Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

"Προς τους Επαμίτες..."


"Που σχολιάζουν αρνητικά τον Καμμένο.. Καποιοι που σχολιαζουν πρέπει να καταλάβουν οτι στην κατάσταση που είμαστε πρέπει να δεχτούμε οτι ο μονόφθαλμος είναι καλύτερος απο τον τυφλό. Έκτος και αν εγγυάστε οτι το ΕΠΑΜ θα παρει 30% στις εκλογές του Ιουνιου...
να το ξαναψηφίσουμε αν ειναι ετσι? Το λεω γιατι η ψήφος τελικα πηγε χαμένη και δεν νομιζω να εχουμε 5-6-7 εκλογικες αναμετρήσεις... δηλαδη 25-30 χρονια περιθώριο περιμένοντας το ΕΠΑΜ να ωριμάσει και να γινει ευρείας αποδοχης. Εκτός και αν θέλετε πασοκ, νδ και συριζα... τοτε πάω πάσο.
αναγνώστες

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια μυαλά που έχετε, αυτά σας άξιζαν. Πάρτε Καμμένο και Τσίπρα και ηρεμήστε

Ανώνυμος είπε...

NAI ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΚΑΖΑΚΗ ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ. ΕΓΩ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΧΙ, ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ. ΕΛΑ Σ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΕΔΑΦΟΣ. ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ. ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ, ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη νομιζω οτι εχουμε δημοκρατια ακομη,και ο καθενας μπορει να κρινει οποιον θελει.Τωρα αν νομιζετε οτι ο καμμενος τα λεει ολα καλα και σας πειθει παμε πασο.Απλα να ξερετε οτι το επαμ ειναι αποκλεισμενο απο τα μμε,ειναι λογικο να μην παρει τιποτα στις εκλογες.Δωσε οπου θελεις την ψηφο σου και μην ασχολησε με το επαμ.

Αναγνώστης είπε...

Και γιατί να είναι ο μονόφθαλμος ο Καμμένος και όχι ο Τσίπρας; Δεν το κατάλαβα, με ποιά λογική; Εξάλου και ο μονόφθαλμος "στραβός" είναι κατά 50% ή αν θέλεις να το δεις μισογεμάτο το ποτήρι βλέπει κατά 50%.
Περαστικά

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ .ΟΛΟΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΚΟΜΕΝΗ ΑΝΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΑΦΗΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΕΠΑΜΙΤΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ...ΕΝΑ...ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυο μόνο σχόλια:
Α. Από τις συζητήσεις και τα πρακτικά με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας φάνηκε ένα σενάριο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ -ΑνΕλλ πιο πιθανό από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣυΡιζΑ. Για να μην αναφέρω και το non-paper που ξεσκέπασε τα μικροπολιτικά παιχνίδια του Π.Καμμενου.
Β. Τι θα προτιμούσες δηλαδή? Να έχεις το ΕΠαΜ και τον εκφραστή του τον Καζακη να κάνει «τουμπεκι» ώστε προκειμένου να φύγει ο δικομματισμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να προτείνει ψήφο στο νέο ανανεωμένο δίπολο ΑνΕλλ-ΣυΡιζΑ?
Προσωπικά προτιμώ να έχω κάποιον να λέει 5 αλήθειες και να προετοιμάζει για κάποιες καταστάσεις που θα ζήσω και θα ζήσουμε ΟΛΟΙ μας στο μέλλον παρά να μου δίνει ψεύτικες ελπίδες για ΜΙΑ ακόμα φορά. Είναι επιτέλους καιρός αυτός ο ΛΑΟΣ να ξυπνήσει, να μην αφήνει να τον παραμυθιάζουν, να μάθει να σκέπτεται, να ακούει, να διαβάζει και να κρίνει. Μη συμφωνείς μαζί τους άκου και κρίνε.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι οτι ο κύριος καμμενος δεν δέχτηκε συνεργασία αλλά ούτε στης επιστολές απάντησε .Αλλά ούτε είναι και παναγία

Ανώνυμος είπε...

Άκου ρε φίλε. Πολύ φιλικά σου λέω ότι χαμένη ψήφος είναι αυτή που πάει σε αυτούς που μας κατέστρεψαν. Όταν κατέβαινες στο Σύνταγμα, αν κατέβαινες, μούντζωνες και τους 300 και τώρα πας και τους ψηφίζεις με άλλη σειρά, γιατί κάποιοι ξύπνησαν ξαφνικά ξέχασαν τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και έγιναν πατριώτες. Κούφια λόγια και συνθήματα όπως πάντα και μετά… ότι να ναι.

