Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

To γυφτο-tsantiri.gr εισάγει κίτρινη δημοσιογραφία και αντικληρικαλισμό


To tsantiri.gr έχει είναι μια παρέα από θολοκουλτούρες - ψευτοδιανοούμενους δημοσιογράφους που ανήκουν στον αριστερό χώρο όπου δημιούργησαν μια ιστοσελίδα με όνομα που παραπέμπει σε γνωστό καλλιτέχνη. Αυτό έγινε ώστε να αποκτήσει γρήγορα επισκεψιμότητα (κάνοντας τον κόσμο να πιστεύει οτι το τσαντίρι ανήκει στον Λάκη)  ασκώντας  κίτρινη δημοσιογραφία.
Είναι γνωστό ότι είναι αντι-πατριωτικό - αντι-χριστιανικό- αθεϊστικό, φιλομουσουλμανικό, ψευτο-επαναστατικό και προσπαθεί να βγάλει χρήματα πουλώντας επανάσταση του κόλου. Έχει συγγραφείς που ανήκουν στο αδερφάτο των ιπποτών και...
στο σύνολό τους είναι αριστεροί με δεξιά τσέπη.

Πάμπολλες φορές θα δείτε την γνωστή πλέον ανάρτηση (γιατί δεν βρίσκει άλλη να κατακρίνει την εκκλησία) ΜΕ τίτλο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Σάπιο φαγητό σε συσσίτια της Εκκλησίας!»


Ενώ για την εν λόγω ανάρτηση έχει βγει δημόσια διάψευση απο ιερείς της εκκλησίας όπου ζητούσαν να δημοσιευθεί απάντηση και να αφαιρεθεί η ανάρτηση διοτι αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση και δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, η διαχειριστές του γυφτοτσαντιριού της θολοκουλτούρας και του βλαχομπαρόκ απάντησαν με τρόπο απαξιωτικό και αποκάλεσαν φασίστα τον ιερέα που τόλμησε να εκφράσει την διαφωνία του. Λες και αν ένα στα 10.000 συσσίτια που μοιράζει καθημερινά η εκκλησία βρεθεί χαλασμένο, ευθύνεται η εκκλησία για αυτό, και όχι η υπεύθυνη εταιρία.

Είναι το site που κάνει δημοσιογραφία τύπου ευαγγελάτου - Στεφανίδου. Δηλαδή· δημιουργούμε θέμα εκεί που δεν υπάρχει (κάνοντας την τρίχα τριχιά) και φυσικά επειδή ένα εκκλησιαστικό σκάνδαλο πουλάει (ειδικά στον χώρο της θολοκουλτούρας) το μεγιστοποιούμε και κατηγορούμε το σύνολο της εκκλησία απαξιώνοντας όλα τα πεπραγμένα που πράττει η Ελλαδική εκκλησία.

Ο Κόσμος λοιπόν καίγεται, η Ελλάδα ξεπουλιέται, η αριστερά κοιμάται και λειτουργεί σαν κυματοθραύστης παίζοντας σωστά το παιχνίδι, και οι γυφτοτσαντιριότησες "Κυρίες" χτενίζονται με τα δήθεν σκάνδαλα της Εκκλησίας. Ας τους πει κάποιος οτι η κίτρινη δημοσιογραφία δεν πουλάει πια.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βλακειες, εκτειθεστε με τετοια αρθρα..

Ανώνυμος είπε...

Γνωστή η αριστερίστικη ψυχασθένεια του "τσαντηριού"! Αριστεροί διωγμένοι απο όλους τους αριστερούς σχηματισμούς επιβιώνουν αυτο-λιβανιζόμενοι! Είναι λυπηρό αλλά και "ύποπτο" που το εν λόγω blog υποστηρίζει και υποστηρίζεται από τον Δ. Καζάκη. Οφείλει ο περιβαλλόμενος με αγάπη και υποστηριζόμενος από το δικό σας blog Καζάκης (και καλά κάνετε) να εφηγήσει κάποια ...ανεξήγητα!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!! ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ;; ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑ!! ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ!! ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!