Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σε μια μικρή κωμόπολη της Ελλάδος συμβαίνει κάτι σημαντικό : Λειτουργεί εδώ και καιρό μια Σχολή Ελλήνων !


Απο τον καιρό που οι χριστιανοί αυτοκράτορες απαγόρευσαν στους Εθνικούς να παραδίδουν κάθε είδους μαθήματα , η Γνώση παρεμποδίσθηκε . Το ελληνικό έθνος έμεινε χωρίς πνευματικούς αρχηγούς , χωρίς ενημέρωση , χωρίς πνευματικά ερεθίσματα .
Μετά απο τόσους αιώνες όμως το θαύμα έγινε ! 
Χωρίς χρηματοδότηση απο πρεσβείες και σκοτεινά κέντρα , χωρίς την υποστήριξη των.... ΜΚΟ ( ! ) , χωρίς έπαινο απο τα βοθροκάναλα και τις βρωμοφυλλάδες , έτσι επειδή υπάρχει το ελληνικό DNA δημιουργήθηκε μια Σχολή Ελλήνων .
Τί είναι όμως μια τέτοια Σχολή ; Είναι μια δράση για να πάρουν οι Έλληνες την παιδεία που αρμόζει σε έναν Έλληνα . Όλα αυτά που μας κρύβει το καθεστώς σε Ιστορία , σε Φιλοσοφία , σε Επιστήμες , ανακοινώνονται και σχολιάζονται εκεί .
Όλα αυτά που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τα γνωρίζουμε αλλά μας τα αποκρύπτουν , μοιράζονται αφιλοκερδώς .
Μέχρι στιγμής ερευνητές του χώρου μας έχουν αναπτύξει τα θέματα :
1) Ιστορία της Μακεδονίας απο αρχαιότητος μέχρι σήμερα .
2) Θράκες ( ιστορία - γλώσσα - πολιτισμός )
3) Τί Ελλάδα θέλουμε ( η πρώτη μιας σειράς ομιλιών που θα ακολουθήσουν )
4) Λησμονημένοι πρωταγωνιστές του 1940 ( Κατσιμήτρος , Καραβίας , Βραχνός , Κασλάς )
..και έπεται συνέχεια .
Η Σχολή αυτή αποτελεί πρότυπο προς μίμησην για όλη την Ελλάδα . Παντού , σε κάθε πόλη και χωριό θα πρέπει να δημιουργηθεί μια τέτοια Σχολή . Οι ερευνητές της Περιφέρειας θα επισκέπτονται τους πυρήνες των χωριών ( κάθε μέρα και ένα διαφορετικό χωριό ) και θα παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους .
Δεν χρειάζεται να υπάρχει νοικιασμένος χώρος . Σε ένα καφενείο , στην καφετέρια ενός ξενοδοχείου , στο σπίτι κάποιου Έλληνα , μπορεί να λειτουργήσει αυτό το "κρυφό σχολειό" του Ελληνισμού .
Μπορεί να συνδυαστεί με λίγη "σπαρτιατική" τροφή ( μαύρο ψωμί , ελιές , λίγο κόκκινο κρασί ) για να μπορούν να γίνουν οι οφειλόμενες σπονδές σε θεούς και προγόνους .
Στο τέλος μπορεί να τελειώνει η συνάθροιση λέγοντας "Ες Αλικαρνασσόν" ( όπως κάποιοι άλλοι έλεγαν επι 2000 χρόνια "Του χρόνου στην Τ ζ ε ρ ο υ σ α λ ε μ " ) .
Όταν φθάσουμε να έχουμε σε κάθε Δήμο μια Σχολή Ελλήνων και ένα οπλιτικό άγημα ( με αρχαίες πανοπλίες ) η αναγέννηση της Ελλάδος θα είναι γεγονός !
Επειδή οι καιροί είναι πονηροί επέλεξα να μην αναφέρω τόπο και ονόματα

28 σχόλια:

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Δεν μας χέζεις ρε νταλάρα λέω 'γώ με τις μαλακίες σου.Δεν μας φτάνει ο ΓΑΠ και οι σύν αυτώ έχουμε κι εσας να μας ζαλίζετε με την όψιμη αρχαιολαγνία σας, που πηγάζει από τις μασονικές στοές. Όταν καταργούσαν τα μαθήματα της αρχαιοελληνικής γλώσσας το συντακτικό το πολυτονικό και την γραμματική πού είσασταν τότε; Αλλά βλέπεις τώρα είναι η ώρα να χτυπηθεί η Ελληνική Ιστορία συο μεγαλύτερο τμήμα της που συνδέεται με τον Χριστιανισμό. Ρε πάρτε το χαμπάρι σας έχουμε πλέον χεσμένους και να μην σου πώ που σας γράφουμε.

