Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Διώξτε τους κομματικούς εγκάθετους πρακτορίσκους από την πλατεία



  • Ο διχασμός που προσπαθούν να σπείρουν για μία ακόμη φορά στους Έλληνες, δεν θα περάσει
Όπως είναι σε όλους μας γνωστό, κάτω στην πλατεία βρίσκονται οι "σοφοί" πολίτες που όλα τα ξέρουν, και γι' αυτό πήραν την άδεια από τη σημαία να μας μορφώσουν και να αποφασίζουν για όλους τους υπόλοιπους, και πάνω βρίσκεται ο "όχλος" που δεν....
ξέρει τι του γίνεται και του χρειάζεται η καθοδήγηση. Οι κάτω λοιπόν, δεν τους φτάνει που μιλάνε σε μικρόφωνο, δεν τους φτάνει που τα μεγάφωνα τα έχουν στραμμένα προς τα πάνω (αλήθεια, αφού μεταξύ σας διαβουλεύεστε, εσείς δεν θα έπρεπε να θέλετε να σας ακούτε;) χθες έκαναν και το εξής δημοκρατικό. Έφεραν και κότσαραν μεγάφωνα σε όλο το μήκος του δρόμο, στο πάνω μέρος της πλατείας!!! Πρόσεξε, οι "δημοκρατικοί" το έκαναν αυτό, οι "δημοκρατικοί" και "σοφοί" πολίτες που βρίσκονται κάτω. Τι σκέφτηκαν λοιπόν, αυτοί οι δημοκράτες και σοφοί πολίτες: Είμαστε εδώ και συνδιαλεγόμαστε τόσον καιρό τώρα, κι εσείς οι πάνω, αυτοί που δεν ξέρετε τα στραβά σας, δεν κατεβαίνετε να μας ακούσετε; Θα σας βάλουμε τις ομιλίες μας απευθείας στ' αυτιά.
Φυσικά τα μεγάφωνα που κότσαραν στο δρόμο χθες, ξηλώθηκαν.
Μου έμειναν όμως κάποιες απορίες και θέλω οι σοφοί δημοκράτες να μου τις λύσουν.
Απο την πρώτη ώρα που ο Παπανδρέου μάς έφερε τη δικτατορία και μέχρι σήμερα, φτιάχτηκαν δεκάδες ομάδες αντιμνημονιακές. Σε ΟΛΕΣ δε, συμμετείχα, ήμουν με όλους, από την αρχή του αγώνα. ΟΛΕΣ αυτές οι ομάδες προσπαθούσαν ενάμισι χρόνο τώρα να μαζέψουν το πλήθος. Καμία δεν τα κατάφερε. Γιατί; (Δεν καταλαβαίνεις, θα σου κάνω τη μετάφραση). Γιατί ΟΛΕΣ οι ομάδες συνδιαλέγονταν. Αυτό αρέσει στους ομαδάρχες, αυτό θεωρούν λύση. Ο κόσμος λοιπόν πήγαινε στις ομάδες γιατί ήθελε να αγωνιστεί, τους βαριόταν (θανάσιμα όμως) και αποχωρούσε. Και έμεναν τελικά τρεις κι ο κούκος και αναγκαστικά το διέλυαν το μαγαζί...
Και είδες πώς βγήκε τελικά, ο κόσμος ο "απλός" (αυτοί τον λένε έτσι, τον λένε απλό γιατί θεωρούν τον εαυτό τους πιο πάνω -πιο έξυπνο, πιο άξιο, πιο μάγκα). Ο κόσμος λοιπόν ο "απλός" βγήκε χωρίς ομαδάρχη!!! Χωρίς οργάνωση. Χωρίς συντονισμό.
Κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής, αλλά ΟΛΟΙ ΣΑΣ κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.
Θα σας το κάνω λοιπόν λιανά (γιατί θέλετε δεν θέλετε, θα καταλάβετε). Δεν θέλουμε συνδικαλισμό. Δεν θεωρούμε κάποιον από εσάς άξιο για να μας τα φτιάξει, δεν θέλουμε να βγάλουμε από εσάς ηγεσίες. Δεν σας γουστάρουμε που μας θέλετε όλους ίδιους (όποιος δεν συμφωνεί με εσάς γιουχάρεται). Δεν σας θέλουμε γιατί αποσκοπείτε στη δόξα και όχι στον αγώνα, αυτόν καθαυτόν, που κάνουμε για την πατρίδα.
