Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μπορεί μια ελληνοτουρκική κρίση να πάει πίσω τις κάλπες;


Όλο περιμένουμε ν΄ ακούσουμε την ημερομηνία των εκλογών κι όλο δεν την ακούμε. Δεν είναι μυστικό ότι δεν θέλει όλο το πολιτικό σύστημα κάλπες τώρα.

Πιθανόν να μην το θέλουν και οι περισσότεροι "απ΄ έξω". Αλλά από την άλλη ποιος να βγει να πει ...
"εκλογές-γιοκ".

Στην Ελλάδα,ακούς ότι θες.Κυρίως από εκπροσώπους του πολιτικού μας προσωπικού. Δεν διστάζουν κάποιοι να αναφερθούν ακόμη και... στους τουρκικούς τσαμπουκάδες των τελευταίων ημερών, για ναυποστηρίξουν ότι το θέμα των εκλογών πρέπει "να το ξανασκεφτούμε'.

Ασφαλώς δημόσια δεν έχουν τολμήσει να εκφράσουν τέτοιες απόψεις.

Αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν το ακούσουμε σύντομα.

Ειδικά αν ο "γείτονας" συνεχίσει τις περίεργες κινήσεις του στο Αιγαίο ή αλλού.

Σ΄ αυτή τη χώρα μην αποκλείεται πια τίποτα...


Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H νεα ταξη δηλ. οι σιωνιστες θελουν μαζικη και ολικη καταστροφη της χωρας μας ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ, αν ειναι δυνατον. Πώς μπορει να κάνουν εκλογες, και για ποιο λογο, αφου εχει προαποφασιστει ο φυσικος μας θάνατος;
Tα κομματα παιρνουν και εκτελουν διαταγες απο την κεντρικη μασονικη στοα του Λονδινου. Ουδεποτε στην ιστορια τους αποφασισαν κατι απο μονα τους. ΟΛΑ ειναι φερεφωνα τού ιδιου λόμπυ.

HUNTER είπε...

KAΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ,ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ .ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.ΑΠΟΡΙΑ.ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ;ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.....ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ ......ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο γαπ στην Τουρκια δεν ηταν στης 25 Μαρτιου...εκτος το μασονικο συμποσιο που ειχε τι αλλο εκανε εκει.Μηπως τους παροτρηνει αυτος τους τουρκους οσαν τουρκοφιλος που ειναι.Μπορει να πηρε διαταγες απο τους ανωτερους το πιονι.

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΡΑΨΑΣ ρε παιδια..................αλλα ας μην ξεχναμε πως εγινε και η εισβολη στην ΚΥΠΡΟ ολα κανονισμενα ηταν.Ποτε θα απαλαγουμε απο αυτα τα μασονοσκουλικια.........

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΤΣΙ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ...