Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μέμος Μπεγνής: «Θέλω να πέσει μια ΒΟΜΒΑ και να σκοτώσει όλους τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»


Μέμος Μπεγνής: «Θέλω να πέσει μια ΒΟΜΒΑ και να σκοτώσει όλους τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»
Ο γνωστός ηθοποιός ξεσπάει σε συνέντευξή του  κατά των πολιτικών.
Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στο περιοδικό «People» με πολύ σκληρά λόγια λέγοντας ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους.
Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν θέλω να...
έχω καμία σχέση με τους πολιτικούς. Δεν τους μπορώ άλλο. Θέλω να πέσει μία βόμβα και να τους σκοτώσει όλους! Δεν είναι δυνατόν σε μία διαδήλωση, να σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και κανείς να μην παραιτήθηκε. Είναι όλοι χοντρόπετσοι»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά, θα σκιστεί η καλτσοδέτα σου!!!

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχεις καμαρι μου,αλλα την γνωμη σου θα επρεπε να την λες ανοιχτα σε καποια απεργια η συλλαλητηριο.και πως εκφραζεις τη γνωμη σου σε περιοδικο,δε κανεις τιποτα το σπουδαιο.αλλωστε οι μισοι ανθρωποι σημερα κατεργησαν την αγορα περιοδικων για οικονομια.εσυ που εισαι αναγνωρισιμος λογο της δουλειας σου,να κατεβαινεις να φωναζεις για το κοινωνικο δικαιο διπλα με μας.φετος εχεις δουλεια,ισως του χρονου οχι.οποτε παλεψε με μας,που τρωμε τα δακρυγονα και τις σπρωξιες.αυτο ισχυει βεβαιαγια τον καθε διασημο που αναπαυεται στον καναπε του τα βραδυα και βλεπει απο την ασφαλη τηλεοραση τους αγωνες των εργαζωμενων.συμμετοχη χρειαζεται απο ολους.

Ανώνυμος είπε...

και που το πε κατι είναι ...

Ανώνυμος είπε...

..και δημοσιογραφους..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...