Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δημιουργία ξανά...


Το κόμμα που υπόσχεται ότι θα βάλει σε τάξη το κράτος ιδιωτικοποιώντας και απολύοντας.... Τι μας λέει; Οτι το πασοκ Προσπάθησε να βάλει μια τάξη στο κράτος και δεν τον αφήσαμε! Από το πρόγραμμά του: "Λίγα χρόνια αργότερα, το 2001 ο τότε υπουργός Εργασίας Τάσος Γιαννίτσης επιχείρησε ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Πάλι ξεσηκώθηκαν οι πάντες με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια. Ο λαϊκισμός θριάμβευσε καταλήγοντας στην απίστευτη διατύπωση των ....
τριών «χωρίς» που υιοθέτησαν όλα τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι εν χορώ:" Το καταλάβατε; Ο Δεν αφήσαμε τον κολλητό του Σημίτη που κατάκλεψε το χρηματιστήριο και τα ασφαλιστικά ταμεία να προχωρήσει σε σοβαρό νομοθετικό έργο...!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα και οι συμβουλοι και οι CEO εχουν το κομμα τους
Διεκδικουν και μονιμοποιηση τους στο Δημοσιο ανεξαρτητως εφαρμοζομενης πολιτικης
Και σ ανωτερα...

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στα διάφορα ωραία που λένε θα βρεί κανείς και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα...
ότι θέλουν κάρτα του πολίτη και σχέσεις κράτους - εκκλησιών, καθότι όπως λένε "Πορευόμαστε προς μία εποχή συγκατοίκησης με άλλα έθνη και άτομα άλλων θρησκειών " και παρακάτω " Οι αναγνωρισμένες θρησκείες – και σ΄ αυτές περιλαμβάνεται η μουσουλμανική – θα έχουν νομικό έρεισμα να διεκδικήσουν οτιδήποτε παρέχεται ως δικαίωμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Ό,τι κάνει ο δεσπότης θα μπορεί να το κάνει και ο μουφτής, ό,τι ο ιεροκήρυκας, και ο μουεζίνης" επίσης άλλα πολύ όμορφα, όπως " καταργείται ο, αντισυνταγματικός και προσβλητικός για την ελευθερία της έκφρασης, νόμος περί προσηλυτισμού." "Καταργούνται οι ορκωμοσίες πολιτικών αξιωματούχων ενώπιον αρχιερέων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, οι Υπουργοί και οι Βουλευτές ορκίζονται ενώπιον τριμελούς επιτροπής που αποτελείται από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, τον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας και τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου." Λέγανε και άλλα που τα έχουν κατεβάσει όμως πλέον από τη σελίδα τους γιατί δε μπορώ να τα βρώ.