Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Kύριοι βουλευτές Ηρακλείου.....μην επαναλάβετε το λάθος !


Με ανοικτή επιστολή τους, τα μέλη του κινήματος «Πολίτες Κατά του Χρέους», καλούν τους βουλευτές του Ηρακλείου να μην επαναλάβουν τα λάθη τους παρελθόντος, επισημαίνοντας ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή: Κύρια και κύριοι βουλευτές Ηρακλείου, μόλις πριν 15 μέρες ανακοινώθηκε απο τον υπουργό οικονομικών οτι ο αποταμιευμένος πλούτος στην...
Ελλάδα αυξήθηκε κατά 6,5%. Αυτό σημαίνει οτι λεφτά υπάρχουν. Μόνο εκεί που υπάρχουν δεν φορολογούνται. Αντίθετα φορολογούν όσους δεν έχουν και όσους δεν.... αντέχουν. Καθημερινά η κυβέρνηση ανακοινώνει και νέα εισπρακτικά μέτρα που ενώ δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της χώρας, οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση ολοένα και περισσότερα κοινωνικά στρώματα. Πρέπει να κατανοήσετε οτι ο λαός που σας ανέδειξε δεν αντέχει άλλο. Η συναίνεση σας σ' αυτά τα μέτρα δεν έχει καμμία πολιτική νομιμοποίηση. Ειδικά το τελευταίο μέτρο του τέλους ακινήτων που πρόκειται να εισπρακτεί μέσα απο την ΔΕΗ, είναι αντικοινωνικό και ισοπεδωτικό και οδηγεί σε κλείσιμο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αδύναμα νοικοκυριά. Σύμφωνα με την άποψη έγκριτων συνταγματολόγων και νομικών ακόμα και του ίδιου του υπουργού οικονομικών (σε δήλωση του στις 26/06/2011) το μέτρο είναι αντισυνταγματικό. Ο λαός σας εξέλεξε να εκπροσωπείτε τα δίκαια του και όχι να ψηφίζετε αντισυνταγματικές ρυθμίσεις και μέτρα εξαθλίωσης και κοινωνικής καταστροφής που επιβάλλονται έξωθεν. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και ακυρώστε με την ψήφο σας την κατάπτυστη τροπολογία, που εαν περάσει θα στερήσει απο χιλιάδες οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν, ένα δημόσιο αγαθό όπως η ηλεκτρική ενέργεια. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ το λάθος του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου. Ο δρόμος αυτός ειναι αδιέξοδος».
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ....ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ - Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΘΕΪΚΟ ΣΗΜΑΔΙ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ....ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ



Ο ΘΕΟς ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωση μου κανει που κανενας απο τους "νεους σωτηρες"δεν μιλαει για τον πολεμο κατα της Ορθοδοξιας και την σκλαβια της Πατριδος!
Προσπαθουν να μας κανουν αθεους και απατριδες και ολοι ρωτουν και αγωνιουν για τον μισθο!
"ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΝ Η ΜΗ ΚΑΛΩΣ ΖΗΝ"
Ελπιζω ανεβαινοντας τον Γολγοδα να καταλαβουμε και να ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ.
Υπερ Αγια Θεοτοκε ελεησον ημας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΗΚΑΤΑ ΜΗΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