Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

OSCAR πρώτου ανδρικού ρόλου στον βλακέντιο σκιστοκαλτσωνή


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑ ΑΛΛΟΙ,ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ//

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΑΡΟΥΦΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. Ι ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΧΑΤΣΟΝ (ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΧΤΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ?? ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ , ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΦΡΤΥΡΕΣΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ??

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΔΙΑΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΑ
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Γαμω το μουνι που σε πεταγε στατοφυτρα.

Μιχάλης Αλμπάνογλου είπε...

ρε σοσια ΛΗΣΤΗ λαμόγιο δεν θέλουμε να μας σώσεις εσύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχει κάτι να απαντήσει ο "κύριος" για τις καταγγελίες του κ.Μαριά.του κ.Καμένου,της επιτροπής ΕΛΣΤΑΤ και σε όσους αποκάλυψαν την εσκεμμένη παράδοση της χώρας δέσμιας των αγορών (Εβραιοκατόχων τραπεζιτών),την σκευωρία για ληστεία των μετοχών της τραπέζης Ανατολής (βλ.Ελλην και χάος και ΕND),για τις παράνομες προσλήψεις 25.000 υπαλλήλων την τελευταία διετία,τους διορισμούς των συγγενών του Προέδρου του ΟΑΕΔ,του Λοβέρδου και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός σκάνδαλα ?
Δηλαδή εκεί που μας χρωστούσαν,μας πήραν και το βόδι.
Το εκτελεστικό απόσπασμα θα ήταν επιεικής τιμωρία,αργός θάνατος τους πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ. ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα δώστε ένα κουλούρι στο παιδί ρε χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!!!!!