Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αυτό το χώμα είναι δικό σου και δικό ΜΑΣ


Υπό το χουντικό καθεστώς εορτάσανε και εφέτος το 2012 οι δικτάτορες της Ελλάδος, οι καταπατητές της Ελλάδος, οι προδότες της Ελλάδος τον «Ευαγγελισμό» του γένους.Σε μια χώρα που... παλεύει για να βρει λεφτά, σήμερα για να εορταστεί η 25η Μαρτίου πληρώσαμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να πληρωθούν οι 4000 χιλιάδες αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σύνταγμα με σκοπός να αποκλείσουν τον κόσμο να παρευρεθεί στην παρέλαση και για να φυλάξουν όλους τους προδότες του γένους που στην σήμερον ημέρα ονομάζονται επίσημοι....



Ειλικρινά κύριε Παπούλια και όλοι οι υπόλοιποι λωποδύτες που βρισκόσασταν εκεί επάνω στο πάρκο, δεν ντρέπεστε; Μήπως ήταν προτιμότερο να μην πάτε εσείς στην παρέλαση έτσι για να αποφεύγαμε και όλα αυτά τα έξοδα; Επειδή εσείς φοβάστε να βγείτε από το σπίτι σας θα χρεώνομαι εγώ χιλιάδες ευρώ για την προστασία σας; Είναι ωραίο όμως να έχετε την αίσθηση του φόβου, να φοβάστε, να φοβάστε, να φοβάστε να κυκλοφορείτε, ο λαός δεν αντιδρά άδικα με δολοφονικές προθέσεις προς εσάς. Ο προδότης σε καιρόν πολέμου πυροβολείτε, και εσείς όλοι είστε προδότες αυτού του γένους, τα έχετε ξεπουλήσει όλα. Ο κόσμος μόνο όταν δικαστείτε όλοι εσείς οι προδότες οι ντουφεκιστείτε, τότε μόνο θα ηρεμήσει και μετά σιγά σιγά προς την δόξα θα τραβά, για ν αναστήσουν αυτό το κράτος που εσείς καταστρέψατε.


Για να ξανά διεκδικήσουν όλα τα χαμένα αυτού του τόπου που ΕΣΕΙΣ ξεπουλήσατε, διότι όπως έλεγε και ένα τραγούδι, « αυτό το χώμα είναι δικό σου και δικό ΜΑΣ».
πηγη