Ερώτηση: Μας έχετε πρήξει με το ενωτικό.. Τις Κυριακές αγαπητοί μου χρειάζεται κάποιος να μας μιλήσει για ένωση; Βλέπετε να διαφωνούμε (εμείς, ο "απλός" κόσμος) με κάποιον συμπολίτη μας; Ξέρετε γιατί τις Κυριακές δεν υπάρχει διχόνια, υπάρχει παλμός στον αγώνα και όσοι είναι εκεί το απολαμβάνουν; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ!
Τις καθημερινές παίρνετε τα πάνω σας, εμείς είμαστε μια χούφτα, εσείς έχετε καταλάβει και το πάνω μέρος με εκπροσώπους σας (ήδη φέρατε το θεατρικό της άμεσης δημοκρατίας σας και πάνω -αφού δεν ερχόμαστε εμείς, εκεί με το στανιό θα μας το μπαστακώσετε, για εσάς εμείς απλά δεν ξέρουμε τι θέλουμε, εσείς ξέρετε καλύτερα ποιο είναι το σωστό, οπότε τι σας μένει.. να μας το κάτσετε με το ζόρι). Δεν φτάνει που είμαστε μια χούφτα τις καθημερινές, είμαστε όλοι και πολύ καλοί άνθρωποι, είναι ο λόγος που δεν αντιδράμε. Δεν θέλουμε τσακωμούς. Και βρίσκετε την ευκαιρία να μας κάτσετε στο σβέρκο. Κάντε τα αυτά τις Κυριακές σοφοί μου, γιατί δεν τα κάνετε; Να βγείτε με τις ντουντούκες και τα μικρόφωνά σας, να μας συλλογικοποιήσετε; Αφού για εσάς είμαστε όχλος, δεν ξέρουμε αυτά που εσείς ξέρετε, και πρέπει να μας τα μάθετε. Γιατί δεν βγαίνετε τις Κυριακές να μας τα πείτε;
Μια άλλη ερώτηση. Ο λόγος που μιλάτε σε μικρόφωνο (και παλαμάκια, μαζί πάνε αυτά) στο πλήθος, είναι για να μας ενημερώσετε. Εμείς που είμαστε Σύνταγμα θεωρείτε ότι δεν ξέρουμε; Τότε γιατί είμαστε εκεί; Αν πιστεύετε ότι ο κόσμος χρειάζεται κάτι παραπάνω να μάθει, για να ξεκουνηθεί όπως λέτε από τον καναπέ, γιατί του μιλάτε στο Σύνταγμα; Γιατί μιλάτε σ' αυτόν που έχει ήδη βγει; Να πάτε στις γειτονιές κύριοι με την ντουντούκα σας να ενημερώσετε τον κόσμο για να έρθει Σύνταγμα. Αλλά στις γειτονιές... δεν θα έχετε κοινό (έδρανο, παλαμάκια), γι' αυτό δεν πάτε. Αρα ο σκοπός σας δεν είναι η ενημέρωση, αλλά μια θεσούλα για μετά. Μην αυταπατάστε, κολυμπηθρόξυλο δεν θα μείνει όρθιο. Όλα τα σκατά στον ίδιο βόθρο θα πέσουν.
Αλλη ερώτηση. Χθες που ήρθα να σας ζητήσω να κλείσετε τα πάνω μεγάφωνα (στην ομαδούλα σας των 30 ανθρώπων), μίλησα χωρίς μικρόφωνο και με άκουσαν οι πάντες. Φάνηκε από το γιουχάρισμα που μου ρίξατε. Πείτε μου παρακαλώ γιατί χρειάζεστε το μικρόφωνο (το βάθρο, τα παλαμάκια, πάντα ένα είναι όλα αυτά),αγνοί μου αγωνιστές;
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο κόσμος σιγά-σιγά μειώνεται. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο λόγος που φεύγει είναι οι κουραδο-ομιλίες σας. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά αν φύγει ο κόσμος, ο "ΑΠΛΟΣ", αυτοί θα νικήσουν. Άρα θα βγάλω λανθασμένα το συμπέρασμα ότι γι' αυτούς δουλεύετε;
