Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κομισιόν: “Εγκληματική” η αύξηση της τιμής των καυσίμων στην Ελλάδα



Ο Επιτροπος John Dalli ειπε οτι ουτελιγο ουτε πολυ η συνεχομενη αυξηση των τιμων στα καυσιμα οχι απλα ειναι αισχροκερδεια αλλα εγκληματικη αισχροκερδεια.
Ο επίτροπος ήταν λάβρος εναντίον της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι οι αρμόδιες αρχές των κρατών μελών φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη και ότι “το εν λόγω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τις.....
εθνικές αρχές επιβολής του νόμου”.

Σαν... Έλληνας μίλησε ο επίτροπος αφού εδώ και χρόνια οι πολίτες στη χώρα μας έχουν κουραστεί να επαναλαμβάνουν ότι νόμους έχουμε αλλά κανείς δεν τους τηρεί και το κράτος αδυνατεί να τους επιβάλει.
Οι παρατηρήσεις του επιτρόπου ήρθαν ως απάντηση σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Κ. Πουπάκη σχετικά με την ανεξέλεγκτη αύξηση της τιμής της βενζίνης.
Να θυμίσουμε απλά ότι τον τελευταίο καιρό δύο φορές έχει γίνει ακόμη και επίδειξη από υπουργούς μηχανισμών κλοπής από πρατήρια που δεν φτάνει που “φεσώνουν” στην τιμή τους πολίτες του κλέβουν και από πάνω, ωστόσο δεν φαίνεται να ... έχει ανοίξει μύτη.
Ουσιαστικά κανείς δεν έχει τιμωρηθεί ούτε για τις κλοπές ούτε για το γεγονός ότι ο Έλληνας πληρώνει την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη με τη μέση τιμή στο 1,70!

www.newsit.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΑ 1 ΚΑΙ 70 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΕΥΡΩΒΟ*ΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ(1)-Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(2)ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ(3)ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(4)ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ(5)ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (6)ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ(7)ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΤΖΙΠ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΝΤΑ!!(8)ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ(9)ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ)ΠΟΣΕΙΔΩΝ