Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το anti-ntp δεν προσκυνά κανένα


Το είδαμε απο ενα φίλο στο facebook.Να τον καθησυχάσουμε λέγοντας του,οτι στηρίζουμε κάθε αντιμνημονιακή και πατριωτική κίνηση,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν στεκόμαστε και απέναντι σε κάθε στραβό,ή χωρίς να ασκούμε κριτική.Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για...
προσκυνήματα.Άν δούμε κάποια κολοτούμπα να είναι βέβαιος οτι πρώτοι εμείς θα είμαστε απέναντι και θα δώσουμε μάχη για την αποκαθήλωση.

Ιωάννης

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και πολυ κανατε... δεν χρειαζεται να δωσετε εξηγησεις... ο κοσμος ξερει το σωστο... ο Καμμενος και ο Καζακης (ισως και το ΚΚΕ) ειναι οι μονοι που αξιζουν να κυβερνησουν την χωρα... ποτε δεν εχουν κλεψει, ποτε δεν εχουν πει ψεματα, ειναι αντι-μνημονιακοι, ειναι κατα της Ε.Ε. και του ευρω (για τον Καμμενο εχω αμφιβολιες) και οι θεσεις του κομματος τους ειναι οι καλυτερες πιστευω!!

Ανώνυμος είπε...

DEN PEIRAZEI PAIDIA...
MALLON O 'FILOS' THA PSIFISEI KANENA MPOYMPOYKO...
O KATHENAS ME OTI MYALO DIATHETI POREUETAI...
SINEXISTE TIN KALI SAS DOULEIA PROS OFELOS TON POLLON KAI AFISTE TOYS SAXLAMAREOYS NA RIXNOYN LASPI...

μπουκάλι.... είπε...

σας το λέει αρκετός κόσμος και το συζητάει ακόμη περισσότερος! Μπορεί πραγματικά και οι 2 αυτοί άνθρωποι να είναι αξιόλογοι, αλλά τους στηρίζετε με υπερβάλλοντα ζήλο και αυτό ενοχλεί. Δεν μας είχατε συνηθίσει έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μακάρι γιατί σαν αντινεοταξίτης αλλά και αναγνώστης σας εδώ και 3 μήνες,βλέπω θέσεις πολύ υπέρ Καμμένου!
Δεν απορρίπτω απαραίτητα...αλλά με αυτά που βλέπω και ακούω..δεν δίνω εμπιστοσύνη σε κανένα μέσα στην βουλή.Ακόμα και σε σ'αυτούς που κάναν κάποτε τη θητεία τους...
Αλληλεγγύη και οργάνωση μεταξύ μας οι απλοί και καθημερινοί (αντινεοταξίτες) πολίτες!

Ανώνυμος είπε...

παντως πραγματικα τοσο στιριξη στον καμενο αρχιζει και μας βαζει σε σκεψεις ολους για το σκοπο του site.

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Διαχείριση.

Ανώνυμος είπε...

με την απαντηση σου μας επιβεβαιωσες.γινατε προεκλογικο site του καμενου και οποιος γουσταρει σας διαβαζει οποιος δε γουσταρει τα σκυλια ειναι δεμενα.οκ.ειναι πολλα τ αλεφτα αρη.

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Πάρα πολλά. Μας τα σκάνε από παντού.. έχουμε γίνει της διαπλοκής και στηρίζουμε τον Καζάκη επειδή είναι προδότης και θέλει να πάμε σε εθνικό νόμισμα που αποκαθιστά την ανεξαρτησία της Ελλάδας. Στηρίζουμε τον δοσίλογο Καμμένο που υπερασπίζεται την ορθοδοξία και τον πατριωτισμό τον Ελλήνων. Ντροπή και στους 2.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ANTINEATAJH YPER THS HLEKTRONIKHS DIAKYBERNHSHS DEN YPARXEI ΑΛΛΑ ΒΑΛΛΑΤΕ <> ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΟ ANTINEWS ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.....

Ανώνυμος είπε...

katarxhn o kammenos einai yper toy eyrv....tora pos sthrizete ton kazakh poy einai yper gia ektos apo to eyro kai ton kammeno poy einai yper toy eyro ...kai milaei gia <>einai ena uema kai o karatzafyref gia oruodojia milaei....opoiow milaei gia oruodojia ti shmainei oti einai oruodojos....eleos.....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,
μια μεταπήδηση στη δραχμή όπως έιμαστε αυτή τη στιγμή, παραλυμένοι και διαλυμένοι απο τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
δεν θα είχε τις θετικές συνέπειες που κάποιοι ευαγγελίζονται.
Χωρίς παραγωγή και με μια οικονομία που έχει συρρυκνωθεί κατά 12% τα τελευτάια τέσσερα χρόνια, δεν είναι αυτές οι κατάλληλες συνθήκες για αυτό που πολλοί ονειρεύονται ως λύση.
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,
προκαλώ ΟΛΟΥΣ σας να αναζητήσετε να μάθετε ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Αυτούς θέλετε να είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το τύπωμα, την κυκλοφορία και τον ολικό έλεγχο του νομίσματος της ...ανεξαρτησίας?

ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1) Αποκατάσταση του Πολιτεύματος και των τριών εξουσιών (Δικαστική/νομοθετική/εκτελεστική)
2) Άρση της βουλευτικής ασυλίας και επιμερισμός ευθυνών στο κατεστημένο απο ΕΛΛΗΝΕΣ, με ό,τι προβλέπεται (απο δημεύσεις μέχρι ....)
2) Απολογιστική μελέτη της πραγματικής θέσης των οικονομικών μας δεδομένων
3) Επανεκίνηση της Ελληνικής οικονομίας υπό την οργάνωση και σκέπη μιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Αφού γίνουν επιτυχώς τα παραπάνω, τότε θα μπορούμε να δούμε όλες τις λύσεις με σκοπό το μέγιστο συμφέρον μας!

Όμως
περνώντας ΤΩΡΑ στη δραχμή απο "αντίδραση", και υπό τον πλήρη έλεγχο των παγκόσμιων κερδοσκόπων, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι μια πλήρη απαξίωση της Ελληνικής αλλά και προσωπικής Περιουσίας μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Πέτρος