Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αυτά τα δύο φοβάται το διεφθαρμένο καθεστώς




Το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς και θα πρέπει να το αντιληφθούμε και να το κατανοήσουμε καλά, φοβάται δύο πράγματα: την οικονομική κατάρρευση και τον πόλεμο.
Αν συμβεί οποιοδήποτε από τα δύο γεγονότα και ειδικότερα, αν μετά από κάποια πολεμική σύγκρουση, ακρωτηριασθεί η ακεραιότητα της ελληνικής Επικράτειας, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορεί να σταθεί. Τίποτε άλλο δεν φοβάται. Όλα τ’ άλλα είναι παιχνιδάκια στα χέρια του. Τον δε λαό (το ντεκόρ της «δημοκρατίας» του), τον έχει γραμμένο εκεί που δεν παίρνει.
Επομένως, θα πρέπει να....
έχουμε υπόψη μας,.....
για να αντιλαμβανόμαστε τι παίζεται ότι:
Α) Στον οικονομικό τομέα το καθεστώς θα κάνει οποιαδήποτε παραχώρηση και οποιοδήποτε ξεπούλημα της Ελλάδας, αρκεί μόνο να κερδίζει χρόνο παραμονής στην εξουσία. Θα.....χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ψεύδος, όσο απίθανο και αν ακούγεται και θα συντονίσει όλα τα ΜΜΕ που διαθέτει, προκειμένου να κάνει το μαύρο άσπρο, να αποπροσανατολίζει το λαό και να κρατάει την κοινωνία διχασμένη και σε καταστολή. Θα εξακολουθούν να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους με πτώχευση, αυτοί που δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους και τρέμουν στην ιδέα της απώλειας της εξουσίας.
Β) Στο τομέα εξωτερικής πολιτικής, θα κάνει οποιαδήποτε απίθανη παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, αρκεί να εξασφαλίσει τη μη επίθεση από άλλο κράτος και στην παρούσα φάση κυρίως της Τουρκίας. Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποκρύπτει γεγονότα παραβίασης της Εθνικής μας Κυριαρχίας και να παρουσιάζει τις παραχωρήσεις και τις μυστικές συμφωνίες ως σώφρονα πολιτική, στα πλαίσια της ειρήνης και της συμφιλίωσης των λαών. Επίσης θα προσπαθήσει να αλλοιώσει όλη την ιστορία που διδαχθήκαμε και να μας πείσει πως είναι προς το συμφέρον μας να γίνουμε πολυπολιτισμικοί. Γι’ αυτό και βλέπετε τον υπερπροστατευτισμό των λαθρομεταναστών ή ακατανόητες υποχωρήσεις σε θέματα παιδείας. γλώσσας και ελληνικού πολιτισμού.
Δυστυχώς όμως για μας, όλοι οι γείτονές μας (Ερντογάν, Γκρουέφσκι, ακόμα και ο Μπερίσσα κ.λ.π.) και όχι μόνο (Μέρκελ, Σαρκοζί κ.λ.π.) μας έχουν πάρει πρέφα. Έχουν πλήρη γνώση των αδυναμιών και της φοβίας του δικού μας καθεστώτος και λειτουργούν εκ του ασφαλούς, υπέρ των συμφερόντων των εθνών τους και σε βάρος μας. Τα τουρκικά πολεμικά πλοία κάνουν πάρτι μέσα στα χωρικά μας ύδατα, τα δε τουρκικά αεροπλάνα πετάνε για πλάκα στον εναέριο χώρος μας.
Αυτό το καθεστώς που είναι στο σβέρκο μας είναι ταυτόχρονα και η καταστροφή μας.
Κάτι πρέπει να γίνει…
:online-press

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ=ΣΥΜΜΑΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ακριβως 50 ετων ΕΛΛΗΝΑΣ. Προτιμω να πεθανω τωρα μαχομενος υπερ πατριδος ως πχ Λεωνιδας, παρα στο μελλον ως ηλικιωμενο και ανημπορο κακομοιρικο γιουσουφακι. Αραγε ποσοι νεοΕλληνες αισθανονται αντρικα-Ελληνικα;

Ανώνυμος είπε...

πήγαινε για ύπνο γέρο...
τη ζωή σου κράτα τη οι Έλληνες που είναι ελευθέρων ηθών φταίνε για την κατάσταση της χώρας ας χαθούν αυτοί που φταίνε εμείς Τούρκο δε χρειάζεται να σκοτώσουμε μας προστατεύει ο ΘΕΟΣ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"
ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΩ.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ΞΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΞΕΝΟΙ ΠΟΡΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΠΟΤΕ..ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΑΜΙΖΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥ..ΝΕΣ.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟ,ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΡΝΟ ΠΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟ.
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.
¨ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΑΠΙΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ Τ...Σ<<

Unknown είπε...

