Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού είναι η αιτία στην αρνητική πορεία της Ελλάδας - Η μασονία αποτελεί ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα



Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων. Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε.... καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό. 

Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. 

Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη. Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες.
Μυστήριο στην Ελλάδα παραμένει η λειτουργία του πολυώροφου κτιρίου της οδού Αχαρνών στην Αθήνα. Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός». Στην Ελλάδα η μασονία ήλθε το 1740. Αλλά επίσημα, με τη μορφή ιδρύματος, λειτουργεί στη χώρα μας από το 1927. Έχει στοές σε πολλές πόλεις με χιλιάδες μέλη. Πίσω της κρύβονται πολλά και περίεργα.
Η μασονία είναι ένα «πρακτορείο» διοχέτευσης στο εσωτερικό κάθε χώρας ιδεών και απόψεων, που υπαγορεύονται απ’ έξω. Πιο σημαντική δραστηριότητα έχει σήμερα ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος (L.U.F.) που οργανώνει διεθνή συνέδρια για την προώθηση των σκοπών της μασονίας. Πέρα από τη LUF που εδρεύει στην Ελβετία και την έδρα της Διεθνούς της μασονίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ακόμη ξένο μασονικό κέντρο. Αυτό που διοχετεύει τη γραμμή κατευθείαν στην κορυφή της μασονίας της κάθε χώρας: Στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πρόκειται για μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που συγκροτείται από σαράντα μασόνους, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια από κάθε χώρα. Όλοι τους ανήκουν στο Ύπατο Συμβούλιο της χώρας τους και είναι οι άνθρωποι που διοχετεύουν αποφάσεις παρμένες στα άδυτα της στοάς του Λονδίνου, ρυθμιστικές συχνά της τύχης ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με μέσο εκτέλεσης τους κορυφαίους της μασονίας που είναι προωθημένοι σε θέσεις-κλειδιά…


ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ: Η ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ
Είναι η στοά των στοών, αφού έχοντας ως εκπροσώπους διαλεχτά στελέχη της μέσα σχεδόν σε κάθε στοά των μασόνων και στη Μεγάλη στοά, ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες και τα πάντα, δίνει κατευθύνσεις, παίρνοντας η ίδια κατεύθυνση και γραμμή για τα ελληνικά ζητήματα κατευθείαν από την Ουάσιγκτον! Η «Μπενέ-Μπερίτ» δεν είναι μόνο μια οργάνωση με δομή μασονική. Είναι κάτι περισσότερο: Υπέρ-οργάνωση με διαλεχτούς εκπροσώπους που ελέγχουν και τις Στοές των μασόνων!


Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ελληνικός τεκτονισμός διαθέτει δυο κεντρικά όργανα: Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας και το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδας του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος που εδρεύουν στην Αθήνα (Αχαρνών 19) και τις 141 Στοές στην Αθήνα, τα επαρχιακά κέντρα, από τις οποίες πολλές ευρίσκονται «εν ύπνω»…


ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ
Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές. Η μασονία κρατά μυστική τη μορφή της οργάνωσης, τη διδασκαλία και τη δράση της. Το μυστηριώδες Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού στην Ελλάδα, εκτελεί τις αποφάσεις της Διεθνούς της μασονίας. Αποφάσεις που εκπορεύονται από ξένα «κέντρα» και ρυθμίζουν θέματα καίριας σημασίας για τον τόπο μας. Με 300 περίπου ενεργά μέλη σήμερα η στοά «Μπενέ-Μπερίτ» στην Αθήνα, έχει σαν γνωρίσματά ότι τα μέλη της είναι μόνο Ισραηλίτες και συγχρόνως Έλληνες υπήκοοι. Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας». Πληροφορίες που έχουν κατάληξη το Κέντρο, την Ουάσιγκτον.
Με έδρα της ένα κτίριο στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, η Στοά «Μπενέ-Μπερίτ» παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο της: 
α) Την εξυπηρέτηση «των ευγενών ηθικών καθηκόντων του Ισραηλιτικού Λαού..». 
β) Τη συνεργασία με άλλα ομοειδή σωματεία. 
γ) Την «εξύψωσιν και ανάπτυξιν των διανοητικών και ηθικών προτερημάτων της ισραηλιτικής φυλής… 
δ) Να κάνει διαλέξεις με αντικείμενο «την γνώσιν του Εβραϊσμού..» και 
ε) Να καταστρώνει «σχέδια υπέρ της διανοητικής εξυψώσεως των Ισραηλιτών εν γένει» !


Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ
Η μασονία είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του σιωνισμού. Ο σιωνισμός έχοντας σκοπό του την ίδρυση μιας παγκόσμιας εξουσίας του Ισραήλ, με έδρα τα Ιεροσόλυμα, επιδιώκει την αποδιοργάνωση όλων των επιμέρους εξουσιών των άλλων λαών και την εξάλειψη όλων των εμποδίων… Πράγματι, η Ιερουσαλήμ κατέχεται και πάλι ύστερα από 20 αιώνες από τους Εβραίους. Το χρήμα του κόσμου και ο υλικός πλούτος βρίσκονται σε εβραϊκά χέρια, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ηγεσίες άμεσα ή έμμεσα δικές τους. Ολόκληρος ο ΟΗΕ καθώς και το Συμβούλιο Ασφαλείας αδυνατούν να επιβληθούν και οι αποφάσεις τους βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων του Τελ Αβίβ! Στην επίτευξη όλων αυτών μεγάλη ήταν και είναι η συμβολή της μασονίας. Το μάτι του Ισραήλ σε κάθε χώρα!
Ιδιαίτερα πολύτιμη για τον σιωνισμό είναι η διδασκαλία της μασονίας σχετικά με το πρόσωπο του Χριστού, τον οποίο θεωρεί Μύστη, δηλαδή άνθρωπο προσοντούχο. Μα όχι Θεό. Η διδασκαλία αυτή εξυπηρετεί την άποψη του σιωνισμού ότι ο Μεσσίας δεν ήρθε ακόμα, αλλά αναμένεται και θα΄ ρθει για να εγκατασταθεί κοσμοκράτορας με έδρα την Ιερουσαλήμ όπως έχουν πει οι προφήτες. Σε αυτό πάνω κινούνται και οι χιλιαστές, όργανα και αυτοί του σιωνισμού, έστω και αν πολλοί το αγνοούν.
Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης. Πίσω από «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα», «Ύπατα Συμβούλια», από «Ξιφοφόρους», «Άρχοντες», «Κραταιούς», «Ροδόσταυρους» και άλλους «αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η αμερικάνικη CIA και η ισραηλινή «Μοσάντ».
Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ». Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ
Είναι γνωστός ο ρόλος των «Τυπικών» στη μασονία. Τα πάντα στη στοά γίνονται σύμφωνα με κάποιο Τυπικό. Τριάντα τρείς βαθμοί, καθένας με το Τυπικό του. Τυπικά για το «τεκτονικό συμπόσιο», Τυπικό της «υιοθεσίας λυκιδέως» της «συζυγικής αναγνωρίσεως», του «μνημοσύνου», των «εγκαινίων τεκτονικού ναού», της «εγκαταστάσεως νέου εργαστηρίου», της «εγκαταστάσεως προέδρου και αξιωματικών εργαστηρίων». 40 Τυπικά!


ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ» ΤΕΚΤΟΝΑ
Η μασονία ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μέλη της εφόσον βρίσκονται εν ζωή. Όταν όμως ο μασόνος πεθάνει τον παρουσιάζουν σαν μέλος της. Η μυστικότητα και ο θάνατος τους επιτρέπει να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε εκ του ασφαλούς σαν μασόνο, χωρίς ο συκοφαντούμενος ή κάποιος άλλος να μπορεί να αποδείξει την αναλήθεια του ισχυρισμού! Έτσι παρουσιάζουν οι μασόνοι σαν μέλη στοών τους, προσωπικότητες της πολιτικής και εθνικής ζωής, με δημοκρατικές περγαμηνές και τεράστια προσφορά, χωρίς να είναι δυνατός ο έλεγχος των ισχυρισμών τους.


Εν τέλει, η μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα. Αυτό αποδεικνύεται από πολλά: 
α) Κατά τη μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι. 
β) Η Καμβάλα, η Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται η βασίλισσα της μασονικής στοάς. 
γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές. 
δ) Πρέπει να γνωρίζει ο μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο. ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι, οι Ιουδαίοι μάγοι κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά μαγαζιά. Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς. Ήδη στον αιώνα μας είναι κράτος εν κράτει, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσεις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROYND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.
Χρηματοδοτούν και πατρονάρουν προσκόπους και αιρέσεις για να πλήξουν την Ορθοδοξία. Ελέγχουν λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους, την οικονομική ζωή διεθνώς, το εμπόριο, τις πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους. Δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν «αντίπραξη» σε κάθε εμπόδιο! Χρηματοδοτούν και οργανώνουν ό,τι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους, ιερόδουλες, κινήματα δήθεν οικολογίας, δήθεν ειρήνης, εργατικά κινήματα, ελέγχοντας τα συμβούλια. Έτσι, κατά την έκφραση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ενώ λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι, Ιουδαίοι δεν είναι, αλλά συναγωγή του σατανά.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: α ) Η Μασονία στην Ελλάδα (Κώστα Τσαρούχα),β) Ορθόδοξο Περιοδικό «Δύναμις»