Ενα άλλο πολύ δημοκρατικό που κάνουν οι δημοκράτες και σοφοί πολίτες, οι κάτω, είναι το εξής. Παίρνουν αποφάσεις (η παρεούλα των 30 ατόμων έτσι;) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, και θεωρούν ότι το πλειοψηφικό δικό τους αποτέλεσμα είναι γενικά η πλειοψηφία!!! (Κάτι δεν θυμίζει;). Με παράδειγμα. Οι σοφοί δημοκράτες οι κάτω, έθεσαν προς ψήφιση το θέμα με τις καντίνες. Αφού μαλλιοτραβήχτηκαν κάμποσο, αποφάσισαν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ (τολμάς να πεις και κάτι άλλο;), ότι πρέπει να φύγουν οι καντίνες από το Σύνταγμα (;). Όμως αυτοί είναι 30 ανθρωπάκια, πώς θα κάνουν πράξη αυτό που ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ αποφάσισαν; Τι έκαναν λοιπόν οι δημοκράτες, σοφοί φίλοι μας. Εφεραν έναν δικό τους πάνω, τον έκαναν ντουντουκαδόρο του "απλού" (αδαή) κόσμου, και.. αφού ο δικός τους πρώτα πήγε με τα νερά των πάνω, κι έγινε φίλος μας, μας μπαστακώνει με το έτσι θέλω τις αποφάσεις των σοφών των αποκάτω... Για του λόγου το αληθές, προχθές, βγήκε ο ντουντουκαδόρος και είπε (στο ξαφνικό, στο άσχετο έτσι, εκεί που λέγαμε συνθήματα): "Τώρα όλοι μαζί θα πάμε ειρηνικά να διώξουμε τις καντίνες από την πλατεία"... Ετσι ακριβώς τα είπε, σαν να απευθύνεται σε δίχρονα. Ερώτηση: Αυτό δεν ονομάζεται δημαγωγία;
Κοίτα να δεις φίλε μου πώς την έχω δει. Επειδή ήττα τρως ΜΟΝΟ όταν παραιτείσαι του αγώνα, δεν έχω σκοπό να εγκαταλείψω το τερέν. Δεν θα με κάνεις εσύ ο άμαθος να φύγω από κούραση και τελικά ο εχθρός να νικήσει. Άρα τι μένει; Θα πάψεις εσύ να με ενοχλείς (αν δεν το κάνεις, με το στανιό θα σε παύσω εγώ). Όλων εσάς των ειδικών σας διαφεύγει η βασικότερη αρχή της δημοκρατίας, που αυτή είναι... ΤΑ ΟΡΙΑ.
Μετάφραση: Τα δικαιώματά σου σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικά μου. Αν ήθελα να σε ακούσω θα ερχόμουν κάτω. Πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν με ζορίζει κάποιος για να απέχω. Είναι η άποψή μου, δεν θέλω να σε ακούω. Και ΠΡΕΠΕΙ αναγκαστικά να την δεχτείς. Αν δεν κλείσετε τα μεγάφωνα οικειοθελώς, υπάρχει και ο άλλος τρόπος. Γιατί... το να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τη γνώμη των υπολοίπων, λέγεται τραμπουκισμός. Και όχι δημοκρατία. Και εμείς δημοκρατία παλεύουμε για να φέρουμε. Και πρέπει να τη φέρουμε πρώτα στην πλατεία.
Ένας από το πλήθος
(Η ανωνυμία είναι απαραίτητη, δεν πρέπει κανείς να γίνει διάσημος. Αυτοί στους οποίους αναφέρομαι ξέρουν ποια είμαι, μπορούν να με βρουν εύκολα, στο ίδιο σημείο βρίσκομαι κάθε μέρα).

