Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Βελόπουλος: ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ κ.α.




Δείτε το βίντεο....




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, μην χάσουμε την προπαγανδα από τον ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ Βελόπουλο......

Τι ωραία που τα λέει...(γενικώς)
Και πόσο πιο ωραία τα ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ειδικώς)....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λεει κατι νεο. Λεφτας ειναι και αυτος που κοιταει την παρτη του, και μαλιστα προσβλητικα και υπεροπτικα νομιζοντας οτι μας εντυπωσιαζει.
Απο κομπλεξικους αλλο τιποτα αυτος ο τοπος, με πρωτους τους κυβερνωντες.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήρθε η ώρα να υποστηρίξει αυτά που μας έλεγε από τις αρχές της 10ετίας του 90', αυτός ο υπερπατριώτης, είπε ΝΑΙ παραμονές του μεγάλου ΟΧΙ σαν κότα λ(ι)ράτη.

Ανώνυμος είπε...

το μνημονιο το ψηφισε γιατι δεν μπορουσε να κανει αλλιως ειπε ,την ψηφο εμπιστοσυνη την εδωσε γιατι δεν μπορουσε να κανει αλλιως,και επειδη δεν μπορει να κανει αλλιως ας μας αδειαση την γωνια και αυτος ,και εσεις εδω σε αυτο το blog σταματηστε να διαφημιζετε αυτα τα υποκειμενα ,βλεπε αδωνη ,καρατασαφερη,βελοπουλο κ.α

Ανώνυμος είπε...

όταν λέει τον κωλοτούμπα προεδράρα συγνώμη δεν θα πάρω.

Modestus είπε...

Ρε mykoniato κάνε μας την χάρη όπως λέει και ο φίλος 8:32μμ αν μας λυπάσαι λίγο σταμάτα να προβάλεις έστω και αρνητικά αυτά τα πουλημένα υποκείμενα που μας το παίζουν πατριώτες. Ο Βελόπουλος ειδικά βγήκε βουλευτής από τους ψήφους των Θεσσαλονικέων που αν μη τι άλλο μας έχουν πεθάνει στην ανεργία. Το μαύρο που θα φάει είναι το κάτι άλλο ο σκατοπροδότης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΒΕΛΟ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε το Βελοπουλο ησυχο ρε μαγκες. Οταν ερθει η ωρα, θα κανει αυτο που πρεπει. Απομονη και ολα θα γινουν...

Ανώνυμος είπε...

Ολο σας προδιδουν ολοι ρε. Κλαστε και λιγο. Πολυ θυματα το παιζετε ολοι. Ο Βελο σας φταιει ρε ζωα που σας κυβερνανε μαλακες. Τι να σας πω; Να καψετε και τους 300 ρε, να χαιρεστε μονοι σας. Προβατα...