πηγή

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι αλήτες σταυρώσαν τον Χριστό, όπως σταυρώνουν την Ελλάδα!
Αυτά τα κτήνη, είναι η βασικότερη αιτία κατάρρευσης κάθε είδους ενότητας, ανθρωπιάς, ελευθεριότητας.
Πρόκειται για φίδια λυσσασμένα, ύπουλες οχιές που λειτουργούν εν κρυπτώ δολοφονώντας την αθωότητα και την ελπίδα!

Ανώνυμος είπε...

genikeueis kai les anoisies...i masonia pagkosmiws exei perissoteri sxesi me tinnea epoxi para me ton ioudaismo...oi masonoi theloun na eksafanisoun oles tis thriskeies, ioudaismou included..kai na tis antikatastisoun me anatolitikes mustikistikes latreies.

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΙΑ
ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

5:46 μ.μ. είσαι ΛΑΘΟΣ
Στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ οι ΕΒΡΑΙΟΙ λένε πως θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ τους ΜΑΣΣΩΟΥΣ, όταν πάψουν να τους είναι χρήσιμοι

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ
ΕΙΠΑ ΧΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
ΤΡΑΝΤΑΧΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΕΚ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΡΙΖΗ.
Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΝΤΕ
ΟΛΟΙ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ,ΕΙΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ, ΕΙΤΕ Ο ΑΣΙΜΠΙΕΣΤΟΣ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ
ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΑΖΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ(Δ.424419 Α.Τ. ΒΟΛΟΥ)
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ .
ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ.ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο 6.10 ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ,ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ
ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ.
ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 6.11 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΩΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΧΟΥΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΛΑΞΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ
ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΠ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΣΕΛΓΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ
ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝ
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο 6.10 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΤΕ
ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,
ΕΛΕΙΨΗ ΑΡΧΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΜΕΣΩ ΜΟΔΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ,ΒΙΑΣ, ΚΛΠ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ
ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΟΥΝ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

6.28 το διαβασα και εγω το αρθρο του καραγεωργιου τον εκμηδενησε τον χρυσοχωηδη
σκεψου ποιοι μας κυβερνουν!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 5.42 αυτοι την εκαναν την δουλεια τους
εμεις τωρα πως θα σωθουμε σαν χωρα και σαν
ανθρωποι

Ανώνυμος είπε...

6.56 επρεπε να στηριξουμε τον Σεραφειμ που
κανει αγωνα εναντιων τους και να ειμαστε
ενωμενοι σαν Ελληνες τωρα Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Mασωνοι,γιαχουβαδες,ιλουμινατοι,ροδοσταυροι,
Λευκη αρχη,θιβετιανοι,καθολικοι,μουσουλμανοι
που διαδιδουν τοσες αιωνες τον θεο τους μεσω
σφαγων,εμπρησμων,βιασμων,κλοπων,σκλαβονοντας
ανθρωπους ολα αυτα μεχρι σημερα που μιλαμε
αλλα και αλλοι πολλοι εχουν για θεο τους
τον μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος με
αρχικα μ.α.τ.ς. δηλαδη τον εωσφορο που λεει
και ο Σεραφειμ

Ανώνυμος είπε...

o 6.10 ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ
Ο ΜΩΑΜΕΘ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ
ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΕ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
ΑΡΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ
ΚΛΠ ΑΛΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ
ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ Μ.Α.Τ.Σ.
.

Ανώνυμος είπε...

οι τεκτονες κυριαρχησαν εδω και αιωνες σε ολη την γη και ειναι δυσκολο να τους αντιμετωπησεις

Ανώνυμος είπε...

serafeim dostoys dromo eimaste mazi soy

Ανώνυμος είπε...

