Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟ...


Anti-ntp:ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ, Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ 
Μια αιρετική συνέντευξη δίνει στο Έθνος της Κυριακής ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος τάσσεται υπέρ της υπογραφής των δεσμεύσεων, λέει όχι στους «συνδικαλισταράδες της συμφοράς» και θεωρεί «λαμόγια» όσους επιζητούν την επιστροφή στη.... δραχμή .
«Υπέρ της υπογραφής των δεσμεύσεων τάχθηκαν όσοι έφεραν τη χώρα στον γκρεμό. Ήταν επιβεβλημένο και αναγκαστικό εδώ που φτάσαμε, εδώ που μας έφεραν – και που κι εμείς δεν είμαστε άμοιρη ευθύνης» δηλώνει ο κος Ψαριανός.
«Η άλλη εκδοχή είναι η επιλογή της απόλυτης χρεοκοπίας, της καταστροφικής επιστροφής στην δραχμή , που - διάφοροι αριστεροδέξιοι και πολλά λαμόγια και ξεφτίλες πατριδοκάπηλοι και άλλοι κερδοσκόποι- προβάλλουν ως "σωτήρια" λύση» τονίζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς.

 real.gr

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εξέλιξη της ελληνικής ή να γυρίσει την πλάτη

free mind είπε...

Επειδή το Ευρώ είναι μάννα εξ ουρανού μόνο για το συνάφι τους,παρά την σαδιστική αντιμετώπιση του σκληρά δοκιμαζομένου λαού αυτοί θα υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια την τροφό και αρωγό των συμφερόντων τους κατ'ευφημισμόν ευρωπαϊκή ένωση για να μην απειληθούν τα προνόμια τους.
Γιατί αυτά είναι και τα μόνα που εξαιρούνται από τα όποια -πρόθεσμα μνημόνια τους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω free mind

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕΓΙΣΤΗ....

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ", "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΟΙ....

TO ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ είπε...

Δεν χρεοκοπούν οι χώρες, αλλά το ΔΝΤ, η FED, η ΕΚΤ... και αυτοί που έχουν οργανική σχέση μαζί τους (οικονομολόγοι, πολιτικοί, τραπεζίτες, οργανισμοί κ.α.). O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια...

Μην πέφτετε στην παγίδα των ιεροψαλτών της δημοσιονομικής λιτότητας, των περικοπών και της αύξησης της φορολογίας (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ..Αλλα ο Δανεισμός που δημιουργεί το πρόβλημα)

Η δημιουργία του "ex nihilo" χρήματος και άϋλη ανατοκιζομενη πίστωση με κλασματικά αποθεματικά (χωρίς πλήρη αντίκρισμα) και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας. (λιμάνια, αεροδρόμια, ορυκτό πλούτο κ.α)

Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι : τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.

http://www.scribd.com/oikonomia247

Ανώνυμος είπε...

Πιτα που δεν τρως μην σε νοιαζει και αν καει.
Οποτε στα ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ το Ευρω η ΕΕ και ολα τα βρωμοσκυλα που τρωνε με 10 μασελες.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΌΓΙΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ...
ΚΟΠΆΝΕ...

MARINOS

Ανώνυμος είπε...

ουστ κουφαλα ψαρινε γλυκαθηκες απ το μελι ε? ρε?
ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Tο μεγαλύτερο πολιτικο λαμόγιο εισαι εσυ ψαριανε ψευτο-αριστερε του κο-λου και νεοταξικο τσιρακι. Πρωτη φορα συνανταω "αριστερο" να κυκλοφορει με φεραρι και να υποστηριζει την πολιτικη χουντα των τραπεζιτων και των παγκοσμιων πλουτοκρατων τοκογλυφων!!! Επισης πρωτη φορα βλεπω "αριστερο" να χαρακτηριζει ακροδεξιους το κοσμακη που θελει να απαλλαγει απο τους παγκοσμιους και ευρω-φασιστες που τυο κατσανε στο σβερκο κατι αλλα λαμογια προδοτες της ιδιας συνομοταξιας με σενα, ισως γιατι δεν ητανε ποτε αριστερος αλλα ενα καρα-φασιστας καιροσκοπος αριβιστας με αριστερο προσωπειο που τον ενδιεφερε μονο η παρτη και η βολεψη του!!! Ουστ λαμογιο ανθελληνα!!!! Εννοια σου και σε πηρανε χαμπαρι και οι πετρες πλεον τι πολιτικος σαλντιμπαγκος εισαι και αν ποτε γινουν εκλογες( πραγμα που απευχεσε βεβαια σαν γνησιος φασιστας που εισαι) οχι στη βουλη δεν μπαινεις αλλα ουτε απο εξω δεν θα περασεις....γραικυλε!!

