Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ;


Anti-ntp:Τώρα αν θα γινει η οχι δεν ξέρουμε εμείς απλά το αναρτούμε.Πιστευουμε πως οχι παντως
Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας και θέλω να σας ενημερώσω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή.
Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.
Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.
Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.
Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.
Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή.
Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη με τους κυριότερους τραπεζικούς παράγοντες της χώρας μας, εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών εσωτερικών δημόσιας τάξης και αμύνης. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν το γνωρίζω.
Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεωκοπία.

Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί..

Σας παραθέτω αυτά που μου είπε.
"Η πτώχευση είναι πλέον θέμα ημερών και έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μηνός. Θα αναγγελθεί αργά το βράδυ της παρασκευής και θα παρουσιαστεί σαν αναγκαστικό αποτέλεσμα από την συνδιάσκεψη της 25ης Μαρτίου. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να αποφύγει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις. Δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν και ο κόσμος θα περάσει το πρώτο σοκ σπίτι του.
Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.
Το κλίμα του διαγγέλματος θα είναι κάπως έτσι.
Θα αναφέρει ότι για ακόμα μία φορά η χώρα μας δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε θυσίες για να αποτρέψουμε αυτό το γεγονός. Μάλιστα θα αναφέρει ότι όπως αγωνιστήκαμε τότε και δώσαμε την ψυχή μας για την εδαφική ελευθερία και ανεξαρτησία, έτσι πρέπει να αγωνιστούμε και τώρα για την οικονομική μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Η Ελλάδα το 1821 έκανε μόνο την αρχή και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα ολοκληρώσουμε το έργο των προγόνων μας. Αν τότε πολεμήσαμε για την εδαφική μας ανεξαρτησία σήμερα θα πολεμήσουμε για την οικονομική μας ανεξαρτησία. Μόνο που αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μάχες και στρατηγούς θα είναι διαφορετικός. Ήρωας θα είναι ο κάθε Έλληνας που δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου Ελληνικού έθνους εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία ταυτόχρονα."

Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα.


Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση Γ.Β. 


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=272000&cid=122 

69 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστουμε φιλε!τουλαχιστον τωρα θα σωθουμε ππου μας το ειπες!ΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχχα...........
τους τελευταιους 13 μηνες το εχουνε ακουσει και εμεις στη τραεζα μας 13 φορες...λες να ηρθε τελικα η ωρα?ακομα και το διαγγελμα εχουν ετοιμο ε?Μας δουλευετε κανονικοτατα νομιζω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

μαγκες αυτο που αναρτησατε ειναι η μεγαλυτερη αντιστροφη προπαγανδα που εχω δει ποτε στην ζωή μου.
Ο Ζουγκλας ειναι ο Γ.Β. και η μας κανει πλακα για να κερδισει κλικς

η απλα ξερει πως το εν λογω θα κανει το γυρο του ιντερνετ και αθα προβληθεί απο τα φιλελλληνικα ιστολγοια με μανια.

Κοινως μας εκβιαζουν για πιο χοντρο μνημονιο και μας παρουσιαζουν ως λυση την χρεωκοπία.
Για αρνηση χρεους δεν βλεπω να λει τιποτα τιποτααπολυτως

επειδή σας διαβαζω περισσότερο απο κάθε αλλο μπλογκ και εχετε πεσει οπως και εγω μεσα σε πολλα βαλτε μια επεξηγηματικη περιγραφη του αρθρου μεσα απο τα δικα σας ματια.
αποφυγετε να ταυτιστειτε με τον προβοκατορα ζουγκλα

Ανώνυμος είπε...

koitajte egv exv pollous gnvstous kai sto ypourgeio oikonomikvn kai lene gia ayta pou leei edv kai to arthro kai lene tha eprepe edv kai kairo na ginei ptvxeysi

zoume se ena megalo paixnidi kerdoskopvn de jeroume ti tha mas symbei to mono pou mporoume na kanoune einai ypomoni kai na skeftomaste me logiki dioti ayto mas eleipe tvra na xasoume ta logika mas se syskoles stigmes

O 15os xronos anagnvsths

Unknown είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ,κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ,κ.ΠΕΤΑΛΩΤΗ.......ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ,ΚΑΤ'ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ????

Ανώνυμος είπε...

25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ. Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ.... Ο Γ.Β. ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ. ειναι κοντα ερχεται!!

Ανώνυμος είπε...

Το αν είναι προπαγάνδα ή όχι η παρούσα ανάρτηση, θα φανεί σε 15 μέρες. Κι εγώ πάντως δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Μου φαίνεται και μου ακούγεται πολύ "καταστροφικό", επειδή περιέχει πολλές κινδυνολογίες μέσα. Βέβαια, αυτό είναι το γενικότερο πνεύμα της εποχής μας. Ζούμε στον κόσμο μας και μας φαίνονται ουτοπίες όλα αυτά. Αυτό είναι σίγουρα ένα εν δυνάμει σενάριο. Και αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Και πολλά ακόμη, πολύ χειρότερα από τα παραπάνω και τα οποία, από τον καιρό που "εισήλθαμε" στην κρίση, έχουν αναλυθεί πάμπολες φορές. Ας μην προβαίνουμε όμως σε οριοθέτηση των γεγονότων. Και ας γίνουμε επιτέλους επιλεκτικοί!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να ξέρω αν καταρεύσει το σύστημα την 25 του Μάρτη. Ούτε αν θα υπάρξει τέτοιου είδους θέμα με τις τράπεζες.
Η συγκεκριμενη είδηση μου φαίνεται μούφα και προσπαθώ να θυμηθώ που στο καλό την είδα πριν κάμποσο καιρό.
Απ'την άλλη όμως οι τράπεζες έχουν πρόβλημα.
Πάρτε για παράδειγμα όλα τα μέτρα της κυβέρνησης.
Τα 1500 ευρώ, τα 3000 ευρώ, η μισθοδοσία που θα περνά από τράπεζες, οι λογαριασμοί ΟΤΕ και ΔΕΗ από τράπεζες, οι δίγραμμες επιταγές κ.λ.π.
Ολα αυτά δεν έχουν να κάνουν με μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή. Οι τραπεζίτες δεν έχουν ρευστότητα ούτε έσοδα, και πρέπει να δείξουν κάποιο αποτέλεσμα.
Αυτά σίγουρα δεν είναι καλά μαντάτα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΤΟ 1/3 ΘΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 2/3 ΘΑ ΒΟΛΕΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΣΥΝΧΩΡΙΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΝΙΚΟΥ.ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και ξανά προς την ΔΟΞΑ τραβά !!!!!! μην φοβάστε τίποτα , μην ψαρώνετε !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ψυχραιμια ... θα μασ τρελανουν οι πολιτικοι

Modestus είπε...

Ασχέτως αν το δημοσίευμα είναι μούφα για καλό και για κακό καλά θα είναι να έχεις ένα ποσό στην άκρη για παν ενδεχόμενο. Έτσι κι αλλιώς στην τράπεζα κάθονται (οι τόκοι είναι γελοίοι).

Ανώνυμος είπε...

i ellada pote then pethaini file mou alla menei se koma.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ... ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ!!! ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟ! ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΙΡΟΤΗΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.7 ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΒΙΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ.ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Προφανως θελουν να περασουν νεα μετρα και τρομοκρατουν το κοσμο με δηθεν πτωχευση..μακαρι να πτωχευσουμε..μονο ετσι θα μπορεσουμε να σωθουμε αλλα σιγα μην μας αφησουν να πτωχευσουμε

Ανώνυμος είπε...

oti k na poume einai ligo.....
oloi lene e3egersi e3egersi alla sta logia menoume..... k i e3egersi dn prepei na ginei kata ts kuvernhseis alla kata autwn twn bastardwn twn germanwn agglwn pou edw k aiwnes prattoun analoga me ta sumferonta tous k paizoun mazi mas.... 3upnate an dn eleu8erw8ei i xwra an dn kanei o laos koumanto i elladara 8a sunexisei na einai elladitsa brosta stous upoloipous!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ....ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ....ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Ε? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ....

Ανώνυμος είπε...

Να φέρουν όλοι οι πλούσιοι τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα και να πειστούν οτι δεν θα τις χάσουν για να ανακάμψει λίγο το κράτος,η ανεργία και η χρεοκοπία.Πού είναι όλοι αυτοί οι δισεκατομυριούχοι Ελληνες να βοηθήσουν το κράτος?Ένα 10 τοις εκατό αν φορολογούταν από τον πλούτο τους θα σώζαν την Ελλαδίτσα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ?Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ?O ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ..ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΙΚΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ(ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ)

Ανώνυμος είπε...