Η αλήθεια είναι όσο κι αν εσύ δυσκολεύεσαι να τη δεις ότι δεν μπορείς να περιμένεις να αλλάξουν τα πράγματα αν εσύ δεν κάνεις κάτι διαφορετικό. Όπως εγώ αναγνωρίζω το δικαίωμα σου να ζήσεις το όνειρο (για λίγο θα είναι άλλωστε) έτσι κι εγώ θέλω να διατηρήσω το δικαίωμα να ‘’βρίζω ‘’ όλους όσους με κοροϊδεύουν (για λίγο θα μπορώ να τους βρίζω μόνος μου, μετά θα τους βρίζεις κι εσύ μαζί με μένα).
Και να θυμάσαι ότι εμείς φέραμε τη χώρα εδώ που είναι σήμερα όταν ψηφίζαμε ανακυκλώνοντας σωτήρες. Εγώ σταμάτησα να το κάνω, εσύ όχι. Άρα το πρόβλημα είναι δικό σου κι όχι δικό μου.

Και να θυμάσαι τούτο. Εγγυήσεις στη ζωή δεν υπάρχουν, στο θάνατο όμως υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στα "Δυο μονο σχολια"
α.Να μην το αναφερεις γιατι εκτιθεσαι διανοητικως
β.Ο ΛΑΟΣ ξυπνα καθημερινα περισσοτερο.Ο Καζακης βοηθησε σε αυτο.Του το χρωσταμε.Δεν του οφειλουμε ομως την ψηφο μας.Πρεπει να την κερδισει.Δεν το εχει καταφερει ακομα γιατι δεν εχει απαντησει στο ερωτημα : μπορει μεσα απο δημοκρατικους θεσμους και δρομους να ανατραπει η κατασταση?

Μεχρι τοτε απλα το να λεει 5 αληθειες θα θυμιζει τραγικα ΚΚΕ στη γωνια...

Ανώνυμος είπε...

Επιπλεον, ενα σχολιο για τις εξελιξεις των τελευταιων ημερων.ΟΛΟΙ ειχαν δικιο.
ΝΑΙ , οι Ελληνες ψηφισαν για κυβερνηση συνεργασιας γιατι δεν εμπιστευονται κανενα μονο του.
ΝΑΙ, οι Ελληνες ειπαν ΟΧΙ στο μνημονιο.

ΟΛΑ τα παραπανω με τα δεδομενα που εχουμε ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ συνεργασια Τσιπρα - ΚΑΜΜΕΝΟΥ.Στην οικονομια να τα βρουν.Στα εθνικα Δημοψηφισμα

Απλα τα πραγματα.Και ο Καζακης μπορει να εχει ρολο.

Ανώνυμος είπε...

Το λίγων μηνών Ε.ΠΑ.Μ πηρε 1% με αποκλεισμό από τα ΜΜΕ και με μηδέν διαφήμιση.
Με μόλις 2% ακόμα που χρειάζεται για να μπει στη βουλή, θα επιτελέσει περισσότερο έργο με τον αντίλογο, από αυτό του Καμμένου, του ΚΚΕ και των υπόλοιπων μικρών κομμάτων! Η βουλή χρειάζεται τον αντίλογο απελπισμένα, δώστε στο Ε.ΠΑ.Μ μια ευκαιρία!

kourtina είπε...

Ε πρεπει να εισαι πολλα κιλα βλακας για να πεις αυτα που ειπωθηκαν πιο πανω...τι εχουν αραγε στο κεφαλι τους μεσα δε ξερω!!

koursaros είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ- ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΝΔΡΕΟΥ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚIΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ...........ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ................ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ………………….ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΧ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)……. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

αυτη τη δυσκολη ωρα χρειαζοταν να αναλαβουν ανθρωποι γνωστες στα οικονομικα κ με καθαρα χερια κ παρελθον. αν ο καμμενος ή ο τσιπρας ηταν τετοια ατομα ή κομματα θα ειχαν ζητησει απο τον Καζακη να συνεργαστει μαζι τους πολλω δε που αυτα που ελεγε 3 χρονια τωρα , αρχισαν να τα αναμασουν κ οι ιδιοι με ενα καρο λαθη κ ελιγμους. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΗ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕ. ψεμματα? λοιπον ας αφησουν τα σαπια κ αν ενδιαφερονται πραγματικα για την οικονομια της χωρας ας τον ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΡΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ. δεν ειναι ντροπη να συνεργαζεσαι για το καλο της πατριδας κ κ τσιπρα καμμενε κ μακαρι να βγω ψευτρα αλλα ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ Κ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕ ΧΤΙΖΕΙΣ ΝΕΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ , ΜΠΑΛΩΝΕΙΣ!

