία του πλανητικού κεφαλαίου γνωρίζουν πολύ καλά το τι έρχεται, τα κοινωνικά και εθνικά ηφαίστεια που είναι έτοιμα να εκραγούν.
Κατασκευάζουν, λοιπόν, έγκαιρα τα ιδεολογικά και πολιτικά τους όπλα και θωρακίζουν τους κατασταλτικούς και διωκτικούς μηχανισμούς τους.
Ο «Ρατσισμός» είναι το κυρίαρχο νεοταξικό ιδεολόγημα και το «σκιάχτρο» του «ναζιστικού φυλετισμού» νεκρανασταίνεται γιατί γίνεται «επίκαιρο».
Βεβαίως, πάνω στο κυρίαρχο νεοταξικό ιδεολόγημα της «ρατσιστικής» απειλής έχουν δουλέψει δεκαετίες τώρα με μπροστάρηδες τα «αριστερά» κόμματα.
Πάνω σε αυτό το ιδεολογικό τσιμέντο του «αντιρατσισμού» (του αγρίως επιδοτούμενου) στήνουν σήμερα την τρομοκρατική «Διεθνή» της ρατσιστικής «ακροδεξιάς» παράνοιας (το υπέρτατο «σκιάχτρο»), ώστε πολύ εύκολα και αποτελεσματικά να εξισώνεται και να ταυτίζεται κάθε ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, κάθε ΑΝΤΙ-ιμπεριαλιστικός και ΕΘΝΙΚΟ-απελευθερωτικός αγώνας με το «ρατσισμό» και την «ακροδεξιά» τρομοκρατία…
Οι πλανητικές μυστικές υπηρεσίες, σε αυτό το καταχθόνιο τρομοκρατικό τους σχέδιο, έχουν την αμέριστη ιδεολογική και πολιτική στήριξη ΟΛΟΥ του πολιτικού κόσμου και κυρίως των «αριστερών» κομμάτων: Πρωτοπόρα στην παραγωγή και κυκλοφορία των νεοταξικών στρατηγικών σχεδιασμών («ανοικτά σύνορα», λαθρομεταναστευτική εισβολή και κατοχή της Ελλάδας), αλλά και των νεοταξικών ιδεολογημάτων («αντιρατσισμός», «ακροδεξιά απειλή» κ.λπ).
Ο μακάβριος δολοφόνος της Νορβηγίας, είναι ο πρώτος κρίκος αυτής της νέας τρομοκρατικής αλυσίδας των διεθνών μυστικών υπηρεσιών και κυρίως των ΗΠΑ. Τον βγάζουν απλώς ψυχοπαθή για να συγκαλύψουν το μακάβριο πολιτικό σχέδιο της Νέας Τάξης. Η ψυχοπάθεια του δολοφόνου, απλώς, αντανακλά την πολιτική ψυχοπάθεια και φρενοβλάβεια των μηχανισμών που τον κατασκεύασε…
Σήμερα, ωστόσο, το τρομοκρατικό σενάριο των μυστικών υπηρεσιών και των διεθνών προπαγανδιστικών μηχανισμών κλιμακώνεται. Από το ήταν «ΜΟΝΟΣ», φτάνουμε σε μια «Διεθνή τρομοκρατών» ρατσιστικής και «ακροδεξιάς» σχιζοφρένειας.
Μεθοδικά οι σπόνσορες και σκηνοθέτες και αυτής της νέας τρομοκρατικής φάσης, κλιμακώνουν τα «σενάριά» τους και αποκαλύπτουν τους αποτρόπαιους σχεδιασμούς τους…
Φυσικά και αυτο-αποκαλύπτονται. Δεν τους νοιάζει. Ας είναι καλά τα προπαγανδιστικά τους όργανα, τα πολιτικά κόμματα και η «αριστερά» που παίζουν το παιχνίδι τους, σαν να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Εδώ ο σημερινός «Ρ» μιλάει για «μακελειό ρατσισμού» στη Νορβηγία ευθυγραμμιζόμενος πλήρως με την παραπληροφόρηση των διεθνών μυστικών υπηρεσιών.
Για παραλήρημα του «ρατσιστική μακελάρη» μιλάει η ηγεσία του ΚΚΕ και αντιτάσσει σε αυτό το δικό της «αντιρατσιστικό» παραλήρημα.
