Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μυστικό σχέδιο των ΕΛ για εξόντωση των Τούρκων εισβολέων: Στέλνουν νευρική ανορεξία στα κατεχόμενα!



Φωτό: Ανδρεανή Τσάφου. Ετοιμάστηκε στην Ελλάδα και εξαπολύθηκε στην κατεχόμενη Κύπρο.
Γράφει η Τρολυμπία
Φαίνεται ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μάχεται πραγματικά για την πατρίδα. Πίσω από το προσωπείο του ειρηνιστή και υποχωρητικού, εξυφαίνεται ένα ....
από τα καταστροφικότερα σχέδια που κάνει την γραμμή Μεταξά ή την δράση του στρατηγού Ντερτιλή το ’64 να μοιάζει με …φιλοφρόνηση!
Τους τελευταίους μήνες λοιπόν, με πρόσχημα την οικονομική κρίση, εξαπολύθηκε ένα όπλο εφάμιλλο του Αρμαγεδώνος με σκοπό να αφανίσει αναίμακτα τους στυγνούς κατακτητές. Μία επίθεση που ξεπερνά και τις συνέπειες γονιδιακών ιών αλλά και των ισχυρότερων χημικών όπλων που άλλωστε θα καταδικαζόταν από την διεθνή κοινότητα: Η νευρική ανορεξία!
Το σχέδιο, πραγματικά ανώτερης ευφυΐας που παραπέμπει στην μυστική δράση των ΕΛ. Αέρινες φιγούρες περιδιαβαίνουν τα κατεχόμενα της Κύπρου με την συναίνεση των κατακτητών. Οι μορφές τους εισβάλλουν στα πρωτοσέλιδα των εντύπων και στα πλάνα της κατεχόμενης ραδιοσυχνότητας όπου εκπέμπουν τα εθνικιστικά μηνύματα των Τσετών, όπως το ρέψιμο του τριχωτού μουστακαλή στην διαφήμιση της Τουρκα Κόλα, ή το μαύρο νύχι του μουχάμαντ που καταβροχθίζει ρύζι μπάρμπα Μπεν μέσα από την λεκάνη.
Οι σκελετωμένες φιγούρες μπαίνουν στο υποσυνείδητο των καταχτητών οδηγώντας τους σταδιακά στη νευρική ανορεξία, την αδυναμία, την έλλειψη μαχητικής ικανότητας και επαγωγικά τον θάνατο.
Ηρωϊκές γυναίκες, όπως η εικονιζόμενη Ανδρεανή Τσάφου θυσιάζουν την ζωή τους για την υλοποίηση του σχεδίου, κάνοντας “καριέρα” στα κατεχόμενα, με πρόσχημα τις “καλύτερες απολαβές”. Οι κατακτητές πληρώνουν οι ίδιοι την εξόντωση τους!