Βαγγέλης Καπασάκης είπε...

Αν δείτε τις συνεντεύξεις του Καζάκη πριν και δύο χρόνια στην εκπομπή[η Αντιθέσεις του Κρήτη TV θα διαπιστώσετε ότι οι απόψεις του έχουν υιοθετηθεί από ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο. Ήταν ο πρώτος που ανέλυσε την πρακτική του μνημονίου ,τις επιπτώσεις αλλά και τον τρόπο να βγούμε από αυτήν την ψεύτικη κρίση. Επίσης ήταν ο πρώτος που επιδίωξε συνεργασία πολύ πριν τις εκλογές με Θεωδοράκη, Καμμένο και όλους τους αντιμνημονιακούς. Παντού βρήκε κλειστές πόρτες εκτός από τον Καμμένο ο οποίος θέλησε να απορροφήσει το ΕΠΑΜ και να βάλει τον Καζάκη επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με τον Παπαθεμελή συνεργάστηκε για να πιάσουν το3% για να μπουν στην βουλή αλλά με διαφορετικές κοινοβουλευτικές ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε δημοκρατία με πατερίτσες,το ένα της πόδι είναι κομμένο και το άλλο σπασμένο.Ότι και να γίνει,όπως και να γίνει, πάλι στα ίδια σκατά οδεύουμε, γιατί το ψάρι απ'το κεφάλι βρωμάει.Πάμε να λύσουμε προβλήματα με μια δημοκρατία που στηρίχτηκε σε ψέμματα και αλαζονεία.Τώρα πρώτα θα πληρώσουμε τις συνέπειες της ανόητης και δικτατορικής επιλογής του '74 (υπήρχαν και άλλες μορφές δημοκρατίας να επιλέξουμε αλλα δεν τέθηκαν επι τάπητος) και έπειτα θα αναδυθεί ο ηγέτης που θα βάλει σε τάξη τα πράγματα μέσα απο συντρίμμια,θα υπηρετεί Θεό και άνθρωπο και θ'απογειώσει τον ελληνισμό.Με λίγα λόγια πάσχουμε απο "πολιτευματική ασυνειδησία",κοιμόμαστε όρθιοι και τάχα έχουμε τον έλενχο.Με συνχωρείτε αλλά...αρ***** έχουμε!!

parkourip είπε...

Δεν αρνηθηκε ο Καμμενος να συνεργαστει με τον Τσιπρα, αλλα ο Τσιπρας αρνηθηκε να αποδεχτει τα 7 σημεια του Καμμενου. Εξαλλου, απο την μια εχουμε Χριστιανους Ορθοδοξους (Ανεξαρτητοι Ελληνες) και απο την αλλη αθεους (Συριζα) οι οποιοι μαλιστα αρνηθηκαν ακομα και την θρησκευτικη ορκωμοσια. Τετοιοι μονο αλλοιωση της πιστης μπορουν να επιφερουν στον τοπο μας. Να δουμε τι θα κανουν και με το εκπαιδευτικο συστημα αναρωτιεμαι...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα όλοι ανεξαιρέτως οι αντιμνημονιακοί παράγοντες μιλάνε για την προδοσία και την καταστροφή στην οποία μας οδήγησε ο δικομματισμός. Μιλάνε για βέβαιο "θάνατο" της πατρίδας μας σε περίπτωση που ο δικομματισμός καταφέρει και παραμείνει στην εξουσία. Άρα; Άρα, πρώτη προτεραιότητα για όλους αυτούς τους παράγοντες είναι να νικηθεί ο δικομματισμός ...Το βασικό αίτιο του προβλήματος που τους απασχολεί.
Εκ των δεδομένων λοιπόν —σ' αυτήν τη μάχη δίχως αύριο— ακόμα κι όταν "βλέπεις" πράγματα που σε ενοχλούν, δεν τα σχολιάζεις, όταν απειλούν τη συνοχή και άρα και την αντοχή του "μετώπου". Το πρώτο πράγμα, που προσπαθείς να διασφαλίσεις, είναι η διατήρηση και —αν είναι δυνατόν— η επέκταση των συμμαχιών σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για κάποιον, που είναι αντιμνημονιακός, σήμερα προέχει να καταστραφεί ο δικομματισμός, που μας οδήγησε στο Μνημόνιο ...Προέχει να διατηρηθεί πανίσχυρο το μπλοκ των συμμάχων ...Τον δικομματισμό χτυπάς όσο μπορείς και δεν τον εξυπηρετείς, διασπώντας τους εχθρούς του.

