Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ


Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής


Ας ερωτηθεί ο κύριος Πρόεδρος  πόσα χρήματα χρειάζεται για να ζήσει η υπηρέτρια της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα?

Γιατί η Γερμανία κερδοσκοπεί σε βάρος της Ελλάδος δανειζόμενη με 1% και δίνοντας μας δάνειο με 6%...
.

Γιατί προτίμησε να εξοντώσει ένα Λαό και δεν άφησε απλήρωτους τους τοκογλύφους?

Μήπως οι τοκογλύφοι, η Μέρκελ και οι Έλληνες πολιτικοί ανήκουν στην.........
ίδια τοκογλυφική ομάδα?

Όλα αυτά που γίνονται είναι αντισυνταγματικά και σε λίγο η πατριωτική Κυβέρνηση που θα προκύψει θα ακυρώσει όλα τα Μνημόνια και θα απαιτήσει μεγάλες αποζημιώσεις από όλους αυτούς που ζημίωσαν και μάτωσαν την Ελλάδα.

Η κυρία Μέρκελ κατηγορείται γιατί:

1. Συνεργάσθηκε με κερδοσκόπους σε βάρος της Ελλάδος με αποτέλεσμα να τινάξει την οικονομία της Ελλάδος.

2. Επέφερε καίριο πλήγμα στην ενότητα των Ευρωπαϊκών Λαών, αποδεικνύοντας ότι αδιαφορεί για τον άνθρωπο και ενδιαφέρεται βασικά για την ικανοποίηση μιας οικονομικής Μαφίας.

3. θεωρείται ηθικός συναυτουργός του διασυρμού του Ελληνικού Λαού και της αυτοχειρίας εντίμων Ελλήνων πολιτών που δεν άντεξαν τα σκληρά οικονομικά μέτρα.

4. Παρέβλεψε ότι υπήρχε συνταγματική εκτροπή στο θέμα του πρώτου μνημονίου και κατήργησε τον νόμιμο Πρωθυπουργό της Ελλάδος, τον οποίον τον προηγούμενο χρόνο είχε βραβεύσει, επιβάλλοντας ένα Ελληνόφωνο  υπάλληλο του τοκογλυφικού ευρωπαϊκού κατεστημένου.

5. Δεν επέτρεψε την αναθέρμανση της Ελληνικής οικονομίας  με αποτέλεσμα η χώρα να μη δύναται με όλους αυτούς τους περιορισμούς να βρει τον βηματισμό της

6. Στήριξε γερμανοτραφείς πολιτικούς, τους οποίους δωροδόκησε για να οδηγήσουν τη χώρα στην καταστροφή.

7. Επέτρεψε στην Deutsche Bank να κάνει κερδοσκοπικά παιχνίδια με τους Ελληνόφωνους υπουργούς οικονομικών, οι οποίοι όλως τυχαίως ήσαν γερμανοτραφείς υπάλληλοι της Goldman Sachs.

8. Υποχρέωσε τις Ελληνικές Κυβερνήσεις  να απορροφήσουν γερμανικά προϊόντα με πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην Ελληνική οικονομία.

9. Επέβαλε στην Γερμανοτραφή τριανδρία ΣΙΜΊΤΗ-ΠΑΠΑΝΤΩΜΙΟΥ και ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ την είσοδο της Ελλάδος στο ευρώ με αντιστοιχία 1 προς 343, αντί 1 προς 180.

10. Χειραγωγεί την διεφθαρμένη Ελληνόφωνη πολιτική ελίτ με την οποία την συνδέουν κρυφές ανθελληνικές συμφωνίες

11. Ζητά από τον Ελληνικό Λαό να σεβασθεί τις δανειακές του υποχρεώσεις, αλλά δεν μας λέει για το επίσημο χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ούτε για τις πολεμικές αποζημιώσεις οι οποίες συνολικά ανέρχονται σε 162 δις ευρώ χωρίς τους τόκους. Δεν γνωρίζω αν προλάβατε να συγχαρείτε τους δύο υποτακτικούς σας, εννοώ τους γερμανοτσολιάδες Σαμαρά και Βενιζέλο, οι οποίοι ένα τόσο σπουδαίο θέμα που έφεραν 28 βουλευτές απέφυγαν να το συζητήσουν?

12. Επιβάλλεται στην Παπαδήμιο κυβέρνηση το προτζεκτ ΗΛΙΟΣ για το οποίο ο μέσος Έλλην γνωρίζει την απάτη.

Τέλος σας πληροφορώ ότι η νέα πατριωτική κυβέρνηση με ένα μόνο νόμο θα τα κηρύξει όλα αυτά επαχθή, αντισυνταγματικά και άδικα, θα καταφύγει σε ντόπια και ξένα δικαστήρια, θα απαλλοτριώσει ακίνητες περιουσίες των δοσίλογων, συμπεριλαμβανομένων των απαρτίων και παπαγάλων τους, θα δεσμεύσει τα χρήματα όλων των κερδοσκόπων εντός και εκτός Ελλάδος , τα οποία θα δώσει για την εξόφληση του νόμιμου δανείου, θα καταργήσει τον νόμο Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών και θα υποβάλλει μήνυση στη SIEMENS,  κλπ    Τέλος με λογιστικές τακτοποιήσεις των Γερμανικών αποζημιώσεων θα αξιώσουμε την επιστροφή χρημάτων από την Γερμανία σε βάθος χρόνου για να στηρίξουμε τις συντάξεις των παιδιών μας.

Εμείς το γνωρίζουμε, ακόμη τώρα:

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ

Στέργιος Σμυρλής
πηγη