Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ!!!
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ allou Fun Park ετσι ειναι η μηπως κανω λαθος???¨-ppppp

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχετε την εντύπωση ότι ο Ιωάννης ήταν χριστιανός ορθοδόξως η καθολικός;
Έχετε αναρωτηθεί όλοι εσείς που πιστεύετε σε τέτοιες παπαριές μήπως όλες αυτές οι επουράνιες προφήτες είναι εντολές προς εκτέλεση για την πλήρη χαλιναγώγηση του πλήθους μέσα από την θρησκεία που σου δίνει ελπίδα το παράδεισο . . . .ζήσε τίμια και φτωχά και θα πας στον παράδεισο ενώ όλοι αυτοί οι ανώτατοι κληρικοί ζουν πλουσιοπάροχα στις πλάτες μας ναι ρε ξυπνάτε…..

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς με πρόλαβες..
Η αποκάλυψη του Ιωάννη είναι σχέδιο
προς υλοποίηση.. κι όχι προφητεία !

Ανώνυμος είπε...

εξού και ορκίζονται εκεί μασόνοι..
ο όρκος είναι να κάνουν πράξη την υποτιθέμενη
αποκάλυψη/"προφητεία" !

Ανώνυμος είπε...

Ναι και μετά θα μας τα βάλουν στα οπίσθια. Μα τι λέτε ρε παιδιά θα μας τρελανεται με τα τσιπακια. Δεν κοιτάς το διαβατήριο που κρατάς. Τι νομίζεις ότι αυτό έχει μέσα. Σήμερα τα τσιπακια αύριο κάτι άλλο. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε η τεχνολογία που δεν καταλαβαινεις να είναι ισοδυναμο του αντιχριστου. Το ps3 όμως δεν είναι τίποτα κακό έτσι που σου περνάνε μηνύματα πολέμου μέσο παιχνιδιον.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ. ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΛΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ? ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΛΔ? Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Η ΟΧΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΣΗ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.... ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά γελοίο οι ορθόδοξοι ταλιμπαν να επηρεάζουν τόσο πολύ την κοινωνία. Οι αστρολόγοι, οι παπάδες και οι τηλεπωλητές δημιούργησαν μια νέα φουρνιά από βλάκες. Η Ελλάδα δεν κατάφερε να βγει ποτέ από το μεσαίωνα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;; ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;
ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!! ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ!!!