Ανώνυμος είπε...

Με αγήματα με αρχαίες πανοπλίες θα γίνει η ανγέννηση της Ελλάδος? Άντε ρε πάρτε καμιά άδεια κυνηγιού και κάντε καμιά σκοποβολή διότι λίγος χρόνος έμεινε και όπως είπε κάποιος που δεν συμπαθείτε οι αρχαιολάτρες και πολύ, "από το ρέμπελο πολλά θα πάθετε".
Σταματήστε να ονειρεύεστε ασπίδες και δόρατα. Έρχονται πάρα πολύ σύντομα πάρα πολύ δυσάρεστα γεγονότα. Θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα, εκτός της σωματικής προετοιμασίας και μια καλή προσευχή αλλά ο νους σας φαίνεται ότι είναι εις τας σπονδάς και τας θυσίας!
Επίσης γιατί ρε να λέμε "ες Αλικαρνασσόν" και όχι "εις την Πόλιν"? Α, ναι...ήτο Χριστιανοί εκεί και έχετε θέμα με οτιδήποτε σχετικό. Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά στην Βασιλεύουσα θα μπούμε πανηγυρικά...Σύντομα..
Δεν θα πω περισσότερα. Δεν έχει νόημα άλλωστε εδώ που έχουμε φτάσει. Ο Θεός βοηθός και η Παναγιά μαζί μας και μαζί σας
ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????? ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΙΣΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ?????? Α ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ.....?????

Ανώνυμος είπε...

απο την αλικαρνασον ερχομαι και στην κορφη κανελα!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΕ & Ανώνυμε 9:15 κοιτάξτε να δείτε εαν έρχομαι...

Ανώνυμος είπε...

9.15
Αλλοιώς το λένε.
Πήρα το τραίνο κι ερχομαι,απο την Πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα και βγάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Μήν δίνεις σημασία στους Εβραιόδουλους φίλε μου!
Επανελληνισμός τώρα!!!
"Ες Αλικαρνασσόν"

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ....ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ......ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανθέλληνες χριστιανοί ήρθε η ώρα της εξορίας σας. Όχι με το ζόρι, μη σας κάνουμε κ "αγίους". Θα σας ξεφτιλίσουμε τόσο που θα θέλετε να θαφτείτε από τη ντροπή σας. Τέρμα τα σκοταδιστικά εβραϊκά σας διδάγματα. Τέλος λέμε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ......ΕΝΩ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ(ΤΥΧΑΙΟ?)ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ? ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ " ΝΕΑ-ΤΑΞΗ-BLOGSPOT" ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

κωλομασονάρες δωδεκαθεϊστές εσείς είστε οι εχθροί του Ελληνισμού, ο Δούρειος Ίππος για την άλωση της Ελλάδος.Αλλά έτσι και κάποιος σας στριμώξει και σας ξεμπροστιάσει, με τις βλακείες που γράφετε παριστάνοντας του Ελληναράδες,τότε αρχίζετε το βρίσιμο και τις απειλές,κάθε είδους εναντίων των Χριστιανών. Βλέπεται πως φαίνεται ο κώλος της Μαϊμούς; Άντε να κάνετε καμία σπονδή ς στους σατανάδες που λατρεύετε και αδεάστε ματην γωνιά.΄Ισια βρέ ημιμαθή στουρνάρια που θα μας πουλήσετε και μούρη,ούστ ρε ζωντόβολα.

Ανώνυμος είπε...

12:44 σα τραμπουκος μιλας. χριστιανός είσαι, έτσι? μου θυμίζεις παπαδες που μαλλιοτραβιούνται για τα φράγκα στο παγκαρι...

Ανώνυμος είπε...

Αν αρχίσουμε και λέμε τα ονόματα των σπουδαίων ΕΛΛΗΝΩΝ μέχρι τον βίαιο εκχριστιανισμό της χώρας, δεν θα μας χωράει το διαδίκτυο.
Μέγας Αλέξανδρος, Φίλιππος, Λεωνίδας, Περικλής, Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Σωκράτης, Αρίσταρχος, Υπατία, Φειδίας, Ικτίνος, Θαλλής, Ιπποκράτης, Ασκληπιός, Ισοκράτης, Θουκυδίδης, Θεμιστοκλής, Ησίοδος, Ηρόδοτος, Ευκλείδης, Αρχιμήδης, Δημοσθένης, Αριστοφάνης, Αισχύλος, και εκατοντάδες να μην πώ χιλιάδες, που μνημονεύονται και διδάσκονται σε όλα τα κορυφαία πανεπιστήμια. Για πές τις προσωπικότητες που ανέδειξε η ορθοδοξία.

