Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πολύ ωραία εικαστική παρέμβαση από το Δήμο Θεσσαλονίκης ! Η ημισέληνος είναι το σήμα μας, η Τουρκία η πατρίδα μας



Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ana Belediye Başkanı
Ως γνωστόν, για την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Θεσσαλονίκης, η Σελανίκ είναι Τουρκική. ΄Ετσι, η νέα διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, προχωρά επιτέλους με γοργά βήματα να συναντήσει το πεπρωμένο της, που δεν....

είναι άλλο από το "Η Θεσσαλονίκη θα ξαναγίνει Τουρκική".
Για αυτό άλλωστε άλλαξε το σήμα του δήμου κι έγινε, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στην απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, έτσι:


Άλλαξε όπως μπορείτε με χαρά να διαπιστώσετε το φόντο αριστερά από την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ήταν λευκό,άλλαξε πλέον κι έγινε μια πολύ όμορφη ημισέληνος.
Πολύ ωραία εικαστική παρέμβαση, που μπορείτε να δείτε αυτή την ώρα ζωντανά
Στο taxalia μείναμε ενθουσιασμένοι. Μην βγει κανείς ανεγκέφαλος να πεί μιλήσει για εθνικισμούς. Πρόκειται απλά για μια πανέμορφη εικαστική παρέμβαση σε ένα παλ πορτοκαλί, που είναι φέτος, πολύ της μόδας. Όπως η μητέρα πατρίδα μας Τουρκία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια,εχω ακουσει οτι ο Μπουταρης βαζει κρεας στο κωλο του!!!!Ειναι αληθεια;

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa palio alla kalo afto pou eipai o

11:44

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύει κανείς οτι αυτόν τον άνθρωπο τον ψήφισε ο λαός της Θεσσαλονίκης;; Μήπως τελικά τα αποτελέσματα μαγειρεύονται;; Μη ξεχνάμε οτι στην Φλώρινα βγήκε ο Βοσκόπουλος ο γνωστός, του ουράνιου τόξου!!Πιστεύετε πως οι Έλληνες είναι τόσο τρελλοί;; Μήπως μας δουλεύουν;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΜΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ????
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣτΕ ΚΥΡΗΞΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΥΡΕΣ..