Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εσυ απο το blog anti-ntp...


νομιζεις οτι γραφοντας 2-3 βλακειες καταφερνεις κατι? Αν υπαρχει καποιος στην Ελλαδα που μιλησε απο τους πρωτους (αν οχι ο πρωτος) για την ΝΤΠ και ποιοι βρισκονται απο πισω και ακομα πιο πισω ειναι ο Δημοσθενης...Και αν φιλαρακι εισαι Χριστιανος νομιζω θα πρεπε να σκεφτεις καλυτερα πριν λασπολογησεις για καποιον που μας εχει πει ξεκαθαρα οτι για εκεινον πανω απο ολα οσα εχει πει πιο σημαντικο ειναι το να πιστεψουμε στον Χριστο και η ζωη μας εδω να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στα λογια Του. Ξεκολλα λοιπον και οτι και αν εισαι βαλτος η οχι δε προκειται να καταφερεις τιποτα αλλο απο το να μαυριζεις την ψυχη σου...Αυτα ο Θεος να σε φωτισει...
πηγη

4 σχόλια:

Γιωργος Φ. είπε...

Φιλε αν χρειαζοσουν τον λιακοπουλο για να ανοιξεις τα ματια σου για το τι ειναι χριστιανισμος και ΝΤΠ τοτε εισαι για λυπηση.Μαλλον ισως επειδι δεν γνωριζεις πολλα ακομα...οπως το οτι ο λιακο σου χρησιμοποιησε βιβλια αλλον για να βασιστει σε οσα εχει κανει αντιγραφη μαζι με σαβουρα και φαντασια για τα δικα του βιβλια,ακομα δεν γνωριζεις τι εχει πει ενας απο τους οποιους εχει αντιγραψη βιβλια του,οπως ο φουρακης π.χ.,οτι δηλαδη μονο για τα φραγκα γραφανε οτι γραφανε και ειναι απατεωνες.Ακομα δεν γνωριζεις απο πια στοα περνει γραμμη για να βγενει να λεει κατα καιρους μεσα απο την σελιδα του η' τα βιβλια του,διοτι δεν ειναι ενας απλος βιβλιοπωλης οπως εσυ και αλλα 500 ζωα νομιζετε.
Μετα απο ολα αυτα πανιβλακα νεοελληνα που περιμενεις να σου ανοιξει τα ματια ο λιακοπουλος και εχεις γινει ο καλυτερος πελατης του επειδει εσυ εισαι αμορφωτος και στοκος πιστεψε με ΔΕΝ σου φτεει το αντι-ντπ ουτε κανεις.
Μιλα και προσπαθησε να γνωρισεις καπιον σοβαρο ανθρωπο να σου ανοιξει τα ματια εαν θες να "ψαχτεις" περισοτερο και κοψε της συνομοσιολογικες φαντασιοσεις του καθενος που πεταει μια αλιθεια και 10 σαβουρες και μετα λεει οτι σε εκανε και μαγκα και σου ανοιξε τα ματια.
Και ολυμπιοι υπαρχουν,και χριστος υπαρχει και πολλα αλλα,ΟΧΙ ομως ετσι οπως σας τα σερβιρει ο απατεωνας που υπερασπιζεσε!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο χαζός είσαι που ακόμη μιλάς για πίστη στο Χριστό. Δεν έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι πως χριστιανισμός - κομμουνισμός - καπιταλισμός κλπ είναι όλα μηχανισμοί ελέγχου των ηλιθίων μαζών.

Μη γίνεσαι ηλίθια μάζα, χρησιμοποίησε το μυαλό σου (όσο λειτουργεί ακόμη).

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά φίλε μου το Αντι νέα τάξη παίρνει το σχόλιο σου και το κάνει ανάρτηση γιατί αντέχει την κριτική και δεν έχει να φοβηθεί το διάλογο. Ο φασίστας πατριδοκάπηλος που υποστηρίζεις το σβήνει!!!

* Κάποτε σε μία αντιπαράθεση που είχα με τον συχωρεμένο Ανέστη Κεραμιδά τον είχα στριμώξει άσχημα και τότε γύρισε και μου είπε "Εσένα πρέπει να σου φέρω τους μαθητές μου να μιλήσεις μαζί τους". Σήμερα βλέπω πολλά νεαρά παιδιά που αποκαλούν τον πατριδοκάπηλο και καθαρά πολιτικό εκπρόσωπο της ΝΔ (Μια ματιά στο Site του θα σας πείσει) Λιακόπουλο Δάσκαλο και θλίβομαι. Δάσκαλος σε τι ; στο να εκμεταλλεύεται την αγάπη μας για την Ελλάδα και να βγάζει εκατομμύρια, στο να καπηλεύεται το Ελληνικό πνεύμα. Στο να παραποιεί και να παρερμηνεύει τα θρησκευτικά κείμενα αλλά και κείμενα της Ελληνικής παράδοσης ώστε να ταιριάζουν με τις θεωρίες του. Στο φινάλε ξέρετε το ποιόν του ρωτήσατε να μάθετε αν στην εφηβεία του υπέπεσε ποτέ σε αξιόποινες πράξεις σε βάρος κοριτσιών; Ψάξατε να δείτε πως φέρεται στους πρώην εργαζομένους του και τι λένε αυτοί για αυτόν...http://syn-achaias.pblogs.gr/2008/03/ekdoseis-liakopoylos-diabaste-to.html. Δεν είναι κακό το ότι ο άνθρωπος έχει μια τεράστια και αμύθητη περιουσία μαγκιά του που βρίσκει κορόιδα αλλά μέχρι εκεί δεν είμαστε όλοι βλάκες ξέρουμε και εμείς να κάνουμε έρευνα !!!

Το ξέρω ότι δε θα το πιστέψεις αλλά είμαι ένας απλός Έλληνας αναγνώστης του Αντι νέα τάξη!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα ο Θεός φωτίζει όλους τους ανθρώπους να δούν την αλήθεια μέσα από το Ευαγγέλιο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και όχι μεσω του Λιακόπουλου.
Ο κ."σηκωθείτε από κραβάτια,καναπέδες....." προτρέπει,με πλύση εγκεφάλου του νέους να αγοράσουν- άρα χοντρή κονόμα- τα προφητικά,τα απόκρυφα τα κρυμένα,τα κωδικοποιημένα κι όλα όσα κεντρίζουν την νεανική σκέψη και άγνοια. Εάν πραγματικά ήθελε να ανοίξει τα μάτια των νέων,θα τους έδιδε βιβλία, Με την εξήγηση του Αγίου Ευαγγελίου,για τις αποκαλύψεις του Κυρίου,για τα ανθρωποφάγους του Ελληνισμού κατονομάζοντάς τους έναν- έναν,αντί να μιλά για Σαμαέλ,Ελοχίμ,την επάνδοδο των Ελ από τον Σείριο και άλλες ιστορίες για αγρίους.
Και πρός τι παρακαλώ, η τόση προσωπολατρεία,σε ένα συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, τύπου (σερβιτόρος το επάγγελμα) Έριχ Φόν Νταίνιγκεν; Αλλά μήπως και κάποια βιβλία του δεν είναι μεταλλαγμένη αναδημοσίευση,εκείνου του φαιδρού Εβραίου;
Ξυπνάτε και ανοίχτε κανένα Θεολογικό και Ιστρικό βιβλίο,γιατί με το μυαλό που φοράτε δεν βλέπω Ελεύθερους πνευματικά Έλληνες,αλλά υποψήφια θύματα.