Και στην τελική οι εθνικοί είναι τέκτονες και σατανιστές ή κάποιοι που προσκυνάνε μούμιες; Μην λέμε και ότι θέμε, έτσι, στα @@ μου που πιστεύεις, όπως σέβομαι το δικαίωμα σου να πιστεύεις όπου θές, έτσι και εσύ θα με ανεχτείς. Απλά σας χαλάει που άμα βάλουμε τα ελληνόπουλα να διαβάσουν του αρχαίους φιλόσοφους, θα αδειάσει το μαντρί και το ποίμνιο θα πάψει να βελάζει.

Ανώνυμος είπε...

εκεί που χέσσανε όλοι αυτή φύτρωσες εσύ μαλακοπίτουρα ηλίθιε νενέκε.

ΒΛΑΧΟΣ είπε...

΄ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΡΟΙ ΚΑΡΑΜΑΣΟΝΟΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΥΪΔΕΣ,ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ,ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ,ΟΙ ΕΩΣΦΩΡΙΣΤΕΣ.ΚΑΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΠΡΟΔΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΔΗΘΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

12:44 ...APO TO TROPO POU GRAFEIS KAI EKFRAZESAI . PROTA PROTA PREPEI NA EISAI POLI MALAKAS , DEUTERON PREPEI NA TRWS ME DUO MASELES APO THN EKLISIA TIS ENWRIAS SOU , KAI TRITO PREPEI NA EISAI KAI APOFOITOS DIMOTIKOU ME 5 KAI DIAGOGI ANTHROPOU POU TOU TIN EXEI FWRESEI PAPAS, TELOS PANTWN MALAKA THA SOU DOSW MIA SYMVOULI . PETAKSE TO VIVLIARAKI ME TOUS VIOUS TWN AGIWN POU EXEIS KATW APO TO MAXILARI SOU KAI PIASE KANA VIVLIO TIS PROKOPIS MPAS KAI KSEBOUKWSIS .

MALAKA E MALAKA.....

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δηλώνω άθεος, πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτε ανώτερο από τον άνθρωπο, αν με ρωτούσατε τι προτιμώ αρχαιοελληνικά αγάλμα ή εκκλησίες, θα έλεγα αγάλματα.
Όμως στην παρούσα κατάσταση που μας χτυπούν από όλες τι μεριές οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην Ορθοδοξία και ας δούμε πως μπορούμε να διώξουμε από πάνω μας το νέο ζυγό

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραιοχριστιανοι καλα θα κανουν να σιωπουν,διοτι ειναι συνυπευθηνοι για τα δεινα που τραβα η Ελλαδα μας .

Ανώνυμος είπε...

"ψεύτο-αντί-νέα-τάξη-πραγμάτων"

Ανώνυμος είπε...

Η αντιπαράθεση Χριστιανοταλιμπάν και Αρχαιοταλιμπάν είναι πάντα διασκεδαστική, εύχομαι να μήν είναι και κατευθυνόμενη, ώστε να διαιρεί μονίμως ....

Θα ήθελα σε όλους να σας θυμίσω ότι, Παλλάδα Παρθένος, Παναγία Παρθένος. Δεν υπάρχει αντιδικία, παρά μόνο μία ευθεία γραμμή.

Η έμφυτη λατρεία τής πανάρχαιας, αθάνατης και επανερχόμενης ψυχής του πυρφόρου Έλληνος προς την μητέρα φύση (το θήλυν - την φυσιολογικότητα).

Ανώνυμος είπε...