Autou tou eidous i propaganda krinetai anofeli gia to koinoniko sunolo.Autoi pou tha xasoun prota einai i mesaia kai xamili taksi oi opoies perimenoun to miniatiko apo to kratos i ton ergodoti tous gia na zisoun.Otan emeis tha skotonomaste edo oi exontes tha parakolouthoun ta gegonota apo to eksoteriko kai tha epanelthoun gia na sarwsoun ta panta molis ola teleiosoun.Dimokratika pame se ekloges an apaitithei kai deixnoume tin analogi epilogi mas.Auti i propaganda einai analogi me to ilithio dokumander tou SKY gia to 1821.

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί περιμένουν να κηρύξουν την πτώχευση της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου??? Έχουμε και άλλη εθνική εορτή.....στις 28 Οκτωβρίου

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε παιδία, τραβήχτε τα χρήματά σας μπας και εμείς οι διαρρήκτες δούμε καμιά άσπρι μέρα!
Στο κάτω κάτω κρίση έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

sta opla

Ανώνυμος είπε...

Πάλι θα γίνει πτώχευση???
Πόσες φορές ακόμη θα πτωχεύσουμε?
Μακάρι να μην γίνει τίποτα γιατί κι εγώ κακά τα ψέμματα δεν είμαι στα μέσα και στα έξω, αλλα νομίζω, λέω νομίζω..., έχει επαναληφθεί τουάχιστον άλλες δύο φορές αυτό. Τον Απρίλιο και τον Νοέμβρη... Κάποιοι που είναι πολύ μπροστά και ξέρουνε πράγματα σαν εσένα τρομοκρατήσανε τον κόσμο και τρέχανε όλοι στις τράπεζες να τα σηκώσουνε και μετά να τα ξανακαταθέσουνε. Τώρα πάλι θα τα ξανασηκώσουνε?
Τέλος πάντων ελπίζω να βγεις ψεύτης όπως κι άλλοι τις προηγούμενες φορές.

Ανώνυμος είπε...

ο στοχος του μηνυματος ειναι παρε τα λεφτα σου απο την τραπεζα για να επισπευσεις την πτωχευση . παντως πτωχευση χωρις αρνηση χρεους ειναι καταστροφικη χωρια οτι σε περιπτωση πτωχευσεις θα αναγκαστουμε να δουλευουμε οπως οι γονεις και οι παπουδες μας πραγμα που δεν μου φαινεται να μπορει να γινει στην σημερινη γενια μας

Ανώνυμος είπε...

gti apla den ftiaxnoume san laos enan nomo o opoios 8a katevasei tous mis8ous sta lamogia pou legontai vouleftes??
oi vouleftes den pshfizontai na uphretoun to kratos mas?
ta misa na dinane apoti pairnoun 8a hmastan akoma teleia...
den to katalavainw afto.an tlk xy8ei aima opws lene polloi gia emfylio 8a vgei estw nohma?
kai na tous skotwname pali sta skata vouthgmenoi 8a hmastan pistevw...egw lew na tous anagkasoume tou lwpodytes an k den xerw pws akoma..
kai gw eimai misos ellhnas mono k ade exw epilogh na paw k allou,alla afth h apatewnia 8a ftasei padou na 8usiastoume oloi gia ti?
gia olous aftous pou mas vouthxane edw kai apla dhlwsane oloi ta skatwsame alla eseis 8usiaste tis zwes sas...egw lew oxi!oloi exoume ta idia dikaiwmata na zhsoume,kai na zhsoume kala...
me to pou pesei afth h vomva xrewkopias egw lew apla na kanoume afto pou eprepe kairo na tous paroume pisw ta klemmena me to zori..elef8eria h' 8anatos den legane kai to '21? e afto kai twra!

Ανώνυμος είπε...

ego protino na strosoume kolo (me olo to simpathio) giati voleftikan oli me to na mas viazoun kathe toso h' apla na girisoume plevra na pesoune ekini pano sto xreos pou exoun se emas san lao.