ανωνυμε 4:27 βλέπεις πολυ Λιακόπουλο και τραβάς πολυ μαλακία. Ο 50αρης σου βαλε τα γυαλια...

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει το μπαμ με τον τούρκο, του γαμώ άνετα... Ο Κολοκοτρώνης λες να έφυγε με τύψεις;

Ανώνυμος είπε...

4.27 να περιμενεις να σε σωσει ο λιακοπουλος αμα κανουν ντου οι Τουρκοι..και αν σε παρουν σε επιστρατευση δεν θα στεναχωρηθω ιδιαιτερα οταν θα σε εκτελεσει ο ιδιος ο αξιωματικος σου αν αρνηθεις να πολεμησεις παπαρα...μακαρι να ησουν μια τριχα απο τα αρχιδια του 50αρη του 2.39...με αυτα τα μυαλα να πηγαινετε και μετα απορουμε γιατι καταντησαμε ετσι που καταντησαμε σαν χωρα...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα κάτι ηλίθιοι τύπου δραγώνα και διαμαντοπούλου κατάφεραν να ποδοπατήσουν την έννοια της ΜΗΤΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μέσα απο την παιδεία.Ομως εαν δεν πολεμήσει ο αδαής μικρός ηλίθιος θα καταντήσει σαν τους Ελληνες της ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΙΣ που περιφέροταν με τους παπάδες γύρω απο τα τείχη περιμένοντας την στρατηγό παναγία να τους σώσει .Λυπάμαι πως καταντησαν αυτή την χώρα οι ηλίθιοι που κυβερνουν αυτή την χώρα.Μην ξεχνάμε την ρύση του ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ Ο τούρκος γίνεται φίλος οταν ειναι ΝΕΚΡΟΣ.Αρκεί Ο ΜΙΚΡΌς ΣΤΑ ΜΥΑΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αντίδωρος είπε...

ας γινει κατι τουλαχιστον. εστω και αυτο. γιατι αυτη η σαπιλα που ζουμε δεν αντεχεται αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα υπάρξει ανάρτηση σ΄αυτό το μπλόκ χωρίς να ξεράσετε μίσος κατά της Ορθοδοξίας; Αυτή σας έφταιξε ή το ότι ο γράσσος που έχετε, δεν σας αφήνει να ξεχωρήσετε το προβοκατόρικο σχόλιο του σκατοχιλιαστή Ιεχωβίτη;Τέτοιους σαν κι εσάς θέλουν αυτοί και τα σιωνιστικά αφεντικά τους! Δηλαδή εγώ που είμαι μεγαλύτερος και ορθόδοξος χριστιανός,θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια; έστω και κουτσαίνοντας κάποιο σκατότουρκο γιουσουφάκι θα φάω!!! Οσο για σένα 10.7 ναί η Υπέρμαχος στρατηγός του έθνους μας είναι η Παναγία πως να το κάνουμε,με μπροστάρη Αυτή πολεμήσανε οι 'Ελληνες το 1940 στην Αλβανία και στα Οχυρά του Ρούπελ, Αλλά πόσο διαβασμένος Έλληνας είσαι φαίνεται όταν αναφέρεις την λέξη παιδεία και όχι Εθνική παιδεία.Βλέπεις η λέξη ΄Εθνος σε ενοχλεί.Και ξέρεις κάτι εκείνοι οι Έλληνες πρόβαλαν τα στήθη τους 1100 χρόνια ασταμάτητα ενάντια σε κάθε βάρβαρο για να υπάρχεις εσύ σήμερα,σκατό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΟΙ ... ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

προτιμω να πολεμησω ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ για ΔΙΚΑ ΜΟΥ συμφεροντα παρα τους Τουρκους για συμφεροντα αλλων.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα είναι των Ελλήνων και οι Ελληνες είναι Ορθόδοξος λαός πάρτετο χαμπάρι, ε λοιπόν γι αυτήν θα πολεμήσουμε εμείς οι Ελληνες και όχι για τα συμφέροντα του κάθε προδότη που αρπάζει και λεηλατεί! Ας τους στείλουμε απο κει που ήρθαν όλους ρε, τι παπαριές είναι αυτές φτάνει πια!
Εξω και τα ευρώσκατα έξω και οι εβραιομασωνοι που μας έβαλαν στη φακα σαν τα ποντίκια εξω και τα τσιράκια τους! Με κάθε μέσον αντίσταση τώρα γιατί όσο τους αφήνουμε τόσο το χειρότερο! Κι η Παναγιά μαζί μας!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.- (ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ)

ΚΗΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΥΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ου καταισχυνώ τα όπλα,
ουδ' εγκαταλείψω τον προστάτην ω αν στοίχω,

αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων,
και μόνος και μετά πολλών,
και την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω,
πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι.

