Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Βραδινή έξοδος για τα ζεύγη Ψυχάρη – Χατζηνικολάου


Βραδινή έξοδος για τα ζεύγη Ψυχάρη – Χατζηνικολάου

Στο εστιατόριο «Φούγκα» του Μεγάρου Μουσικής έτρωγαν παρέα το βράδυ του Σαββάτου ο Σταύρος Ψυχάρης με την σύζυγό του Χριστίνα Τσούτσουρα και τον Νίκο Χατζηνικολάου με την Κρίστι Τσολακάκη.

Τα δύο ζευγάρια που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τα τρανταχτά γέλια τους στο ήσυχο κατά τα άλλα εστιατόριο με θέα τον κήπο και την φωτισμένη Αθήνα, προτίμησαν τις ιταλικές γεύσεις για να διανθίσουν τις ζουμερές αφηγήσεις τους! Οι ατάκες μεταξύ των δύο ανδρών έδιναν και έπαιρναν, ενώ ο ένας συναγωνιζόταν τον άλλον σε αστεία, εκ των οποίων μερικά μοιραζόντουσαν αποκλειστικά μεταξύ τους με την βοήθεια του καταλόγου που επιστράτευαν προκειμένου να κρύψουν τα χείλη τους και να προστατευτούν από τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων
, αλλά κυρίως να μην σοκάρουν τις κυρίες του τραπεζιού! Αυτόπτης μάρτυρας αφηγείται χαρακτηριστικά ότι η ατμόσφαιρα του εστιατορίου ηρέμησε από τα δυνατά γέλια της παρέας, μόνο όταν αποχώρησαν τα δύο ζευγάρια!
Να σημειωθεί ότι στους παροικούντες την δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ είναι γνωστή η αμοιβαία εκτίμηση των δύο ανδρών, η οποία κατά καιρούς εκφράζεται με διάφορους τρόπους μέσω των εφημερίδων τους και επιτρέπει σε αρκετούς μιντιολόγους να αναπτύσσουν – συχνά, πυκνά, σενάρια επιστροφής του Νίκου Χατζηνικολάου στο Mega. Άλλωστε ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ και μέλος του ΔΣ του μεγάλου καναλιού δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει ο anchorman στη Μεσογείων.

newpost.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι είχα μια σκασίλα για τις ομιλούσες γραβάτες και λαμόγια ρε παιδί μου που αν το ήξερα νωρίτερα δεν θα έτρωγα. Τι λέει ρε παιδί μου σοβαρά; Μπρρρ,,εδώ ο κόσμος καίγεται και τα μουνιά χτενίζονται.Ούστ να χαθείτε ζωντόβολα.
ΒΛΑΧΟΣ