Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Άγριο γιουχάισμα στον Χρυσοχοΐδη



Άγριο "κράξιμο", με γιουχαΐσματα και συνθήματα κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο θέατρο...
Μελίνα Μερκούρη, στην Άνω Γλυφάδα. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ήταν καλεσμένος να μιλήσει στις 7.00 το απόγευμα, καλεσμένος της τοπικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γλυφάδας με θέμα «Από τα αδιέξοδα της κρίσης, στην...


ελπίδα, την προοπτική και την ανάπτυξη της χώρας».

Όμως, ομάδα περίπου 20 ατόμων, αριστεριστών ίσως και αντιεξουσιαστών, επιτέθηκε φραστικά, με γιουχαΐσματα και συνθήματα κατά του Χρυσοχοΐδη, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει από το θέατρο, ακυρώνοντας την ομιλία του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πλήροφορίες του planet-greece τον "έκραξαν" κυρίως λόγω του παρελθόντος του (ως θητεύσας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) αλλά και τις  δηλώσεις του στην εκομπή "Ανατροπή" στο Mega με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

http://planet-greece.blogspot.com/

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΥ,, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγο θα το σκεπτονται πολυ για να βγαινουν απο τα σπιτια τους

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθούμε να είμαστε κόσμιοι μαζί τους νομίζω ότι η υπομονή τελείωσε.

Ανώνυμος είπε...

kala tou kanate!!!!!!!
min tous afinoume katholou tous pou$tides
opios tous krazi ine aristeri??? malon PASOK itan giati imoun eki

Ανώνυμος είπε...

Καλά του έκαναν, αν και δεν νομίζω να ιδρώνει το αυτάκι τους. Οι πολίτες πρέπει να οργανωθούμε με διαφορετικό τρόπο, όπως π.χ ο Γκάντι στην Ινδία. Σε μία ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΘΗΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑς φορώντας μπλούζες με την Ελλ.σημαία, Ορίζουμε τόπο και χρόνο και ξεκινάμε ειρηνική αντίσταση όχι γιατί φοβόμαστε, αλλά γιατί πρέπει να φερθούμε έξυπνα και πονηρά, μη δίνοντάς τους όπλα να μας πολεμήσουν. Τι θα κάνουν με κάποιες χιλιάδες ανθρώπους που απλώς κάθονται και ζητάνε να φύγουν οι προδότες πολιτικοί;;;Που δεν σπάνε και ρημάζουν, αλλά δεν ενοχλούν κανέναν, ούτε καν την κυκλοφορία;;; Τι διακαιολογία θα έχουν να κάνουν οτιδήποτε εναντίον μας;; Ζητούνται τρόποι ειρηνικής αντίστασης;;; 'Εξυπνοι και κυρίως πονηροί σαν κι αυτούς που μας κυβερνάνε!!Ίσως δώσουμε το καλό παράδειγμα και σε άλλους λαούς να καθήμενοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ξεσηκωθούνε καθήμενοι!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, ετσι, ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!
Ουτε στο περίπτερο ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ας φανταστούμε λίγο αντι για γιαούρτια κτλ. να γινόταν καθιστική διαμαρτυρία με πλακάτ στα Ελληνικά , Αγγλικά , Ιταλικά, Ισπανικά κτλ ώστε να
λυθούν και οι απορρείες των ξένων. βαρεθήκαμε τα
ξεφωνητά δεν βγαίνει τιποτα, όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια φάτσα ....

ELLINIKI PSYCHI είπε...

Einai oloi tous kseftilismenoi prodotes pliatsikologoi tou Ellinikou dimosiou.Ksylo kai G....I tous chriazetai.Min tous afinete isichous oute stigmi.An itan ypefthina atoma tha ichan paretithi giati apla apotychane patagodos.Den to kanoune omos giati ine oloi tous symferontologoi ALITIRIOI.Ksylo kai G....I opou tous synantate!!!!