Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Στον Κορυδαλλό ο Εφραίμ και οι Τσουκάτος-Μαντέλης-....-.... κυκλοφορούν ελεύθεροι...


Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ο ηγούμενος Εφραιμ. Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της εφέτη ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού και του ....αρμόδιου εισαγγελέα Εφετών για σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με την υπόθεση των ανταλλαγών γης.
Οι κατηγορίες αφορούν τις πράξεις της ηθικής αυτουργίας σε ψευδείς βεβαιώσεις και σε απάτη, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).
http://directnews.gr/

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα, με αφορμή την περιοδεία της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία, ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του προς τον Πούτιν δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, "που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του" και απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό της Ρωσίας είπε ότι "η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι' αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε". 



Ήρθε λοιπόν η ώρα να πληρώσει τις δηλώσεις του και να πάει φυλακή...

Δείτε και το βίντεο απ' τη συνάντησή του με τον Πούτιν:

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσοχατζό είπε ότι μόνςο του δεν παει μέσα και έτσι τον έχουν έξω! Γιατί να μην πάνε όσοι έχουν καταχραστεί χρήματα;;Δεν λέω ότι είναι αθώος ο ηγούμενος, αλλά oi τόσοι καταχραστές πολιτικοί;;;

Ανώνυμος είπε...

γιατί οι πολιτικοί ξέρουν και για τους "άλλους" είναι απλό. Δηλ. ο Εφραίμ δεν έπρεπε να πάει φυλακή τι βλακείες θα ακούσουμε ακόμη !!!

Ανώνυμος είπε...

Πανάσχετε 12:54 μην περιμένεις από τα κανάλια να ακούσεις την αλήθεια. Ο Γέροντας Εφραιμ, τον οποίο εάν γνωρίσεις θα πάθεις πλάκα.. είναι πέρα για πέρα αθώος. Του την στήσανε δεν είναι bussines man αλλά μοναχός. Ο άνθρωπος ήθελε να εξοικονομήσει χρήματα για την ανακαίνιση της μονής η οποία ήταν ετοιμόρροπη. Με λίγα λόγια του την στήσανε

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 12:31 μ.μ. και από τα λίγα που διαβάζω θα συμφωνήσω με τον 1:00 μ.μ., γιατί όταν κάποια στιγμή πήγα στο Βατοπαίδι, είχα την ευκαιρία να δω και να αναγνωρίσω έναν υπέροχο άνθρωπο και μοναχό στο πρόσωπο του ηγουμένου Εφραίμ. Θεωρώ ότι κάποια λαμόγια της πολιτικής τον χρησιμοποίησαν νομότυπα για να τον ξεπουλήσουν νόμιμα! Αυτός είναι μοναχός και ζει μοναχικά, ενώ οι πολιτικάντηδες μόνο μοναχικά δεν ζούνε!

Ανώνυμος είπε...

οκ. Κατάλαβα τώρα ποιοι μπαίνουν εδώ και τι ρόλο παίζουν είναι απλό την σβήνω και τελειώνω. Να είστε καλά. Ραντεβού στους δρόμους στον αγώνα για μια δίκαιη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΘΩΟΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΓΙΔΑ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Του τη στήσανε κανονικά...!!!
Πρόκειται περί εξαιρετικού ανθρώπου και μοναχού.
Με αυτούς που έμπλεξε δυστυχώς, τον ρίξανε σε μεγάλες περιπέτειες καθότι πάντοτε κλέφτες και ψεύτες ήτανε.
Αυτό ήταν και το ατόπημα του, η ευκολία δηλαδή που εμπιστεύτηκε τους απατεώνες πολιτικούς...
Τώρα μάλιστα που έριξε και γέφυρες πρός Ρωσία θα προσπαθήσουν να τον καταστρέψουν τελείως!

Στο τέλος όμως το θέλημα του θεού θα γίνει...

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!Η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Θ Ε Ο Υ ΕΡΧΕΤΑΙ.....Κ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ Κ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Κ Ο ΘΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

1:40 ειλικρινα προσπαθησε να συνελθεις,ο εγκεφαλος σου εχει παρει λαθος μηνυματα για το συγκεκριμμενο θεμα , εχεις εξαπατηθη και δεν μπορεις να το χωνεψεις,ειναι απλο, δειξε λιγη ταπεινωση καιενημερωσου σωστα.
τα ιδια ειχα παθει προς στιγμην και εγω.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε!!βγαλτε τον και ηρωα!!!!!σα δεν ντρεπεστε λεω εγω!!τι σημαινει ρε βληματα..οτι οποιος φοραει ρασα ειναι και ανθρωπος του θεου;!ειμαστε στην τελικη ευθεια..ξυπνατε ζωα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕ Η ΟΧΙ ΔΟΛΟ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Η ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΧΑΖΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ)ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ.Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ.ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.