Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι μεγαλοτραπεζίτες μας λένε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης:
Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψει κάποιος το μέγεθος της απάτης που παίζεται εις βάρος της ανθρωπότητας.
Ένα τέτοιο παράδειγμα απο τα πολλά περιγράφουμε στο άρθρο αυτό.
Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον κ. Στρατούλη να μιλάει με περίσσια υπερηφάνεια για το δημοσίευμα της ...
"γαλλικής" εφημερίδας "Liberation" λέει οτι το να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αποτελεί ελπίδα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη!
Αυτό που δεν λέει ο κ. Στρατούλης είτε γιατί δεν γνωρίζει είτε γιατί δεν τον συμφέρει και το αποκρύπτει, είναι το γεγονός οτι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της "Liberation" το έχει εξαγοράσει ο Εντουάρ ντε Ρόθτσιλντ, οποίος είναι εκ των ηγετικών μελών της μεγαλύτερης οικογένειας τραπεζιτών του πλανήτη, φυσικά εβραϊκής καταγωγής.
Μάλιστα όταν ο Ρόθτσιλντ αγόρασε την εφημερίδα τη στιγμή που αυτή απειλούνταν με πτώχευση, άλλαξε άμεσα τον διευθυντή της, Σερζ Ζιλί και αρκετό απο το προσωπικό για να ελέγξει απόλυτα την "γραμμή" της εφημερίδας.



Και όλα αυτά για την "Liberation" όπως και για άλλες δήθεν "αριστερές" εφημερίδες και κανάλια, που γράφουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αποκρύπτονται συστηματικά απο τα ΜΜΕ.
Δεν είναι εντελώς ύποπτο το γεγονός οτι οι μεγαλοτραπεζίτες προτείνουν μέσω των ΜΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει την Ελλάδα;

Μήπως είναι ολοφάνερο οτι τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ συνδέονται με τα συμφέροντα των μεγαλύτερων τραπεζιτών της Γης;
Και μην πάει το μυαλό κάποιου οτι στη "Liberation" υπάρχει ελευθερία της άποψης, γιατί κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο.
Άλλωστε αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα είχαν απολύσει οι Ρότσιλντ άμεσα διευθυντή και εργαζόμενους.
Την είδηση αυτή αναμετέδωσαν με υπερηφάνεια όλα τα "αριστερο-προοδευτικά" ΜΜΕ και έντυπα στην Ελλάδα, αποκρύπτοντας όμως ποιοί ελέγχουν την "Liberation", γιατί κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε θα οδηγούσε στην άμεση μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του οποίου θα καταλάβαιναν οτι τρέχει κάτι πολύ ύποπτο γύρω απο την θετική άποψη που θέλουν να διαμορφώσουν για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά τα ξένα και ελληνικά ΜΜΕ.
Διαβάστε εδω το παλαιότερο άρθρο μας για την εξαγορά της "Liberation" απο τους Εβραίους τραπεζίτες Ρότσιλντ!
Διαδώστε την είδηση αυτή για να βοηθήσετε στην μάχη κατα τις απόκρυψης της πληροφορίας και της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.
http://antipliroforisi.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι όταν η Liberation κατηγορούσε τον Παπανδρέου ήταν καλή και δημοκρατική !!!

Και επιτέλους ο τίτλος είναι εντελώς παραπλανητικός τη στιγμή που η Eurobank(μαζί με άλλες τράπεζες) και τα "Ελληνικά" ΜΜΕ μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε συστράτευση έχουν κηρύξει ανοιχτό πόλεμο στο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς ψάχνουμε να δούμε το μετοχικό κεφάλαιο της Liberation όταν όμως γίνεται λόγος (Από Σύριζα και Ανεξάρτητους) για έλεγχο της Εθνικής τράπεζας το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο της οποίας κατέχει ο (μάντεψτε ποιος) τότε όλοι τουμπεκί...