Αλλοιώνει βάναυσα και την πραγματικότητα όταν ισχυρίζεται ότι ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός βάζει φραγμούς στα «ανοικτά σύνορα» διώκει ανηλεώς τους μετανάστες και ότι προωθεί τις «ρατσιστικές διώξεις».
Τέτοιο «αριστερό» κατάντημα. Πλήρης ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ των πραγμάτων και των στρατηγικών επιλογών του κεφαλαίου.
Ξέχασε φυσικά να μας πει ο «Ρ» ποιοί ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ, πολιτικά και χρηματικά, με πακτωλούς χρημάτων, τον «αντιρατσισμό». Να του θυμίσουμε ότι είναι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το καθεστώς, τα ΜΜΕ, οι τράπεζες, ο Σόρος, οι διεθνείς μαφίες του αθλητισμού και του χρήματος…
Να θυμίσουμε στους παραχαράκτες της ηγεσίας του ΚΚΕ ότι έχει ψηφιστεί από τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις, με πρώτη την Αγγλία, Νόμος που χαρακτηρίζει το «ρατσισμό» ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ;
Στην πρώτη γραμμή, λοιπόν, ΣΤΗΡΙΞΗΣ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του νέου τρομοκρατικού κύκλου των μυστικών υπηρεσιών ο «Ρ»: αναμασάει ακριβώς τα ίδια «επιχειρήματα» της νεοταξικής μαφίας, στρώνοντας έτσι το δρόμο για την υλοποίηση των μακάβριων σχεδιασμών της.
Το μόνο που βρήκε να πει ο «Ρ», μέσα στο πλήθος των ταχυδακτυλουργικών του ψευδών και παραχαράξεων, είναι ότι ο «μακελάρης» είναι απλώς το «έκτρωμα του συστήματος»!!!!
Διαβάστε για να απολαύσετε:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6365790&publDate=26/7/2011
Εδώ στήνεται, από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες μια τρομοκρατική «Διεθνής» κατά των λαών και των κοινωνιών («Νέο Τάγμα των Ναϊτών»), με πολυσέλιδο «μανιφέστο» (επεξεργασμένο και επιστημονικά δουλεμένο από τα διεθνής επιτελεία) και ο «Ρ» ΟΧΙ μόνο δεν αποκαλύπτει το πρακτορικό κατασκεύασμα, αλλά ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ το ζήτημα στις ψυχαναλυτικές απλοποιήσεις και το ΑΝΑΣΤΡΕΦΕΙ με το δικό του «αντιρατσιστικό» παραλήρημα, προσαρμόζοντάς το, ΠΛΗΡΩΣ, στα κλισέ της Νέας Τάξης…
ΕΔΩ οι μηχανισμοί της ΕΕ ετοιμάζουν ειδικά σώματα (Εuropol), με αποκλειστική αρμοδιότητα να παρακολουθούν, να καταγράφουν και να εξαρθρώνουν το «ρατσιστικό εξτρεμισμό» (δηλαδή σε κάθε έναν που αντιστέκεται θα κολλιέται η ετικέτα του «ρατσιστή») ΚΑΙ ο «Ρ» ρίχνει νερό στο μύλο των ευρωπαϊκών «αντιρατσιστικών» μηχανισμών δίωξης και καταστολής…
Όταν έχει ο ιμπεριαλισμός τέτοιους «εχθρούς» τι τους χρειάζεται τους «φίλους»!!!
Η νέα τρομοκρατική «Διεθνής» της ρατσιστικής παράνοιας που υφαίνουν οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες με την τυφλή μαζική δολοφονία στη Νορβηγία θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ τον Ποινικό Κώδικα (αυτό επιδιώκεται) εναντίον του «ρατσισμού». Οι νόμοι έχουν ήδη ψηφιστεί και όπου δεν έχουν θα ψηφιστούν.
Έτσι ο «ρατσισμός» θα γίνει ιδιώνυμο αδίκημα (νέος 509) και κάθε λαϊκή αντίσταση, αγωνιστική κινητοποίηση και κάθε αντινεοταξικός Λόγος θα στιγματίζονται σαν «ρατσισμός» και θα διώκονται…
ΑΥΤΟΝ το δρόμο στρώνει η ηγεσία του ΚΚΕ από κοινού με όλες τις δυνάμεις του καθεστώτος…
ΠΗΓΗ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27732#27732
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΟΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