Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Άγρια επίθεση Βελόπουλου σε Τσίπρα&Καμμένο





12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατι ασχετο..Επειδη πολλοι Ελληνες ερχονται εδω στη Αυστραλια χωρις να τηρουν τις προυποθεσεις(εδω η αλλη ηρθε σαν κομμωτρια ελεος!!!) καλο ειναι να ριξετε μια ματια στα παρακατω λινκ

http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/pdf/points-test.pdf

http://www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1.pdf

http://www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1-2.pdf

Οι Αυστραλοι απαιτουν να ξερεις πολυ καλα αγγλικα,να εχεις αναγνωρισμενα πτυχια απο το ΔΟΑΤΑΠ τους,εμπειρια κτλ...Τα λεω αυτα γιατι με το που ερχονται οι Ελληνες πανε αμεσως να πιασουν δουλεια χωρις να εχουν βιζα...Τις ιδιες μαλακιες που κανανε στην Ελλαδα κανουν και εδω..Να μετα γιατι μας βριζουν ολοι..

Ανώνυμος είπε...

φυσικά παράλληλα με την φήμη οτι πηγαίνει προς ΝΔ μεριά.....

Ανώνυμος είπε...

Πωπωωωωωωωωωω.
Αυτός είναι χειρότερος κι από τον Σόιμπλε.
Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοοοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΣΕ ΒΕΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

O Velopoulos milaei, alla poios ton akouei...

Ανώνυμος είπε...

Το ενα απ'αυτα που λεει, πρεπει να το δειτε:

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/05/blog-post_3545.html

Ανώνυμος είπε...

Οι Ανεξαρτητοι Ελληνες πρεπει να πανε πρωτοι αν θελουμε να δουμε προκοπη. Αλλο ενα πολυ καλο κομμα που θα επρεπε να παρει υπερυψηλα ποσοστα. Ειναι το ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

http://www.koinwnia.com/

Ανώνυμος είπε...

Ο Βελοπουλος ειναι ενας οπορτουνιστης. Τα λεφτα λατρευει και ο,τι του φερνει λεφτα, το υιοθετει.
Μπηκε στο λα.ο.σ. για να γινει βουλευτης να παιρνει τον παχυλο μισθο του και να παριστανει τον καποιο. Διαβασε βιβλια οπως του Μπατση και μετα εντυπωσιαζε τον κοσμο τον αδιαβαστο με τις γνωσεις του για να αγοραζει τα δικα του βιβλια και να τον ψηφισει. Με δυο λογια τζαμπα μαγκας.
Τωρα που την πατησε με το κομμα του που ηρθε τελευταιο, και του ειναι δυσκολο να μιμηθει τους γεωργιαδη και βορριδη στις μεταγραφες, ριχνει λασπη στον Καμμενο.
Καλπης και ατομιστης εισαι βελοπουλε, τιποτα περισσοτερο.

Οροσείβιος είπε...

Η μισή αλήθεια είναι πιό επικίνδυνη από το ίδιο το ψέμα. Είναι ένα από τα εφευρήματα του σατανά. Σωστά όσα λέει για τον ΣΥΕΙΖΑ, αλλά προσέξτε είναι κι αυτός,άλλος ένας στρατιώτης του στρατού του τραπεζικού συστήματος,πολέμιου του Εθνικού μας νομίσματος. Ποιός ο Βιβλιοπώλης της Θεσαλονίκης!!
Άντε κάνε μιά κωλοτούμπα και μπές και σύ στην αγέλη της αδελφότητος των λύκων.
Ποιό ενάμισυ εκατομύριο κ.Βελόπουλε; Επίσημα κρυφά στοιχεία, δείχνουν τέσσερα εκατομύρια που ισοδυναμούν με το 40% του Ελληνικού λαού.
Εφ' όσον είναι υπέρπατριώτης όπως ισχυρίζεται θα ήταν υπέρμαχος του εθνικού μας νομίσματος,προκειμένου η χώρα να κλείσει τα σύνορά της και να οδηγηθεί στην ανάπτυξη.
Αλλά μπροστά στην κονόμα δεν διστάζει, ο άθλιος πατριδοκάπηλος, σε τίποτα.
Καί για πιά λεφτά μιλάει ο βλάξ,ποιός έχει σήμερα λεφτά, εκτός από τους,ίδιους;
Ενισχύστε τον φτωχούλη αγοράζοντας τα βιβλία του.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Κυριακαρε!!!
Οχι στους ανθελληνες ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και τους δημαγωγους ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Βελ(αζ)όπουλε οι άλλοι 2 τουλάχιστον δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο, ενώ εσύ άβουλε ψευτοπατριώτη το ψήφισες επειδή στο είπε ο τουρκόσπορος τσομπάνης σου,και τωρα συνεχίζεις να πουλάς το παραμύθι σου στους λωτοφάγους.

Ανώνυμος είπε...

Προδότη, ανθέλληνα, που μας το έπαιζες πατριώτης τόσα χρόνια και μετά μας ψήφιζες τα μνημόνια της αποικιοποίησης της χώρας.

Εθνικά θέματα, μεταναστευτική πολιτική και άμυνα, είναι ανέκδοτο, όσο τα ξένα αφεντικά μας θα τα καθορίζουν για το δικό τους συμφέρον.

Να του θυμίσω του μάγκα, ότι τους λαθρομετανάστες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά (ούτε ο Καμένος), τους έφερε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (και πολλούς τους νομιμοποίησε με σειρά λαθρονόμων), ούτε υπέγραψε τη συνθήκη του Δουβλίνου.
Η αριστερά απλώς από χειροκροτούσε την κατάσταση και έγλυφε το μέλι από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και τις ΜΚΟ, λόγω μικροσυμφερόντων και ανόητης ιδεοληψίας.

Τις κουμπαριές με τους Οθωμανούς δεν τις έκανε η αριστερά, ο Γιωργάκης και αυτός ο "πατριώτης" ο Κωστάκης τις κάνανε, μαζί με την τουρκογλύφτρα τη Ντορούλα του Δράκουλα.