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

Τα επίμαχα σημεία στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
ΑΡΘΡΟ 6 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ.
Αγωνιζόμαστε για την διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του, (ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ) για την χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων σε όσους και όσες επιθυμούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες, για την κατάργηση της Συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ», για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και διασφάλιση ίσων δικαιωμάτων. Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται. Επιδιώκουμε επίσης:
• Την αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων. ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ!
• Τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης. ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
• Τη δίωξη αποκλειστικά του εργοδότη σε περιπτώσεις ανασφάλιστης εργασίας μεταναστών.
• Τη διευκόλυνση της πολιτογράφησης, προπάντων για παιδιά μεταναστών. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ) ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!
• Την κατάργηση κάθε περιορισμού πρόσβασης στους θεσμούς δημόσιας Υγείας και Παιδείας. ΤΣΑΜΠΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!)
Σήμερα, έπειτα από ευρύτατο διεθνή διάλογο, είναι κοινός τόπος ότιπρέπει να καταργηθεί η ποινική δίωξη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, ΝΟΜΙΜΗ Η ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!! με ασφαλιστικές δικλείδες για να καταπολεμηθεί το εμπόριο. Ωστόσο, η ελληνική πολιτεία αρνείται να εφαρμόσει οτιδήποτε πέραν της καταστολής. Το ελάχιστο που χρειάζεται και μπορεί να γίνει αμέσως είναι:
• Δημόσια θεραπευτικά καταστήματα παντού
• Γενναία χρηματοδότηση όλων των οργανισμών απεξάρτησης.
• Ανάληψη του κόστους απεξάρτησης από τα ασφαλιστικά ταμεία.
• Θέσπιση και υποχρεωτική εφαρμογή νόμων για την επανένταξη των απεξαρτημένων χρηστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ
Είναι ανάγκη να καταργηθεί η φυλάκιση των ανηλίκων. Μέχρι την πλήρη κατάργησή της χρειάζεται να χωριστούν οι ανήλικοι από τους ενήλικες κρατουμένους. Οι φυλακές δεν μπορεί να είναι άβατο. Μέλη του Κοινοβουλίου, ανεξάρτητες αρχές και κοινωνικοί φορείς πρέπει να έχουν πρόσβαση και δικαίωμα ελέγχου. Η χορήγηση αδειών, η εκπαίδευση, η ημιελεύθερη διαβίωση η υπό όρους απόλυση πρέπει να αποτελούν δικαίωμα, εφόσον υπάρχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, και να πάψει η αυθαίρετη απόρριψη σχετικών αιτημάτων.
Η ελεύθερη σεξουαλική επιλογή, χωρίς φόβο και ντροπή είναι ανθρώπινο δικαίωμα που πρέπει να το εγγυάται η πολιτεία χωρίς διακρίσεις όσον αφορά τη συμβίωση και τη σύναψη πολιτικού γάμου ή Συμφώνου Συμβίωσης. ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΩΝΤΑ…ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΒΡΕ!
Η άρνηση στράτευσης πρέπει να προστατεύεται. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?Να καταργηθεί η επιτροπή ελέγχου συνείδησης και με δημιουργία επαρκών δυνατοτήτων για κοινωνική θητεία.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!
http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=1853&Itemid=170
ΑΡΘΡΟ 6 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ.
Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΗΣ!
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ
1) ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ = ΑΝΑΜΙΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ = ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ (ΝΟΜΙΜΟΙ Ή ΜΗ).
2) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ = ΜΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
3) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ “ΡΑΤΣΙΣΜΟ” = ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ – ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ .
4) ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ = ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
ΕΓΩ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΦ ΕΝΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΑΦ ΕΤΑΙΡΟΥ ΕΙΠΑΜΕ…….ΔΙΝΩ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

Εκ πρώτης όψεως ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολύ καλύτερη επιλογή απο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Σιγουρα όμως αν κάποιος μελετήσει καλύτερα τις απόψεις τους θα δεί και τους μεγάλους κινδυνους που κρύβουν.Οι ΑΝΕΛ ειναι οι μόνοι που μιλάνε ανοιχτά ενάντια στη νεα ταξη πραγμάτων. Η μονη τους προταση που εμπεριέχει ρίσκο αφορά την καταγγελία του μνημονίου ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΑΞΙΖΕΙ - όλες οι αλλες απόψεις τους ειναι ευρέως αποδεκτες, χωρίς ακρότητες (Λογιστικός έλεγχος, ΑΟΖ, Επαναπροώθηση μεταναστών...)