Ανώνυμος είπε...

oti kai na lene oloi oso propaganda kai na einai einai afipnisi mono gia na vgoume stous dromous...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ

ΠΕΙ ΟΛΑ
ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σας ανακοινώνω ότι αν το άρθρο δεν κατέβει άμεσα θα προβώ αύριο, 11.03.2011 σε κατάθεση μήνυσης για διασπορά ψευδών ειδήσεων στην οικεία εισαγγελική αρχή. Η κακοήθεια έχει και όρια. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Το αν είναι προπαγάνδα ή όχι η παρούσα ανάρτηση, θα φανεί σε 15 μέρες. Κι εγώ πάντως δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Μου φαίνεται και μου ακούγεται πολύ "καταστροφικό", επειδή περιέχει πολλές κινδυνολογίες μέσα. Βέβαια, αυτό είναι το γενικότερο πνεύμα της εποχής μας. Ζούμε στον κόσμο μας και μας φαίνονται ουτοπίες όλα αυτά. Αυτό είναι σίγουρα ένα εν δυνάμει σενάριο. Και αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Και πολλά ακόμη, πολύ χειρότερα από τα παραπάνω και τα οποία, από τον καιρό που "εισήλθαμε" στην κρίση, έχουν αναλυθεί πάμπολες φορές. Ας μην προβαίνουμε όμως σε οριοθέτηση των γεγονότων. Και ας γίνουμε επιτέλους επιλεκτικοί! Σωστός ο 8.00!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

eleos re paidia pia...diladi exoume toso kairo ptwxeuoumai!
o en logo kyrios g.b to minima pou ithele na mas perasei einai parte ta lefta sas apo tis ellinikes trapezes kai na dimiourgisoume ena xamo apo moni mas!
arketa

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστέυο πως όντως η Ελλάδα θα χρεωκοπήση εντός των επόμενων ημερών!!Είναι θέμα χρόνου ... η χρεωκοπία μας έχει ήδη ετοιμαστεί!!Θυμηθείτε τι έγινε με την Αργεντική ... πτώχευσε με πολύ μικρότερο χρέος!!!Και καλύτερα είναι να πτωχέυσουμε επιτέλους ... αν δεν πτωχέυσουμε θα αναγκαστούμε να ξανα δανειστούμε και κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τον Ελληνικό λαό διότι θα ληφθούν νέα μέτρα και ο λαός δεν αντέχει άλλο.Και εγώ πριν από λίγες μέρες είχα μια υποψία ότι θα πτωχέυσουμε στις 25 μαρτιόυ (ημέρα ενθνικής εορτής)

Ανώνυμος είπε...

1oν. Η πτωχευση δεν είναι καταστροφή. Ίσως καλύτερα έτσι.
2ον. Η πτώχευση θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν και άλλες.
3ον. Μάλλον το πιθανότερο είναι ότι θα έχουμε στήριξη σε αυτά που ζητάμε για να μη γίνει πτώχευση.
40ν. Η διάδοση τέτοιας πληροφορίας από τον εν λόγω τραπεζικό είναι "Εθνική Προδοσία" και καλό είναι να κινηθεί η δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!! ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΣ - ΚΑΝ : H ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΙΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβετε το. Κάποιους βολεύει η χρεοκοπία και κάποιους όχι.
Αυτόν θα χάσει τις καταθέσεις του στην τράπεζα δεν τον συμφέρει.
Αυτόν που είναι υπερχρεωμένος τον συμφέρει.
Αυτόν που έχει μια πολυκατοικία και εισπράττει τα νοίκια δεν τον συμφέρει γιατί θα χάσει για λίγο καιρό τα έσοδα του.
Αυτόν που ζει στην πολυκατοικία και πληρώνει νοίκι τον συμφέρει γιατί έστω και λίγο καιρό δεν θα πληρώνει τίποτα.
Τα κουκιά είναι μετρημένα.
Μόνο όποιος έχει φοβάται μην τα χάσει.
Αυτός που δεν έχει τίποτα το πολύ πολύ να αποκτήσει και κάτι.

Γι αυτό όλοι αυτοί που φωνάζουν όχι στην πτώχευση είναι άτομα που κατέχουν και φοβούνται μην τα χάσουν.
Εγώ όσους ξέρω που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα παρακαλάνε να γίνει το μπαμ με την ελπίδα ότι έτσι ίσως να υπάρξει κάποιο μέλλον γι αυτούς και τα παιδιά τους.

Δυστυχώς η πλειοψηφία των ατόμων με πρόσβαση στο internet είναι άτομα που κατέχουν και μάλιστα πολλά.
Γι αυτό και υπάρχουν τόσες αντιδράσεις.

Κουφάλες τώρα ήρθε η ώρα σας......