Toσα χρονια ψηφιζουμε μασωνους και εβραιους
αξιοι της τυχης μας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΛΑΒΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..Ε, ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΚΑΛΟΥΜΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ....ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/6/2011 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΙΝΕΣΘΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 7.59 ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΩΜΙ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΣΥΝΟΙΚΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΙΚΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥ-
ΝΑΜΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΔΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΟ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ .ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΘΑΝΤΛΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΑΞΗ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΤΑΞΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ
ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ??????? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ, ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΡΩ ΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο 10:19, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ?? ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ???

ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ . ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!! Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΛΑΟΣ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ????????//
ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ!!

Ανώνυμος είπε...

@11.13
Δεν είναι ιουδαϊκό παρακλάδι, προβαίνεις σε μια μηχανική αντιμετώπιση αυτού του κομβικού για την ανθρωπότητα γεγονότος.
Πρόκειται για τη παρουσία Του Θεού στους ανθρώπους όλου του κόσμου.
Και η πατρίδα μας αδερφέ συνέλληνα είχε τη χαρά να γίνει κοινωνός αυτής της αλήθειας.
Μην τα ισοπεδώσουμε όλα επειδή έχουμε μπλέξει λίγο τα πράγματα και τις καταστάσεις.
Άλλο Ελλάδα, άλλο χριστιανική αλήθεια.
Το τελευταίο είναι πανανθρώπινο διακύβευμα, όσοι επιθυμούν το ακολουθούν.
Και σχώρα με αδερφέ, αλλά νιώθω πολύ ευτυχής και τυχερός που η πατρίδα μου, με τη τεράστια πολιτισμική της παράδοση συνδέεται με αυτή την αλήθεια.
Οι ιουδαίοι, εβραίοι, μασόνοι είναι άρρωστα ψώνια, ας μη μετατραπούμε και εμείς!
Παν μέτρον άριστον αδερφέ!

Ανώνυμος είπε...

11.13 ΚΑΙ 10.19 ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ
ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΕΝΩΣΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΠΟ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΩΣΦΟ
-ΡΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΘΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ο Α,ΑΡΚΑΔΙΟΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ο Β,ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΚΛΠ,ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ,ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΕΥΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ Γ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΓΝΑΥΡΑΣ,ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΦΙΛΟΣΟ-
ΦΙΑ ΚΛΠ. ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΓΑΝΩΝ. ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ,ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΚΛΠ.ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΝ ΥΠΑΤΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΨΕΛΛΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΦΩΤΙΟΣ,Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΚΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΚΑΙΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ,ΤΥΦΛΟΥΣ,ΚΛΠ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΕΙΜΑΙ Ο 6.10,ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΟΥΣ <> ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

12:14 ΚΑΙ 12:20 ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ???
Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ????ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ????ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

(ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ??????
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

Ο 6.10 ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΑΣ ΠΛΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΤΡΟΦΗ,ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ. ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ,ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ,ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥΣ ΚΛΠ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε είμαι ο 12.14, και έχω να σου πω ένα μόνο πράγμα:
Έχεις δίκιο!
Τα φαρισαϊκά ιερατεία είναι έχουν το κόσμο γραμμένο, τώρα για το αν ισχύει και με τους τωρινούς, τι να πω;
Μια φορά να συμπαραστέκονται και να νουθετούν ουσιαστικά δεν τους είδα!
Αλλά είδα μια υπέροχη ταινία του φράνκο τζεφιρέλι, και από αυτήν παρακινήθηκα πιτσιρικάς, όχι από το επίσημο παπαδαριό, όπου τους αλλάζει τα πετρέλαια μετά; την θεραπεία του τυφλού της Ιεριχώς αν δε κάνω λάθος...
Και περισσότερο πιστοί αποδεικνύονται καμιά φορά οι άθεοι παρά οι θρησκόληπτοι που παριστάνουμε τους πιστούς...

Ανώνυμος είπε...

11.13 ΚΑΙ 10.19 Ο 6.10
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΩΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ,ΜΕΓΑΛΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ(ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΟΛΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ,Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ,Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β , Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ,Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ,ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΝΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ.
ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΑΛΟΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΩΤΗΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΑΤΑΝΗΣΤΗΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
ΨΕΥΔΟΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΨΕΥΔΟΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΣΠΑΡΑΓΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΕΣΑΜΕ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ,ΕΝΩ ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΤΑΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΝΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΗΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΚΑΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ
ΕΙΜΑΙ Ο 6.10
ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝΖΩΗ ΜΑΣ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο Μ.Α.Τ.Σ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΗΘΗΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΕΑ 63 ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

