Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Τι τρέχει στον ουρανό μας;


Τι τρέχει στον ουρανό μας;
ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα έγινε χαμός από τις 10:30 πμ πάνω από Αυλώνα, Αχαρνές τουλάχιστον...

Ανώνυμος είπε...

καθημερινα ακουμε μας ψεκαζουν!
σημερα εδω εκει κ εκει και παντου!το εχουμε πλεον εμπεδωσει!το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε;και εαν φυσικα μπορουμε αφου ετσι κ'αλλιως ειμαστε ερμαιο στα διχτυα του διεθνους σιωνισμου ανικανοι ν'αντιδρασουμε!

Orys Fantakis είπε...

Σημερα 23/4/2012 στην περιοχη Κινετα στα Μεγαρα που διαμενω ενω τις πρωτες πρωινες ωρες ο ουρανος ηταν πεντακαθαρος εμφανιστικε μετα απο μερικες ωρες η πρωτη γραμμη και ακολουθησε ακαταπαυστη διελευση πτησεων με αποτελεσμα 8.13 μμ που γραφω αυτες τις γραμμες να μην υπαρχει ουτε ενα σημειο στον ουρανο που να μην εχει καλυφθει απο την τεχνιτη τους νεφωση . Οσο δεν απαντουν επισημα τοσο επιτρεπουν να υποθετουμε απο τις πιο λογικες μεχρι τις πιο παραλογες εξηγησεις αυτου του φαινομενου που εμφανιστηκε στην χωρα μας μαζι με την ελευση της τροικας . Μια πατριωτικη μελοντικη κυβερνηση θα ηταν φρονιμα να δεσμευτει οτι θα καταργησει και θα αναχαιτηση ολες αυτες τις υποπτες πτησεις πανω απο το Ελληνικο εδαφος . Σε πρωτη φαση οτι και να ειναι μας κρυβουν τον ηλιο μας , ξερετε εσεις τι σημαινει ΗΛΙΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ και αν δεν ξερετε απλως μαθετε να διαβαζετε ελληνικα και πιστεψτε με δεν εχει καμια σχεση με το μαυρισμα γιατι αλλιως θα λεγοταν π.χ ηλιομαυρισμα .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ.ΧΑΜΟΣ!ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

...και σήμερα στην Πάτρα χαμός γινότανε !!!!!Τι να κάνουμε εφόσον κωφεύουν όλοι;;;;Σε μια παλαιότερη συνέντευξη αυτό το γουρούνι Ο Τρεμόπουλος των οικολόγων, υποτίμησε τόσο πολύ την νοημοσύνη μας που είπε " μήπως εννοείται τους ψεκασμούς για ΤΑ ΚΟΥΝΟΎΠΙΑ;;;" ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ !Αυτός δεν θέλει μπουνιές;;;

Ανώνυμος είπε...

Όλη μέρα ψέκαζαν σήμερα την Αθήνα! Εκεί που ο ουρανός ήταν καθαρός άρχισαν οι ψεκασμοί και το απόγευμα όλο αυτό έγινε ένα τεράστιο σύννεφο!

Ανώνυμος είπε...

σήμερα από το πρωί γύρω στις 10-11 μέχρι το μεσημέρι γύρω στις 15-16 ψέκαζαν συνέχεια πάνω από τη βόρεια έυβοια. πρώτη φορά τόσα αεροπλάνα! από τις 17 μέχρι και το σούρουπο γύρω στις 19:30 όλα τα σύννεφα στον ουρανό ήταν τεχνητά (θολά, ακανόνιστα, και εμφανώς μη φυσικά).

ευτυχώς δεν είναι λεκανοπέδιο..

t7dcom είπε...

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Π.Α ΕΧΤΕΣ ...ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ - ΑΛΛΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ..ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ // ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΧΗΓΕ .. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ ..CHEMTRAILS //

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΄΄ΚΕΦΑΛΙΑ '' ΜΑΣ

ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ //

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΄΄ 3Δ ΑΕ ΄΄ ΜΕ ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ - ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ

ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ , ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΤΑ 37.000 ΠΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ - ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ CHEMTRAILS ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΄΄ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΄΄ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ //

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΄΄ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ΄΄ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ Π.Α ΓΙ ΑΥΤΑ ???????

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Εχθές το πρωί έως το απόγευμα σχεδον ψεκαζαν πάνω απο την περιοχή της Καβάλας και όχι μόνο.και λέω όχι μόνο γιατί κυριολεκτικά τα ίχνη που άφηναν ξεκινούσαν από την μία μεριά του ορίζοντα και κατέληγαν έως την άλλη.Σιγά μην μας πουν ότι βγαίνουν αεροσκάφοι όλα μαζί για να κάνουν τσάρκα.