Η μαλακία στα κόκκινα!Δηλαδή για να καταλάβω ρε μεγάλε,εγώ που είμαι χριστιανός 50ης γενιάς δεν είμαι Έλληνας;Και είσαι εσύ;Και την Επανάσταση,να καταλαβω δηλαδή,ποιοί στο διάολο την έκαναν;
Ωραίο τρόπο βρείκατε κάποιοι να διχάσετε τους Έλληνες,μπράβο!Μήπως να γίνουν και εκαθαρίσεις;Θα σας άρεσε;Έτσι,για να (ξανα)χυθεί Ελληνικό αίμα και να χαίρονται οι εχθροί μας!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ισοκράτης και ο Ξενοφών είχαν πεί ότι το Ελληνικόν έθνος το ορίζει, το όμαιμον, το όμογλωσσον, το ομότροπον και το ομόθρησκον. Με αυτό το τελευταίο,έχουν λυσσάξει πολλοί κύκλοι τις τελευταίες 2-3 δεκαετίες. Αυτό ακριβώς είναι που προσπαθούν να χτυπήσουν οι αρχηγοί των νεοφώτιστων "εθνικών" και αυτό το ομόθρησκο όπως και να το κάνουμε, καλώς ή κακώς, όχι μόνο σήμερα αλλά εδώ και πολλούς αιώνες, είναι η ορθοδοξία. Σε μια τέτοια δύσκολη ιστορική συγκυρία, ίσως την πιο δύσκολη και επικύνδυνη στην ιστορία του έθνους μας, κάποιοι που αυτοαναγορεύτηκαν ως προασπιστές του Ελληνισμού, πραγματικοί Ελληνες και κάτοχοι της μόνης αλήθειας , έρχονται και αντί να ενώσουν κάνουν το αντίθετο, προσπαθούν να δηλητηριάσουν συνειδήσεις και να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα μας. Οποιος δεν είναι πορωμένος και έχει μυαλό, ας το βάλει μπρός και θα καταλάβει ποιούς συμφέρει αυτός ο διχασμός, πολύ απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ?!!!
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ 'ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ'....ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΖΟΡΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ...ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ?!!!Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ηληθιοι ρε, που βριζετε το Αρχαιο Ελληνικο Πνευμα,που εδωσε το φως της γνωσης σε ολον τον πλανητη γη.Βριζετε τους προγονους μας και ασπαζεστε τον αβρααμ τη σαρα και το κακο συναπαντημα των εβραιων.Αυτη η λασπη δεν βγαινει με τιποτα απο τα ματια σας...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΧΑΝ Κ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ 'ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ(ΜΑΣΩΝΟΙ) ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ(ΣΑΤΑΝΑΣ) ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΠΥΘΩΝΑΣ(ΣΑΤΑΝΑΣ) Κ ΑΛΛΟΙ(ΤΙΤΑΝΟΕΚΠΤΩΤΟΙ). Ο ΑΠ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΠΥΘΩΝΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΛΗΤΩ ΕΓΚΥΟ (ΑΠΟΛΛΩΝ- ΑΡΤΕΜΙΔΑ) ΞΕΡΝΑΕΙ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ Κ Η ΓΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ(ΕΓΚΥΟ) ΞΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ Κ Η ΓΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΕΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΔΙΑΣ) ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΥΘΩΝΑ. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΥΙΟΣ(ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ Η' ΙΑΣΩΝ) ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΩΝ) ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΩΡΟΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ Κ ΤΟ ΑΥΤΟ- ΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ Κ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ Η' ΠΥΘΩΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ Κ.Ι.Σ ,Ε.Σ.Ε,ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ(ΜΑΣΩΝΟΙ),ΣΙΑ,ΜΙΤ Κ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟ ΡΟΘΤΣΙΛΔ- ΡΟΚΦΕΛΕΡ(ΔΑΒΙΔ Κ ΟΙ ΔΥΟ)!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή υπάρχουν και άσχετοι εδώ μέσα έχουμε και λέμε...Οι θεοί απτο δωδεκάθεο με μικρό θ,το όνομά τους βγαίνει απτο ρήμα θέω που σημαίνει τρέχω γρήγορα...Και ήταν επί το πλείστον ανθρωπομορφικοί.Επίσης είχαν και ένα βωμό οι αρχαίοι έλληνες αφιερωμένο στον άγνωστο θεό..Όταν λοιπόν πέρασε ο απόστολος Παύλος τους είπε ότι ήρθε να τους μιλήσει γιαυτόν τον άγνωστο θεό που δεν τον ξέρουν αλλά παρόλαυτα του έχουν και ένα βωμό..

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν οι αρχαίοι έλεγαν πας μη έλλην βάρβαρος,και επίσης όποιος έχει την ελληνική παιδεία θεωρείται έλληνας..Πάντως η επαναφορά του σύγχρονου δωδεκαθεισμού όπως πάνε να μας το πουλήσουν τώρα προέρχεται απτη μασωνία όντως για να χτυπηθεί η ορθοδοξία.Κοιτάξτε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και ναποφασίσουμε πως θα διώξουμε τα μεταναστοκοπρόσκυλα από δω πέρα και αφήστε τις μαλακίες..