1:20 Ο ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΒΟΥΔΑΣ , Η ΓΙΑΧΒΕ, Η ΑΛΛΑΧ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΧΡΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΘΕΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ.
ΑΥΤΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΗ??
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΑΙΩΝΕΣ, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΡΙΝ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

1.41 ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ
ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ
ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΚΑΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ
ΜΑΣΩΝΩΝ Μ.Α.Τ.Σ.
ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 33 ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΛΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ 1.41
ΕΑΝ ΥΒΡΙΖΩ ΑΙΣΧΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΤΙ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο Μ.Α.Τ.Σ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς, αλλά Ο Χριστός δεν είναι ούτε βούδας, ούτε Μωάμεθ, ούτε τίποτε άλλο...
Θες να πιστέψεις στον ενσαρκωμένο λόγο Του Θεού;
ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ!
Δεν θες;
ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ και πάλι!
Αλλά, η ισοπέδωση και η εξίσωση πραγμάτων και καταστάσεων είναι ό, τι πιο άθλιο και υποκριτικό φίλε...
Επειδή δεν ξέρω τι εστί μασονία, γιατί δεν είμαι μασόνος, αλλά ένας απλός πολίτης που αγαπάει απλά τον Χριστό, είτε με λάθος είτε με σωστό τρόπο, σου λέω ειλικρινέστατα, πως κ άθε σκοτεινή οργάνωση πίσω από την οποία στελεχώνονται κρίσιμες θέσεις της δημόσιας ζωής, με όλους αυτούς να ενεργούν στη βάση συγκεκριμένων σχεδίων, συνιστά καρκίνο για τα θεμέλια της κοινωνίας μας.
Θες μασόνοι λέγονται;
Θες τέκτονες;
θες κάπως αλλιώς;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ!
Και να ξεκαθαρίσουμε ότι η χριστιανοσύνη βασίζεται στην ελεύθερη βούληση ή στο όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, το ισλάμ στον επεκτατισμό και την φονταμεταλιστική επιβολή του δίκαιου του προφήτη, ο βουδισμός σε μυστικισμό και πάει λέγοντας...
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, αλλά ίδια αυτά τα δεδομένα ΔΕΝ είναι.
Αυτά

Ανώνυμος είπε...

" ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΑΙΩΝΕΣ, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΡΙΝ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. "
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ Η ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ.......
ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΗΚΑ G8, G20 ΚΑΙ BILDENBERG.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ????

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΥΘΕΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ???
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ , ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

ΕΤΣΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

@2.23
Ok, είναι μια σωστή προσέγγιση και αυτή.
Εγώ ειλικρινά έχω άγνοια εκ των πραγμάτων για το τι συμβαίνει σε σκοτεινά κέντρα λήψης αποφάσεων, όσα πληροφορούμαι από φήμες και από σχόλια φίλων όπως εσύ, πάσο...
Πάντως είναι προφανές ότι τα υπερεθνικά σκοτεινά κέντρα έχουν μεγαλύτερη επιρροή και ισχύ από τα εγχώρια, αλλά αυτό δεν αθωώνει τα τελευταία.
Γενικά αρκετοί μεγαλοπαπάδες είναι χ...σμένοι, αλλά τουλάχιστον ας δώσουν παρηγορητικό λόγο στους έλληνες, πιστούς και απίστους.
Μόνο κάτι τρελαμένοι αλλά αγνοί παπάδες μιλάνε και φυσικά οι άγιοι γέροντες των μοναστηριών, όσοι τέλος πάντων υπάρχουν

Σιγαλας Μακαριος είπε...

2:23 δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν θα συμφωνησω κιολας...
Εχεις ακουστα τον πριγκιψ Γεωργιο ή μαλλον καλυτερα τον Εθναρχη Βενιζέλο και την συνεχιση της διαδοχής?

Το ΜΑΤΣ ειναι συντμιση τι εξάπτεσαι ?

Τελος προς ολα τα σχολια παραπάνω, η πιστη ειναι καθαρά προσωπικη υποθεση και καλό ειναι να μην τσακωνεστε για αυτή γιατί προσβάλλεται τον ιδιο το θεό ευτελίζοντας τον (οσοι πιστευουν έτσι νιωθουν νομιζω) και γινεστε αναιτια αντιμαχομενοι για την πιστη που αντιθετα γνωριζοντας οτι γινεται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο καποια κεντρα θα έπρεπε να τους είχατε αποτρέψει να σας χειραγωγούν εξ αιτίας αυτης...
ο νοων νοειτω...