Και συνήσω των αεί κρινόντων,
και τοις θεσμοίς τοις ιδρυμένοις πείσομαι,
και ούς τινας άλλους ιδρύσεται το πλήθος εμφρόνως.
Και αν τις αναιρεί τους θεσμούς ή μη πείθηται ουκ επιτρέψω,
αμυνώ δε και μόνος και μετά πάντων.
Και τα ιερά τα πάτρια τιμήσω.




ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ 4.27 ΕΙΜΑΙ 52 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΕΚΠΕΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1979 ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΜΠΕΛΕΣ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΞΑΧΑΣΑ ΤΙΠΑΤΑ.ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΕΚΡΟΣ . ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην είναι Ιεχωβάς ο 437. Αλλά, δεν είναι λογική και αυτή. Απλά πρέπει να ξεχωρίσουμε δυο καταστάσεις. Των "υπερπατριωτών" που θέλουν να γίνει πόλεμος για να σκοτώσουν ντε και καλά έναν Τούρκο, εκπληρώνοντας έναν πόθο-"όνειρο". Παράλληλα με αυτό θα κάνουν τη "δουλειά" σε άμαχο και ανυπεράσπιστο πληθυσμό και άλλα αίσχη. Δεν είναι έτσι. Αυτό εγώ δεν θέλω να το κάνω, ούτε να πολεμήσω δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους.
Υπάρχει όμως και η δεύτερη κατάσταση. Αυτή είναι των όντως πατριωτών. Αυτοί θα αναγκαστούν να σκοτώσουν, όχι γιατί έχουν μίσος στον άλλο ή σχιζοφρένεια. Θα το κάνουν από αγάπη για την ΠΑΤΡΙΔΑ και θα πέσουν υπερασπιζόμενοι "μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος..." για τα ιερά και όσια και τα ιδανικά τους. Αγωνιζόμενοι ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Τέτοιοι άνθρωποι ήταν ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης. Ο Καπετάν Ζέζας και ο Καπετάν Άγρας. Και όχι δολοφόνοι κατα συρροή, όπως φαντάζονται μερικοί. Μάλιστα ο Παύλος Μελάς για τον πρώτο άνθρωπο που σκότωσε, κάθισε και έγραψε ολόκληρες σελίδες, εξηγώντας έναν-έναν τους λόγους για τους οποίους το έκανε. Πιστεύω ο καθένας μας να αντιλαμβάνεται ότι είναι
διαφορετικές αυτέ οι δύο καταστάσεις.

Όσο για τον 10.07, έχω να πω το εξής. Το 626 μ.Χ. οι Πέρσες σε συνεργασία με τους Αβάρους πολιόρκησαν την Πόλη από στεριά και θάλασσα. Ο στρατός του Βυζαντίου έλειπε με τον Ηράκλειο στην Περσία (στην προσπάθειά του να ανακτήσει και πάλι τον Τίμιο Σταυρό). Οι πολιορκητές έδωσαν το μήνυμα στους Βυζαντινούς: "Παραδώστε μας την Πόλη, γιατί δεν έχετε καμία ελπίδα να σωθείτε, εκτός και αν γίνεται ψάρια και κολυμπήσετε στον Βόσπορο ή πουλιά και πετάξετε στον ουρανό". Όμως δεν το έκαναν. Η μικρή φρουρά που αγωνιζόταν στα τείχη της Πόλης κέρδισε το πλήθος των βαρβάρων..! "Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει». Η Παναγία τότε έσωσε την Πόλη! Γιατί πρόκειται για ένα τρομερό γεγονός. Μια μικρή φρουρά να νικά ολόκληρο στρατό. Από τότε ψάλλεται ο Ακάθιστος Ύμνος... Τώρα, μπορεί εσύ 10.07, όπως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα να έχουν μια διαφορετική αντίληψη επί του θέματος. Μάλλον θα ξέρετε και ΠΑΛΙ καλύτερα... και ας μην βρισκόσασταν εκεί... Χαιρετώ.

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ!!!!!


Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων
και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Και ευηκοήσω των αεί κρινόντων,
και τοις θεσμοίς τοις ιδρυμένοις πείσομαι, και ούστινας αν άλλους το πλήθος ιδρύσηται ομοφρόνως.
Και αν τις αναιρεί τους θεσμούς ή μη πείθηται, ουκ επιτρέψω,
αμυνώ δε και μόνος και μετά πολλών.
Και ιερά τα πάτρια τιμήσω.
Ίστορες θεοί τούτων
Αγραυλος, Ενιάλιος, Aρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗ ΖΗΛΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΠΟΡΔΗ ΚΙ ΤΙΣ ΑΠΑΥΤΩΣΕΙ .ΜΠΟΡΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΘΕΛΩ ΡΟΔΕΛΑ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΑΞΟΥ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΙΜΠΑΝΤΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

thanatos stous prothotes tou ellinikou ethnous