Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 ΔΙΣ δολάρια από τόκους !


eurosssssssssssssssΜπογίοπουλε; Είναι μια από τις οικογένειες που μας κυβερνούν ηλίθιε!

Σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών για τα έσοδα της δυναστείας Rothschild, το 2001 ο τζίρος τους από τόκους δανείων που είχαν πουλήσει ξεπερνούσε τα 5 δις δολάρια ημερησίως. Τότε το παγκόσμιο κρατικό χρέος υπολογίζονταν κοντά στα 10 τρις δολάρια ενώ σήμερα αγγίζει τα 40 τρις.


Η οικογένεια Rothschild είναι στο τιμόνι του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου εξόρυξης και εμπορίας χρυσού, διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρίες όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto κλπ ενώ είναι από τις ισχυρότερες οικογένειες της...
βιομηχανίας πετρελαίου. Οι Rothschilds εισήγαγαν τον υπολογισμό της spot τιμής του χρυσού στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι γι' αυτή τη διαδικασία καθημερινά από το 1919 μέχρι το 2004 όταν τοποθέτησαν ως αντικαταστάτη τους την Barclays, εταιρία με την οποία έχουν ισχυρούς δεσμούς.

Ο ρόλος των Rothschild στην Ελλάδα υπήρξε και είναι εξαιρετικά σημαντικός και αυτό κάνει τις συμπτώσεις ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Τα δάνεια Rothschild ήταν από τα πρώτα και μεγαλύτερα που έλαβε το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος μετά το 1821, ενώ οι Rothschild είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας, καθώς ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μέσα από την οποία εισήγαγαν το κλασματικό αποθεματικό / κεντρικό τραπεζικό σύστημα στη χώρα , παρέχοντας στην ΕΤΕ την άδεια να τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα, ένα ποσοστό του οποίου ανήκε στους ίδιους. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα στα χέρια τους, μπόρεσαν να παίξουν κύριο ρόλο,σε βάθος χρόνου, στην έκδοση δανείων για τη δημιουργία έργων υποδομής, ενώ δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και δεκάδες βιομηχανίες.

Μέχρι του σημείου που τα στοιχεία γίνονται ασαφή, παρέμεναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιριών (μία από αυτές η Neuberger Berman) αλλά και οι πιθανότεροι μεγαλομέτοχοι της ιδρυθείσας στην πορεία Τράπεζας της Ελλάδας η οποία πήρε το ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας από την ΕΤΕ.

Η N.M. Rothschild & Sons υπήρξε σύμβουλος του ελληνικού κράτους για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου, σύμβουλος της Cosmote, των ΕΛΠΕ, της Τράπεζας Εγνατία, της Γενικής Τράπεζας, της Μυτιληναίου, της Eurobank και δεκάδων άλλων τραπεζών και εταιριών στην Ελλάδα.

Έτσι, το γεγονός πως η Neuberger Berman που πρωταγωνίστησε στην πτώση της ΕΤΕ στο κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο του 2009, είναι συμφερόντων Rothschild, αποτελεί μία πολύ περίεργη και προκλητική σύμπτωση. Δεν είναι, όμως, η μοναδική.

Στις 13 Μαΐου 2010 ο νυν βασικός οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης Ομπάμα και πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ Paul Volcker, υποστήριξε στο Λονδίνο ότι η ελληνική κρίση δημιούργησε το πρόβλημα μίας ‘ενδεχόμενης αποσύνθεσης του ευρώ’, προκαλώντας πανικό στις αγορές. Έχει ενδιαφέρον η σύμπτωση πως ο Paul Volcker, αφού παρέδωσε τη θέση του διοικητή της FED στον Alan Greenspan το 1987, έγινε πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας J. Rothschild, Wolfensohn & Co, της οικογένειας Rothschild.
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://lnfaw.blogspot.com/2011/11/lego.html

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομπλεξικοί ΑΝΤΙ-κομμουνιστές αφήστε ήσυχο τον Μπογιόπουλο!

Στην τελική, αυτός ξεσκεπάζει τόσους και τόσους και μιλάει με ονομάτα ΖΩΑ. Το διαβάσατε το βιβλίο του ή κράζετε επειδή ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ????
(Ρητορικό το ερώτημα)

Τόσοι και τόσοι δημοσιογράφοι είναι πληρωμένες λέρες του συστήματος. Στον μπογιό βρήκατε να τα χώσετε γελίοι ???

Βέβαια μπορεί να γουστάρετε ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ και Βελόπουλος που κράζει Ροθστιλντ αλλά μετά τον ψηφίζει και τον στηρίζει μέσω του ΠΑΠΑ ΔΗΜΙΟΥ...

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Ωραιες διαφημίσεις.....
ΜΠΡΑΒΟ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!

Αν σκάσει και καμμιά διαφήμισει εταιρείας χρυσού που έχει ο Ροθτσιλντ...δεν πειράζει....Η google φταίει που σας "υποχρέωσε" να έχετε διαφημίσεις....

ΚΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ!

"Προβοκάτορας"

ΜΕΤΑΞΙΚΟΣ είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Niall Ferguson - The House of Rothschild: Volume 1: Money's Prophets: 1798-1848

Για να πάρετε μία ιδέα του τι είδους είναι αυτή η οικογενειακή κλίκα, ένα ebook (στα αγγλικά) από το ίδιο τους το αρχείο (βλογάνε τα γένια τους). Υπάρχουν θεματικές αναφορές και για την Ελλάδα.

http://www.filesonic.com/file/961057844/The_House_of_Rothschild__._Money's_proph_-_Niall_Ferguson.epub

ΥΣ. Το link δεν είναι δικό μου.

Ανώνυμος είπε...

Μπογιοπουλε ειναι μια απο τις οικογενειες σιωνιστων πλουτοκρατων τραπεζιτων που χρηματοδοτησαν και τον Λενιν και τον "πατερουλη" ηλίθιε....

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γινει μ αυτον τον καραγκιοζη με το μπλογκ που ειναι γεματο ιους....τοσο δυσκολο ειναι απο τους Admin να σβησουν τη καρασπαμαρα του!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να ενωθούμε σαν μια γροθιά, να αξιολογήσουμε και να αξιοποιήσουμε την κάθε πληροφορία για τα σχέδια και τις τακτικές που χρησιμοποιούν οι εχθροί της πατρίδας μας για να μας υποτάξουν,εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας για ιδεολογίες δεξιάς αριστεράς κτλ που οι ίδιοι κατασκεύασαν για καταστρέψουν τη δημοκρατία. Διασταυρώνουμε και τεκμηριώνουμε την κάθε πληροφορία και προσπαθούμε με σωστό τρόπο να δώσουμε και στους άλλους να καταλάβουν αυτό που δεν έχουν καταλάβει ακόμα. Δε πιστεύω σε καμιά ιδεολογία παρά μόνο στην Ορθοδοξία και στη δημοκρατία που είναι οι ποιο μεγάλοι εχθροί του σιωνισμού. Οι ιδεολογίες τους είναι ο δούρειος ίππος τους ώστε να εφαρμόζουν ανενόχλητοι το '' διαίρει και βασίλευε ''.