Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ… ΤΟ ΔΝΤ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Δεν χάνουν την ευκαιρία να εκβιάζουν τα κοράκια του ΔΝΤ, τα οποία χωρίς να χάσουν λεπτό, ανακοίνωσαν ότι , αναστέλλουν τις επαφές τους με την Ελλάδα μέχρι τις βουλευτικές εκλογές. Ξεκαθάρισαν...
ακόμη πως, το ΔΝΤ δεν θα συνεργαστεί με την υπηρεσιακή κυβέρνηση που έχει διοριστεί για να διεκπεραιώσει τις τρέχουσες υποθέσεις.

«Αναμένουμε με ενδιαφέρον να αρχίσουμε επαφές με την κυβέρνηση, μόλις αυτή σχηματιστεί μετά τις εκλογές, που προβλέπεται να διεξαχθούν στις 17 Ιουνίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Χόουλεϊ.

Όταν δημοσιογράφος έσπευσε να υπενθυμίσει στον εκπρόσωπο του Ταμείου πως, μόλις ανέλαβε καθήκοντα μια κυβέρνηση στην Αθήνα, ο κ. Χόουλεϊ ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει να έχει συνομιλίες με την κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

«Το ουσιαστικό είναι ότι η αποστολή μας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές. Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία», είπε.

Aπαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σχέδια περιορισμού των επιπτώσεων από μια ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, ο κ. Χόουλεϊ ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε τεχνικά προετοιμασμένοι για οτιδήποτε. Αυτή είναι η αποστολή μας».

Σε άλλη ερώτηση που αφορούσε την πιθανότητα χορήγησης έκτατης δόσης σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν άμεσο πρόβλημα τα δημόσια ταμεία της χώρας μας, υποστήριξε πως η Ελλάδα χρηματοδοτήθηκε πρόσφατα, μέσα στα πλαίσια του συμφωνηθέντος προγράμματος.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι εμεις θα βαλουμε την γατα μας να κλαιει.
Οι τραπεζιτες εχουν κοινως χεστει απο τον φοβο τους μηπως δεν βγαλουν τα υπερκερδη που ωνειρευονταν.
Ποσως μας ενδιαφερει!

Ανώνυμος είπε...

Μετεωρο θα μεινει το ραντεβου σας

κ'εσεις στην αναμονη!ναι οσο εχετε
χρονο προετοιμαστειτε τεχνικα γιατι εμεις εχουμε αλλα σχεδια διαφορετικα απ τα δικα σας!!!!!!ηδη βλεπουμε την δραχμουλα μας αμην κ ποτε!!!κριστιν