Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αύριο κάνε που οφείλεις σε σένα , στα παιδιά σου, στην Πατρίδα σου.Για να μπορείς να κοιτάζεις στα μάτια τα παιδιά σου !


Ελληνικέ λαέ ,απ' τη μέρα που αποφάσισαν οι προδότες του ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου και η συμμορία του να σε πουλήσουν ως δούλο στην παγκόσμια δολοφονική οργάνωση, απ' τη μέρα αυτή σ' έχουν στήσει στον τοίχο και σε πυροβολούν ανελέητα!!
Μείωσαν μισθούς, μείωσαν συντάξεις στα άλλοτε περήφανα γηρατειά . Έκοψαν επιδόματα από ανθρώπους με πολύ χαμηλά εισοδήματα, έφτασαν το....


αφορολόγητο εισόδημα σε 5.οοο ευρώ, αλήθεια μπορεί να ζήσει κάποιος από δαύτους μ'αυτό το ποσόν;
Μας επιβάλλουν χαράτσια στα δικά μας σπίτια .Πληρώνεις στον Βενιζέλο ενοίκιο για να σε αφήνει να ζεις στο σπίτι σου, στο δικό σου σπίτι! Που μπορεί ακόμα και να πληρώνεις το δάνειο αγοράς. Σου αύξησαν ΔΕΗ νερό
αύξησαν τα εισιτήρια σε όλα τα μεταφορικά μέσα , και σκοπεύουν και για άλλη αυξηση σε λίγους μήνες ! Αυτά κι άλλα πολλά που βιώνουμε είναι μόνο η αρχή, από αυτά που μας ετοιμάζουν . Κι όταν θέλησες να διαμαρτυρηθείς ότι δεν αντέχεις άλλα οικονομικά βάρη , διέταξαν τους μισθοφόρους τους να σε ρημάξουν στο ξύλο , να σπάσουν κεφάλια , να πνίξουν τους αγανακτισμένους στα χημικά , να σε ξεκάνουν.. ..αυτή είναι η Δημοκρατία τους! Σε θέλουν μόνο ως αιχμάλωτο για να τους δουλεύεις και να σου πετάνε ένα κομμάτι ξερό ψωμί ίσα που να φυτοζωείς! Φτάνει πια! Ολα αυτά τα χρόνια σ' είχαν στήσει στον τοίχο και σε πυροβολούσαν χωρίς κανένα έλεος... Αύριο το πιστόλι έρχεται στα δικά σου χέρια , αύριο σου δίνεται η ευκαιρία να τους στείλεις στο απόσπασμα ! Αύριο το όπλο το κρατάς ΕΣΥ, βρες στόχο και πυροβόλησε , πρόσεξε μόνο μην αστοχήσεις, γιατί από μεθαύριο Δευτέρα το θανατηφόρο όπλο έρχεται και πάλι στα χέρια των δολοφόνων σου... Και τότε φίλε μου δεν θα σε λυπηθούν, θα σε σκοτώσουν αυτοί !
Πρόσεξε, γιατί αυτή η ευκαιρία σου δίνεται μόνο κάθε τέσσερα χρόνια , γι αυτό και δεν επιτρέπονται λάθη, γι αυτό και δεν επιτρέπονται αστοχίες ,γιατί σε τέσσερα χρόνια θα μας έχουν όλους αυτοκτονήσει φίλε.
Κάνε αυτό που οφείλεις σε σένα , στα παιδιά σου, στην Πατρίδα σου.
Αύριο στείλτους όλους όσους μας εξευτέλισαν στον αγύριστο! Για να μπορείς να κοιτάζεις στα μάτια τα παιδιά σου !
Αύριο ας ξημερώσει μια καινούργια μέρα για την Πατρίδα μας , μέρα Λευτεριάς !

Μαρίζα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΝΕΚΡΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το εικονιζομενο καθαρμα ανηκει στην τελευταια κατηγορια που αναφερει ο Σταυριδης εδω

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-TjYPyNIUFQ

και παιρνει το παρασημο.
Ετσι δουλευει το συστημα.
Μουτζωστε τους μπατσοκους και τους ν.δ.τουλαχιστον.

Ανώνυμος είπε...

APODIHTIKE O POIO AHRISTOS TON EPOHON AN EIHE ENA MATI KAI TON EVLEPE O PATERAS TOU KAI O PAPPOUSTOU THA TON PLAKONANE STIS KALPAZIES TON PALIO TSARLATANO, KAI TO PSEUTIKO EPITELIOTOU.MAS EDOSE KAI PRODOSE STEGNA.SAN TON IOUDA TON ISKARIOTI.THA MINI STIN ISTORIA OS O POIO APOTIHIMENOS POULIMENOS ARHIGOS KRATOUS TOU ERGATIKOU KOMATOS.