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στρώστε στό κυνήγι αυτή την Περσεφόνη Σιμένη καί τον άλλο, πού παρουσιάζονται ώς δήθεν διοργανωτές τής Παγκόσμιας Δημοκρατίας, γιατί πιθανόν να ανήκουν σε κάποια σέχτα καί πάνε να καπελώσουν το κίνημα!

Ψηφιστήκανε μεταξύ τους καί από μόνοι τους, φέρανε καί Υπολογιστές, φτιάξανε καί Γραμματεία στήν κάτω Πλατεία, διοριστίκανε καί από μόνοι τους νομίζοντας τούς άλλους κορόϊδα, καί βγήκανε στίς τηλεοράσεις κάνοντας τον αντιπρόσωπο τών Αγανακτισμένων..

Διώξτε τους πρίν είναι αργά...

Αγανακτισμένος

Ενδελέχεια είπε...

Μπράβο, πολύ σωστά τα λες. Αυτοί είναι χειρότεροι απ' τους υπάρχοντες. Αλλά δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη και να αποχωρήσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα, απομονώνοντάς τους - κανείς από αυτούς τους "έξυπνους" - που τόσα χρόνια δήθεν αγωνίζονται κατά του συστήματος και παραδόξως το ενισχύουν - δεν έχει καμιά εξουσία πάνω στους άλλους, ούτε, φυσικά, μπορεί να επιβάλλει κανόνες: όλοι είμαστε ίσοι και ισάξιοι, από "έξυπνους" έχουμε μπουχτίσει τόσες δεκαετίες: αυτοί είναι που μας έφεραν σ' αυτήν την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Η Περσεφόνη Σιμένη κατά δήλωση της ισχυρίζεται πως το real democracy είναι ήδη στην διαδικασία για να γίνει κόμα. Τι παίζεται εδώ πέρα ?
Τι ετοιμάζουν στον κόσμο?
Πολυτεχνείο Νο 2 ? Μας χρησιμοποιούν ?
Για ψάχτε το σας παρακαλώ, το βίντεο είναι αναρτημένο στο γιουτιουμπ. http://www.youtube.com/watch?v=iPCVCeqtv34
Δείτε το και φρίξτε!!!! Είναι και δασκάλα η βρώμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν παιδιά να οργανωθούμε, όσοι από μαςείναι άνεργοι, φοιτητές, και έχουν χρόνο να παρεμβαίνουν τις καθημερινές να κατεβαίνουν ομαδικά στην πλατεία.
Τα γκρουπούσκουλα είναι συγκεκριμένα. έχουν ένα συγκεκριμενο τρόπο να παρεμβαίνουν και είναι σχετικά εύκολο να τους ξεχωρ΄σιεις.

Βασικό είναι να μην είστε καθυστερημένοι.

Μετα από δυο τρεις συνελέυσεις θα ξερετε ακριβώς ποιοι λένε τι? Καταγράψτε τους.

Όταν καταφέρει κάποιος από σας να τοποθετηθεί δε χρειάζεται να μιλήσει επίπαντώς επιστητου.
Πιαστε ένα απλό θεματακι και κάντε το θέμα συνέλευσης. Όλοι από την ομάδα παρέμβασης στην κάτω πλατεία. θα πρέπει να τοποθετηθούν με πάνω κάτω τα ίδια επιχειρήματα.
Πιάστε το θέμα της γαμωσημαίας. Μη βγάζεται εθνικιστικές κορώνες. Δείξετε ότι το πρόβλημα είναι πρακτικό.
Αναρωτηθείτε πόσοι από τους συμμετέχοντες στις διαδικασίες είναι μετανάστες. Πρακτικά κανένας.
Αναρωτηθείτε τι να σημαίνει αυτο?
Τελειώστε με αυτό το ερωτημα την τοποθέτηση σας.

