Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Κατάθεση Σοκ του Βασιλάκου για τα υποβρύχια: Δημοσιογράφοι κάνουν τα βαποράκια εμπόρων όπλων!



Δεν περιμένετε βέβαια να ακούσετε στα κεντρικά ΜΜ”Ε” αυτές τις αποκαλύψεις Βασιλάκου. Πως είναι δυνατόν τα βαποράκια του μνημονίου, οι επίορκοι του ΔΝΤ, οι εκτελεστές της επικοινωνιακής πολιτικής πρεσβειών, να αναμεταδώσουν όπως θα όφειλαν, αυτή την βαρύτατη κατηγορία.
Η δικαιοσύνη όμως τι κάνει; Μιλάμε για ...
πρόσωπα που δεν έχουν καμμία κοινοβουλευτική ή άλλη ασυλία και όμως μένουν στο απυρόβλητο. Προφανώς γιατί και τα αφεντικά τους, οι νταβατζήδες του τύπου, θα παίρνουν το μερτικό τους από την “προώθηση”.
Περιληπτικά, πλέον αυτής της σοβαρότατης καταγγελίας, ο Βασιλάκος ανέφερε και ονόματα επιχειρηματιών αλλά και δημοσιογράφων που γνωρίζουν το θέμα. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ζήτησε να κληθούν οι «έμποροι όπλων» όπως τους χαρακτήρισε θωμάς Λιακουνάκος και Χρήστος Χούμπαυλης για να καταθέσουν που έχουν δώσει μίζες αφού πρώτα τους έχει εξασφαλιστεί το ακαταδίωκτο.
Επίσης για το σκάνδαλο των υποβρυχίων ζήτησε να κληθούν για να καταθέσουν στην επιτροπή οι δημοσιογράφοι «που «γνωρίζουν πολλά για την υπόθεση» Αναστάσιος Γκουριώτης, Μάκης Πολλάτος και Δήμος Βερύκιος.
Σε άλλο σημείο της πολύωρης κατάθεσής του ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΓΔΑΕΕ σημείωσε ότι διαπίστωσε παραλείψεις και ενέργειες που δεν προήγαγαν το δημόσιο συμφέρον, από τον Απρίλιο του 2006 έως τον Οκτώβριο του 2010, ενώ έκανε λόγο για «προβληματικά swaps» σε προμήθειες και για συμβόλαια που συντάσσονταν από τις προμηθεύτριες εταιρείες και όχι από τις υπηρεσίες του υπουργείου Άμυνας.Έμφαση δόθηκε τόσο από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ευτύχιο Δαμιανάκη, όσο και από άλλους βουλευτές στο θέμα των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμένετε βέβαια να ακούσετε στα κεντρικά ΜΜ”Ε”(Υποβρυχια την περασαν οπως και πολλες αλλες ειδησεις τα Μ.Μ.Ε bypass).