Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Νότης Μαριάς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΚΡΗΤΗ TV
Τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας, 30 Απριλίου 2012 και ενώ βρισκόμουν σε συνεστίαση φίλων μου, πληροφορήθηκα από συνεργάτες μου, οι οποίοι παρακολουθούσαν σε επανάληψη την εκπομπή «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» στο ΚΡΗΤΗ TV, ότι ο φιλοξενούμενος του κ. Σαχίνη, Δημήτρης Καζάκης, προέβη σε μια πρωτοφανή επίθεση ψεύδους, συκοφαντίας και λάσπης στο πρόσωπό μου.
Την ίδια ημέρα το πρωί, ευρισκόμενος στην Αθήνα για προγραμματισμένη προεκλογική μου εκδήλωση, έδωσα εντολή στο πληρεξούσιο δικηγόρο μου να επικοινωνήσει με τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό και να ζητήσει το σχετικό video της εκπομπής. Παρά την ρητή δέσμευση του κ. Σαχίνη, ακόμη την αναμένει.

Καταγγέλλω στον Ελληνικό Λαό το παραλήρημα ψεύδους, συκοφαντίας και λασπολογίας που εκτόξευσε εναντίον μου ο Δημήτρης Καζάκης στην παραπάνω εκπομπή.
Τον καλώ άμεσα να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη διαφορετικά το λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη.
Προσωπικά η λάσπη του κ. Καζάκη δεν με αγγίζει. Είναι γνωστός ο βίος και η πορεία μου στους πολίτες του Ηρακλείου και σε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι θα δώσουν οι ίδιοι την απάντηση στους συκοφάντες στις 6 Μαίου 2012.
Νότης Μαριάς
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Ηρακλείου
Ανεξάρτητοι Έλληνες

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.......ΕΠΑΜ ΜΕΤΟΠΟ ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ASE RE NA PISTEΨΟΥΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ....ΗΤΑΝ...???Ο ΜΗΤΣΑΡΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ......

Ανώνυμος είπε...

Επιτιθονται ολοι στον Καζακη τις τελευταιες μερες λιγο πριν τις εκλογες... Λες και το προβλημα της χωρας μας ειναι ο Καζακης...

Kritikos είπε...

Δημήτρη μην παίρνεις χαμπάρι. Το Ηράκλειο είναι μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Μαριά, σιγά μη σκίσεις κανά καλσόν. Βολέψου και συ με το ευρώ που γουστάρεις τόσο πολύ, όπως ο Καμμένος σου, και άσε τον Καζάκη να κάνει αγώνα να ξυπνήσει τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Τι μλκ ειναι αυτος ο Μαριας;;
Περιμενει λεει το βιντεο απο το Σαχινη και συγνωμη απο το καζακη, γιατι αλλιως θα του κανει μηνυση. Χαχαχαχ.
Αν εισαι αντρας, κατεβασε το απο το Διαδυκτιο και τραβα καντην τη μηνυση. Τι μας τα λες πρωτα; Αλλα τα λες μονο για να τα λες, τιποτα δεν θα κανεις, σε ξερουμε.