Ανώνυμος είπε...

ενταξει δεν ηταν ποτε αριστερος ,λαμογιο ηταν παντα...

Ανώνυμος είπε...

NA BGAΛEI TO SHMA THS FERRARI AΠTO KAΠO KAI NA BAΛEI ENA TOY KKE.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αριστερές ιδέες και δεξιές τσέπες,
ΕΜΕΙΣ κύριε Ψαριανέ θα επιζήσουμε με ευρώ η όχι εσύ όμως και το κοπάδι των πολιτικών που ανήκει θα εξαφανιστεί απο τον χάρτη.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Ψαριανέ γίγαντα της πολιτικής σκέψης.Σε σένα και στον κύριο Φώτη στηριζόμαστε να μαθουμε πέντε πράγματα γι'αυτά που γίνονται σήμερα.Συνέχισε να μας διαφωτίζεις δάσκαλε.Μόνο μάλλον είσαι ο λακαμάς της υπόθεσης γιατί και πίπες λες και υπουργείο δεν πήρες άρα την πάτησες

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται να δοθεί από την Ελλάδα ένα ηχηρό χαστούκι στο παγκόσμιο σαθρό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να καταρρεύσει το σάπιο οικοδόμημα. Ανάκτηση της εξουσίας ΤΩΡΑ (με ΕΚΛΟΓΕΣ) από τους πολίτες και μετά...
α) Μονομερής διαγραφή του χρέους (που το πληρώνουμε από το 1881) .
β) Νέο Σύνταγμα με ασφαλιστικές δικλίδες (για να μην ξαναγίνουν τα ίδια).
γ) Δήμευση και κρατικοποίηση της ΤτΕ και 8 ακόμη μεγάλων τραπεζών (το κράτος τους έχει δώσει μέχρι τώρα 120 δις ευρώ-σαν στήριξη) που είναι υπόχρεες στο κράτος.
δ)Τύπωμα ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ με παράλληλες πολιτικές προστασίας του, χωρίς να γίνει έρμαιο των διεθνών χρηματαγορών (και επενδύσεις σε αναπτυξιακά έργα, μείωση ανεργίας, εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας κτλ).
ε)Παραδειγματική τιμωρία και δήμευση περιουσιών όλων αυτών που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία 30 χρόνια και αποδεδειγμένα μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
στ)Δημοκρατία με συνεχή έλεγχο των διοικούντων και δυνατότητα αλλαγής και κρίσης τους σε περίπτωση παρέκκλισης από το ΝΕΟ σύνταγμα...
Μόνο έτσι θα ανορθώσουμε τη χώρα...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή...Ε.ΠΑ.Μ !
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
Όλοι μαζί στον αγώνα για να γκρεμίσουμε αυτή τη ΧΟΥΝΤΑ και να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας !!!

Ανώνυμος είπε...

Ψαριανε,
μπες στην Πόρσε ή την Λαμποργκινι σου, πάτα τερμα τα γκάζια στην προβλητα για Μυτιληνη του Πειραιά με κατευθυνση το νερο, και κανε μπουρμπουληθρες στον πατο της θαλασσας.
Θα δώσεις ρεστα με το θεαμα που θα μας προσφέρεις!
Θα εισαι και ο Πρώτος!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΨΑΡΙΑΝΕ ΑΦΟΥ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΕΣΥ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 'ΕΘΝΟΣ';

maria είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΨΑΡΙΑΝΕ ΣΚΥΨΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ,ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΕΣΥ.ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

οι ΑΕΚτηδες είναι ΑΝΤΡΕΣ εσύ πως ξυγιέσαι και τοιούτος και τοιουτοτρόπως?

Ανώνυμος είπε...

παρεπιπτωντος στο εθνος γραφει και ο Δελαστικ