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ !!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ???? ΦΤΑΝΕΙ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν απο ένα μήνα πήγα στην citybank για ρύθμιση των οφειλών μου και μείωση επιτοκίου.Ενώ συμφώνησαν μου είπαν ότι θα υπογράψουμε νέα σύμβαση, με τους νέους όρους τον Απρίλιο!!!!
Αναμένουν λέει να δουν αν θα ανταποκριθώ στις δόσεις.Το ιστορικό μου όμως εδώ και πολλά χρόνια δείχνει ότι δεν ήμουν ποτέ ληξιπρόθεσμη , άρα κάτι άλλο περιμένουν!!

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Γαμιουνται και οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι και πλεον γαμιεται και τον ιντερνετ που δινει βημα στον καθε μαλακα να γραφει οτι θελει!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.
ΚΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΤΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα δε μπορώ παρά να γελάσω!! Ο καθένας γραφεί ότι θέλει μου φαίνεται!! Μίλησες με μεγαλοστέλεγχος καναλιού και ήξερε πότε θα γίνει η ανακοίνωση και είχε και πληροφορίες και για το περιεχόμενο του διαγγέλματος, ΕΛΕΟΣ!!!Δε νόμιζω ότι συμφέρει κανέναν να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, ότι είναι να γίνει θα γίνει μαλακίες μην ακούτε. Αν όλοι πέρναμε τα λεφτά μας απο τη τράπεζα τοτε σίγουρα θα χρεοκοπήσουμε γιατί θα καταρεύσει το τραπεζικό σύστημα

Ανώνυμος είπε...

Καλά, το πούστη, τα έγραψε τόσο καλά.... που ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Μάγκες.. επειδή ανήκω σε έναν κλάδο που τον βρίζετε όλοι (δημοσιογράφος), σας πληροφορώ, οτι ΑΝ τυχόν πτωχεύσουμε, θα το μάθουμε στο διάγγελμα του Παπανδρέου.. και οχι απο μπλογκς και ιστοσελίδες... Δε θέλουν για κανένα λόγο να διαρρεύσει το παραμικρό, για τον απλούστατο λόγο οτι δε θέλουν να σηκωθεί το παραμικρό ευρώ απο τις τράπεζες!!!

Όσον αφορά το μαλάκα, τον ΑΡΧΙ-μαλάκα "10 Μαρτίου 2011 9:56 μ.μ. ", να τον ενημερώσω οτι υπάρχουν και άνθρωποι που δούλεψαν σκληρά.. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ για να έχουν ένα σοβαρό κομποδεμα αυτη τη στιγμή στην άκρη.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ... και στερήθηκαν πάρα πολλά πράγματα... για να έχουν αυτά τα μετρητά.. και θα έρθεις εσύ μωρή τσουτσού τώρα, να παρακαλάς να πτωχεύσει, για να γλιτώσεις εσύ ρε μπάσταρδε τα χρέη σου, επείδη έκανες ζωή χαρισάμενη και να τα χάσει ο άλλος που τα φύλασε σαν κόρη οφθαλμού για περάσει αξιοπρεπεί γεράματα...!?!?!??!!!??

Ρε φίλε.. έχω μια ιδέα... ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΧΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απ΄ της αμηχανίας τις αλυσίδες σαν ελευθερωθείς
Όταν τινάξεις από πάνω σου της λησμονιάς τις στάχτες
Και βγάλεις, επιτέλους, τα μαύρα σου γυαλιά
Που κρύβουν τα θλιμμένα παιδικά σου μάτια
Το ένα χέρι, το δεξί- το δυνατό σήκωσε
Κι με ορμή κατέβασε το επάνω στο τραπέζι
Όπου απ΄ το ψωμί που ζύμωσες με δάκρυα και ιδρώτα
Λίγα ψίχουλα, στο αίμα βουτηγμένα, σου δίνουν
Με το κουταλάκι του γλυκού
Της μοίρας τάχα το γραφτό
Και το άλλο χέρι, της καρδιάς, άπλωσε κάλεσμα
Σε όσους ξέρουν και μπορούν σφιχτά να το κρατήσουν
Και σήκωσε χορό περήφανο
μην παίζουνε τα όργανα
Αφού δεν έχεις μπαξίσι να τους δώσεις
Στα αυτιά των εκλεκτών πάντα ηχεί
Η μελωδία η γλυκιά σε στέρεο ρυθμό
Μια μουσική που τις ψυχές ευφραίνει.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε..... από που τα μάζεψες?Εκλεβες την εφορία και το κράτος άρα και εμάς μαζί γιατί αν είσαι 100% νόμιμος λεφτά δεν μαζεύεις .Επομένως, Ναι καλά θα πάθεις να τα χάσεις όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι όσοι πίνουν το αίμα του κόσμου για να αποκτήσουν ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ.Ελπίζω να χαρείς τα ομόλογα που θα πάρεις αντί για τα λεφτά σου.... από τη τράπεζα που τα έχεις.και τότε να δω πόσο σε βοήθησε το κομπόδεμα σου και αν άξιζε ο "κόπος" και ότι άλλο ..... έκανες για να το μαζέψεις....