Ανώνυμος είπε...

7.12 Φίλε μου ο Καζάκης έστειλε επιστολή η οποία παραδόθηκε ιδιοχείρως στον Τσίπρα και στην οποία ο Καζάκης επειδή πανω απ όλα είναι άνθρωπος προσφερε ανιδιοτελώς τις οικονομικές του γνώσεις που είναι τεράστιες.Δυστυχώς στο λεω υπεύθυνα καμμία απάντηση δεν πήρε.Τουναντίον βλέπουμε το θλιβερό φαινόμενο καθημερινά στα παράθυρα των μπουρδελοκάναλων ασχετα και εντελώς αμόρφωτα στα οικονομικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον πανάσχεο Δραγασάκη να γινονται ευκολη λεια στους μπουμπούκους(Δραγασάκης ο αποτυχημένος υπουργός οικονομικών της οικουμενικής του 1990 για όσους θυμουνται την τραγωδία που προκάλεσε τότε στην οικονομίαι)Τώρα σχετικά με τον Καμμένο Δεν έχει κανένα πολιτικό υπόβαθρο Μεσσιανιστής και με ένα σκυλολό'ι' από την Ν.Δ τριγύρω του.Δεν φαίνεται να έχει κανένα πολιτικό μέλλον.

fani είπε...

Θεωρω οτι ο Τσιπρας καβαλησε καλαμι, θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη και ειναι με το ενα ποδι,αν οχι και με τα δυο, μεσα στο συστηματακι.Δυστυχως δεν μπορει να ανταποκριθει. Οι θεσεις του δεν ειναι ουτε ξεκαθαρες, ουτε κατασταλαμενες.Κοινως, οπου φυσαει οανεμος.Περιμενα περισσοτερα!
Απο την αλλη, ο Καμμενος ειναι πολυ παρορμητικος και πεφτει ευκολα στις παγιδες που του στηνονται. Ειναι "ψημενος" σαν βουλευτης αλλα τωρα μπαινει σ' αυτο το βρωμικο παιχνιδι σαν αληθινος παικτης. Το θεμα ειναι να μην παιξει με τους ορους τους, να κρατησει μια συννοχη μεσα στο κομμα του και να εχει το νου του για τυχον ρουφιανους εντος και εκτος κομματος.
Οσο για την εμμονη του στο ευρω, θα ηθελα να δει και να κρινει συμφωνα με το συμφερον της χωρας ή αφησει τον κοσμο να αποφασισει.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που απευθύνεστε στους "Επαμίτες" ενώ κόβετε τα σχόλια (χωρίς καν να είναι υβριστικά).
Μου αρέσει που στο τέλος βάζετε τα παράπονα που μιλάνε για κόψιμο των σχολίων για να δείξετε δημοκρατικοί! Η υποκρισία και η προπαγάνδα σε όλο το μεγαλείο της!
Με τέτοιες πολιτικές νομίζετε θα κρατήσετε για πολύ ακόμα; Για μαλάκες τους έχετε τους επισκέπτες σας;
ΑΥΡΙΟ αν βγεί ένα δημοκρατικό αντίστοιχο σάιτ με τη σωστή νοοτροπία θα κολλήσει ο μετρητής της επισκεψιμότητάς σας στο ίδιο νούμερο!

TolisNet είπε...

