Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Νέο μνημόνιο: "Σημαντική μείωση απαιτήσεων που σχετίζονται με ποσοτικούς και εδαφικούς περιορισμούς.."



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ


Κυκλοφόρησε σήμερα η 3η αναθεώρηση της δανειακής συμφωνίας και το νέο μνημόνιο. Αξιοπερίεργο και... αντικείμενο περαιτέρω εξέτασης, είναι αυτό που.... αναφέρεται στην σελίδα 103...


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ όπως το καταλαβαίνω ανοίγει δρόμο σε επιχειρήσεις του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.
Χωρίς πλαφόν, ή περιορισμούς τύπου καμποτάζ, η περιορισμούς όπως για τα πολυκαταστήματα σε μικρούς δήμους.
Μην το πηγαίνετε αλλού ρε παιδιά. Ελεος. Αφού γράφει από πάνω, ...σε τομείς υπηρεσιών όπως τουρισμός, λιανεμπόριο, και ιδιωτική εκπαίδευση...
Δεν πάτε καλά μου φαίνεται.

Αντίδωρος είπε...

ουτε που με ενδιαφερει τί λεει και πού αναφερεται. το κειμενο ειναι παρανομο. παει να πει οτι δεν θα μπω καν στη διαδικασια να το ερμηνευσω. να τελειωνουμε με αυτο το παραμυθι. τί περιμενουμε?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν σου είπα Αντίδωρεότι είναι νόμιμο το μνημόνιο.
Εγώ είπα ότι το συγκεκριμένο τμήμα και παράγραφος ΔΕΝ έχει να κάνει με εδαφικές διεκδικήσεις, απώλεια εδάφους, ή απώλεια κυριαρχίας του Εθνους.
Κάποιος όμως που δεν ξέρει Αγγλικά, ή κάποιος όπως εσύ που δεν θέλει να διαβάσει, παραπλανείται από τον τίτλο του άρθρου.
Ετσι και αλλιώς δεν περιμέναμε το μνημόνιο να μας γαμήσει τα εδαφικά μας δικαιώματα. Τα γαμήσαμε μόνοι μας από τη στιγμή που η Ψαρούδα-Μπενάκη καλοσώρισε τον Παπούλια με τις λέξεις μου όλοι ξέρουμε.

Αντίδωρος είπε...

το σχολιο μου δεν ηταν απαντηση στο δικο σου σχολιο. επαναλαμβανω. δεν με ενδιαφερει τί λεει το συγκεκριμενο κειμενο. ολοκληρο το μηνμονιο ειναι παρανομο και αντισυνταγματικο, καθως παρανομη ειναι και η διαδικασια ψηφισής του στη βουλη των τοκογλυφων. ΠΑΡΑΝΟΜΗ. και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι. οτι εχουμε τρελαθει τελειως

Γιωργος είπε...

Φιλε Αντιδωρε 10:23 να σου πω οτι για την ωρα ειναι παρανομο διοτι ετοιμαζονται να το πανε στη Βουλη των Ελληνων για να το ψηφισουν οι εθνοπροδοτες.Και κατι μου λεει οτι δεν θα δυσκολευτουν και πολυ να τους βρουνε τους προδοτες που θα το υπερψηφισουν.

Αντίδωρος είπε...

και μεις αυτη τη φορα που θα ειμαστε ρε Γιωργο? παλι θα τους κοιταμε?