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι άλλο εγώ δεν έχω δάνεια και ούτε χρωστάω σε κανένα,ζωή χαρισάμενη δεν κάνω ούτε έκανα,δουλεύω από την ώρα που θα ανατείλει ο ήλιοσ μέχρι την ώρα που θα δύσει και με το ζόρι κατάφερα να μαζέψω μετά από 15 χρόνια δουλεία 2000 ευρώ για ώρα ανάγκης και τίποτα παραπάνω, τώρα αν και το δικό ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ειναι περίπου τόσο ,τότε έκανα λαθος και σου ζητώ συγνώμη,αλλά αν μιλάμε για αυτό που φαντάζεται ο καθένας όταν ακούει τις λέξεις ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ τότε έχω να προσθέσω σ` αυτά που είπα παραπάνω ότι κάτι τύποι σαν και σένα μας φέρανε εδώ που είμαστε ,ανθρώποι που λένε εγώ με τον ιδρώτα του προσώπου μου τα έβγαλα... Ποιον ιδρώτα ρε καραγκιόζηδες , προδότες του ελλήνικου έθνους ,που το μόνο που σας αξίζει είναι ότι αξίζει στου προδότες.....

Ανώνυμος είπε...

Φοβαμαι πως με την σοσιαλιστικη χουντα δεν ξερουμε για ποσο θα συνεχισουμε να ζουμε με ανασφαλεια ακομα...
Διαβασα ολα τα σχολια σας πολυ προσεχτικα και δημοκρατικα σας παραθετω τα παρακατω...
Σας θυμηζω λοιπον αγαπητοι μου πως για την σημερινη κατασταση υπαιτιοι ειναι το ανυπαρκτο συνταγμα και ποι νομοι του κρατους, οι πολιτικοι μας και η εκκλησια , η ελληνικη αστυνομια και τα ΜΜΕ που δυστηχως δεν εχουν ιχνος αξιοπρπειας και σεβασμο απεναντι σε κανεναν ελληνα πολιτη σημερα...!!!
Και σας ρωτω λοιπον...θα ηταν σωστο να εφαρμοσει ο λαος τους νομους για ολους τους παραπανω...???

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ... ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ!!!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ (ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ).ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ...ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο MEΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ 700E ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 65 (ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ 67 ΑΝ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ)!!!ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΡΟΣ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 8Α ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ .. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!!ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ... ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ , ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ!!ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!Ο ΛΑΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!
ΑΑΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ .. "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΟΜΜΈΝΟΣ ΣΑΣ!!!ΛΑΜΟΓΙΑ ..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΘΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκεις τον μισθό σου ικανοποιητικο??Προτιμάς το ευρώ από το ενθικό σου νόμισμα??Σου αρέσει να είσαι άνεργος ή απλά είσαι τεμπέλης??Θέλεις να πάρεις σύνταξη στα 70??Το ευρώ και η ευρωπαική ένωση είναι υπευθυνοι για την εξαθλίωση που επικτρατεί στην χώρα μας.Αποδείχτηκε πως πότε δεν έπρεπε να μπούμε στην Ο.Ν.Ε ... αλλά με τους ΜΑΣΣΟΥΝΟΥΣ που μας κυβερνούν όλα μπορείς να τα περιμένεις!!!Μια χρεωκοπία χρειαζόμαστε ... για να βάλουμε μυαλό και να μην ξαναφυφίσουμε τα λαμόγια τους ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ - ΜΑΣΣΟΥΝΟΥΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ που θέλουν να εφαρμόσουν ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησεις-δικτατορίας με αρχηγό τον αντίχριστο που αναφέρει και η αποκάλυψη του Ιωάννη!!!Και όσοι το παίζουν έξυπνοι και λένε ότι έχουν διαβάσει την αποκάλυψη είναι γελασμένοι!!Η αποκάλυψη παραποίηθηκε στα μέσα τις δεκαετίας του 70 από τους εβραίους-αντίχριστους...εγώ έχω την πολύ παλιά έκδοση και όταν την σύγκρινα με μια πρόσφατη έκδοση διαπίστωσα πολλές διαφορές!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε κυριακο στα πλαισια τησ δημοκρατιασ πρεπει να πουμε και μια αληθεια, οσο διαρκει το υπογεργαμενο προγραμμα του μνημονιου και να θελουμε,δεν μπορουμε να κυρηξουμε πτωχευση

Ανώνυμος είπε...

