Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κλείνουν το (μισό) ΙΚΑ; (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Κλείνει το μισό ΙΚΑ ΕΤΑΜ η κυβέρνηση, αποκάλυψε στο Ρ9 ο καρδιολόγος, Ανδρέας Γιαννουλόπουλος. Με έγγραφο βόμβα που αποκαλύπτει το Ρ9, ο διοικητής του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, καλεί τις αρμόδιες διευθύνσεις, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ιδρύματος, να προχωρήσουν στην εκκαθάριση των αρχείων των υποκαταστημάτων του Ιδρύματος, όπως και των εποπτευομένων εταιριών και να τα διαθέσουν προς ανακύκλωση ή να τα...
καταστρέψουν, έτσι ώστε να αποδοθούν τα ακίνητα που μισθώνει το ΙΚΑ ΕΤΑΜ στους ιδιοκτήτες τους σε όλη την Ελλάδα. Αυτό οδηγεί σε συρρίκνωση του Ιδρύματος πάνω από 50%.
Στο έγγραφο αναφέρεται ότι η κίνηση αυτή γίνεται με δεδομένη την οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και την προσπάθεια που καταβάλλει το ΙΚΑ ΕΤΑΜ για περιστολή των δαπανών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

(κάντε κλικ στο έγγραφο ντοκουμέντο)
Αυτό οδηγεί σε συρρίκνωση του Ιδρύματος πάνω από 50%, παραδέχτηκε, μέσα από το σταθμό μας ο πρόεδρος του ΕΟΠΥ, Γεράσιμος Βουδούρης.


Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, που είπε στο σταθμό μας ότι βάσει του νόμου Ραγκούση, αν αποδοθούν τα ακίνητα που μισθώνει το ΙΚΑ στους ιδιοκτήτες τους θα απολυθούν 3.800 γιατροί ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ Κα ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ
radio9
Tο είδαμε στο ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