OI ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΧΩΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΜΑΧΟΝΤΕ ??? ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ?? ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ??? ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ - ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ Ή ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...
ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

θα ξαναψηφισω ΕΠΑΜ γιατι τοθεωρω πραγματικα πατριωτικο κομαξερειτι του γινεται καικαμια ψηφοςπραγματικα δεν παει χαμενη χαμε ειναι εκεινη που σου αρπαζουν με γνωμονα τον φοβο Η ανυβερνησια κατα βαθος μας συμφερει γιατι δενξεπουλιεται τιποτα Ελληηνικο δενπαιρνωνται νεα μετρα καιγιατι ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ Πιο πολλα θαχασουμε οτα εχουμε κυβερνησηαπο κομματα μεσα απο την βουλη θα ξεπουλησουν τα παντα γιαυτο λοιπον ΕΠΑΜ χωρις εκβιασμους και φοβους για μια ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Αγιε Γιωργη βοηθαμε Αλλα κουνα και συ τα χςρια σου Σας ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΠΑΜ προσφέρει σε κάθε ψηφοφόρο του ένα πλήρες πακέτο ασφάλειας ζωής και εγγύηση απόδοσης της ψήφου.

Κι επειδή απ ότι καταλαβαίνω του συντάκτης δεν του κόβει και πολύ θα το πω με απλά λόγια ώστε να μπορεί να γίνει κατανοητό κι από ένα μικρό παιδί.

Όσες φορές κι αν βάλεις το χέρι σου μέσα στο ίδιο καπέλο… ΛΑΓΟ θα βγάλεις!

Ανώνυμος είπε...

Επαμ ψήφισα απο επιλογη και Θα το ξανακάνω. Γιατί με το μυαλό να ψηφίσω τον λιγότερο κακό απο το πασοκ νδ δηλαδή τσιπρα η καμμένο ΔΕΝ πάμε καλά με ΟΛΕΣ της μπουρδολογίες που ξεστομίζουν στα κανάλια και τους κολλάνε οι Δημοσιογράφοι στον τοίχο, ο τσιπρας το το γύρισε επανεξέταση, ο καμμένος τα έχει κάνει αχταρμά λογιστικό έλεγχο καταγγελία μνημονίου αλλά ευρώ ΑΛΛΑ Ο ΔΕΝ ΛΕΕΙ [αφου δεν ξέρει] ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΣΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟΥ [βλέπε πολυεθνικές εξάγουν 500 εκ. ευρώ την ΕΒΔΟΜΑΔΑ απο την Ελλάδα, ΤΑ 2 καλά παιδιά με τα κάυσιμα Βαρδινογιάννης, Λάτσης μαζέυουν απίστευτα εκατομύρια την ημέρα ΚΑΙ δεν Ξαναγυρνούν αυτά τα κεφάλαια στην αγορά] σε λίγους μήνες... ΕΝΑΝ με ΔΥΟ θα γυρίσεις αναγκαστικά στην ΔΡΑΧΜΗ [επιτέλους] γιατί θα έχει στερέυσει το σύμπαν δεν θα κυκλοφορεί ούτε σεντ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καζάκη, πολύς κόσμος θα ήθελε να ακούσει τον καθαρό, τίμιο, δημιουργικό και εμπεριστατωμένο λόγο σας από τα έδρανα της Βουλής.
Δεν θέλω να αλλάξετε τα πιστεύω σας για κάποιον άλλον. Έχω ακούσει σχεδόν όλες τις συνεντεύξεις σας, θαυμάζω τις γνώσεις και την κρίση σας.
Πιστεύω ότι οι ικανότητές σας θα προσέφεραν τεράστια βοήθεια σε μια αλλαγή σκηνικού που επιχειρείται στην πολύπαθη Ελλάδα.
Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να σας δούμε να εκλέγεστε, κάτι για το οποίο πολύ θα ψήφιζαν άν ήσασταν σε έναν εκλόγιμο κόμμα.
Προσπαθήστε να συνδυαστείτε με κάποιον που νομίζετε ότι θα εκλεγεί και συμφωνείτε σε κάποια πράγματα μαζί του.
Μετά πολεμήστε από την νέα σας θέση. Οποιαδήποτε διαφωνία σας με αυτά που θα γίνουν να την φωνάξετε και ο κόσμος που σας ψήφισε θα καταλάβει άν τυχόν αποσυρθείτε από αυτή την συνεργασία.
Κάντε το για τον κόσμο που πιστεύει σε εσάς και σε αυτό που μπορείτε να προσφέρετε.
Είστε πολύτιμος από μία ενεργό θέση.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΠΑΝΤΟΤΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ......Ω !! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ
Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ?
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ (ΕΥΡΩ..)ΠΡΟΩΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ??????
ΑΦΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Π Α Τ Ε Ρ Α ΔΙΑ ΤΟΥ Ι Η Σ Ο Υ Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ ΕΝ
Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Α Γ Ι Ω
ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