ναι ειδη ενα συμαδη ειρθε στην ιαπωνια καλα μιλαμε εχεισ φυγει εντελωσ απο το θεμα

Ανώνυμος είπε...

δραχμουλα και παλι δραχμουλα μηπως και ξανανιωσουμε παλι ανθροποι απο την αρχη να παρη δρομο ολη η πανουκλα απο την ελλαδα και να δουμε παλειες καλες εποχες

tassos είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΩ....
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ...
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ,ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑ ΒΑΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

telika o ellinas den thelei alithies thelei na tou les psemata kai parigories.px o karamallis mas ta elege den ton pistevame tora o kostakis pali mas leei tin alithia tha ptoxefsoume px oi germanoi theloun na nikiasoun tin kriti kai paromia alla o ellinas pali den pistevei.ti prpei na pei kaneis gia na ksipnisei aftos o laos epitelous?kai mia erotisi.........to moufa einai elliniki leksi?gia aftos pou to xrisimopioun leo na to kopsoun einai apesia leksi kai asximenei to prosopo tous otan to proferoun miazoun me maimoudes

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC ΑΔΕΛΦΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ :

(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ)
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fanti-ntp.blogspot.com%2F2011%2F03%2Fblog-post_4641.html%3Fspref%3Dfb&h=d1ff4

(ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ιδιοκαλλιεργειας ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ-ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ!!)
http://www.scribd.com/doc/50456306/%CE%9F-%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%93%CE%A7%CE%9F%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%A5%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5-%CE%9C%CE%95%CE%A3%CE%A9-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%97%CE%A3-%CE%95%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%99-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91

ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ... ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ!!Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΝ ΜΑΣΣΩΝΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΑΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ.ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙ,ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι είστε όλοι μαλάκες και ισοπεδώνετε τα πάντα: Αυτός που έχει λεφτά κλέβει. Αυτός που δεν έχει λεφτά είναι τεμπέλης. Φοβερή μόρφωση και παιδεία!... Χαρακτηριστικό του σύγχρονου αποβλακωμένου - απο την TV και το internet - Έλληνα να ρίχνει τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και να μην έχει ούτε ένα δεύτερο επίπεδο σκέψης. Πραγματικά, αν εμείς εκπροσωπούμε την Ελλάδα, είμαστε γελοίοι και άξιοι της μοίρας μας...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΑΝΤΙΝΤΠ... μέχρι σήμερα, πίστευα ότι έβαζες ειδήσεις της προκοπής και σε διάβασα με εβλάβεια!
Τι έβαλες τώρα? το spam mail το έκανες είδηση?

Unknown είπε...

Τελικά ο "υψηλόβαθμος" είχε δίκιο. Παμε για χρεωκοπία με ένα περίπου μήνα καθυστερηση, Δηλαδή ακριβώς στις... 31 Απριλίου.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για προπαγάνδα με σκοπό την πρόκληση πανικού. Από φόβο μην έχουν μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη, το κατέβασαν. Μην τα αναπαράγετε.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι ασυναρτισίες είναι αυτές τώρα?? Σιγά μη γυρίσουμε στη δραχμή.

Ανώνυμος είπε...

toso kairo ebriza toys polytikoys tora emas me proto kai kalytero emena pysteyo oti einai mia kali arxi ,tora vlepoyme tin sapila tosa xronia tipota o kathenas mas mia katharsi ton eayto toy kai meta toys agapimenoys polytikoys mas poy psifizame tosa xronia ,kai mei me pei kaneis ego den toys psifiza giati ton teleytaio kairo den vrisko kanenan poy toys psifise mallon monoi toys vgikan thayma....

Ανώνυμος είπε...

12 Μαρτίου 2011 5:28 μ.μ. : θΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ... ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.pentapostagma.gr/2011/03/blogs-zouglagr.html