Ο επόμενος από σας να βάλει το ζήτημα της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς των μουσουλμάνων όχι από κάτι θεωρητικού περιεχομένου ερμηνεια του κορανιού. Από την ίδια του την πείρα μπορεί να βάλει ένα παράδειγμα για την αντιμετώπιση των γυναικών από μουσουλμάνους... πχ ότι φτυνουν μολις βλέπουν γυναικα να φοράει ραντακι... βεβαια αυτό το έκανε και ο παππούς μου που είναι χριστιανός... αυτό μεταξυ μας.
Κάποιος άλλος να βάλει ερωτηματα της σύνδεσης του ταξικού με το εθνικο...

¨οχι επιθετικά. Τα περισσότερα παιδια εκει κάτω είναι ήδη οργανωμένα... Αλλά δεν έχουν πάρει πρέφα το βρώμικο παιχνίδι που παίζζουν κάποιοι ηγετίσκοι τους... πχ. οι ΣΕΚίτες ή οι ΔΕΑ τζηδες... οι μεν στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι δε στο ΣΥΡΙΖΑ.

Λοιπόν το παιχνίδι τους είναι απλό και απευθύνεται σε χαζούς... μην τους το χαρησετε...

αντε μπραβο παλικαρια..

Ανώνυμος είπε...

Ειδα κατι βιντεακια τα οποια δεν με χαροποιουν και τοσο σχετικα με αυτο το κινημα των αγανακτησμενων.Ισως τα ειδατε και σεις..παντως εμενα σαν Ελληνα δεν με βρισκουν συμφωνο.Ο αγωνας γινεται εναντια στην Μασονικη δικτατορια που μας εχει επειβληθει με το ζορι,βλεπε ΔΝΤ και λοιπους ,και οχι για την παγκοσμιοποιηση,για την παγκοσμια ειρηνη,κλπ.Πρειπει να αγωνιστουμε για την πατριδα μας και να μην πεσουμε στην παγιδα της παγκοσμιοποιησης.Αμα εκφραζονται τετοιες αποψεις σχετικα με παγκοσμιοποιηση το μονο που θα κανουμε ειναι να τους βοηθησουμε να εγκαθριδυσουν την κυβερνηση τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ... ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ) ΠΑΕΙ ΓΙΑ ''ΚΑΠΕΛΩΜΑ''...ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΒΡΙΖΑΤΕ...ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ''...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ...ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!!!!!!
ΟΙ ''ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'' ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!....ΕΓΩ ΤΑ 'ΛΕΓΑ ...ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!....ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ....
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!! ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΟΜΠΡΕΡΟ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ????
ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!
ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥ -ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!!

Ο ΚΡΑΝΙΟΠΑΡΜΕΝΟΣ

12 Ιουνίου 2011 7:49 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

η δικτατορια ΞΕΚΙΝΗΣΕ το 73΄ κατω ο Τζεφρυ και η μαφια!!!

Ανώνυμος είπε...

Το καπέλωμα από τους αναρχοαριστεριστές -παγκοσμιοποιητές στην πλατεία δεν θα περάσει.
Αυτοί είναι το ίδιο προδότες και ανθέλληνες όσο και οι τριακόσοι προδότες ,πρέπει να απομονωθούν και απομαρυνθούν άμεσα από εκεί γιατι ο σκοπός τους είναι ύπουλος και ύποπτος.

ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!!!!!!!!!! είπε...

Η πλατεία μας χωράει όλους !!!Το άρθρο είναι κατάπτυστο και σκοπίμος διχαστικό. Προφανώς εκπορεύεται από κέντρα που απεργάζονται τον διχασμό και στην συνέχεια την διάλυσει του αυθόρμητου λαϊκού κινήματος. Δεν μπορεί όμως να πετύχει τίποτα, γιατί αυτές οι διχαστικές κραυγές είναι μεμονωμένες και καταδικασμένες στην συνείδηση του λαού μας ..!!!