Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την Τρίτη


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο οποίος πρότεινε το σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων. Την πρόταση που...
κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα κληθούν να αξιολογήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί σε νέα, διευρυμένη, σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 14.00 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε στο "Π" όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Σημειώνεται πως o επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετείχε στη σύσκεψη, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά θα παρευρεθεί στην σύσκεψη της Τρίτης

21:10 Κουβέλης: «Κατέθεσε την αντίθεσή μου σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Επέμεινα σε οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίτερα σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο ΑΠΕ δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται να κυβερνήσει αλλά δεν θα πάει ξυπόλητος στα αγκάθια και πρόσθεσε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζεται από τη διαπλοκή αλλά από το λαό».  Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά για το γεγονός ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα πρακτικά από τις χθεσινές συναντήσεις, με αποτέλεσμα ο λαός να πληροφορείται από τις διαρροές των ΜΜΕ, τα οποία «εξαπολύουν επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί μέχρι το βράδυ».
Δείτε εδώ όλα όσα προηγήθηκαν την Κυριακή.
(Τα βίντεο είναι απο το real.gr)

πηγη