Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Chemtrails Ιωάννινα 23/9/2011


Δείτε το βίντεο!

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψηβηγφηγφηγφ

Ανώνυμος είπε...

Ξαναρχίσαν τα κτήνη να μας ψεκάζουνε. Και στην Αθήνα εχθές υπήρχανε πολλά τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τοσα χρονια γελαω με αυτα που βλεπω και ακουω ποσο ανοητοι μπορει να ειστε και να πιστευετε οτ αυτα ειναι χημικα και οτι μας ψεκαζουν?ελεοοος το οτι εχετε καλο στον εγκεφαλο φταιτε εσεις που πιστευετε σε θεωριες συνομωσιας καντε την προσωπικη σας επανασταση διαβαστε λογικα βιβλια και μια παρατηρηση για το antintp πρεπει να κλεισει αμεσα παραπληφορηση και ανοησιες ειναι στο καθημερινι λεξιλογιο του με εκτιμηση ORDO AB CHAO

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στα Γιάννενα υπήρχαν ακόμα 3-4 ουρές από τα αεροθούμενα του θανάτου. Ας μας πεί κάποιος τέλος πάντων την αλήθεια. Κάνένας μα κανένας από την πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου δεν έχει πεί τίποτα. Τι συμβαίνει πραγματικά?

Ανώνυμος είπε...

kala re agrammatoi, ti ka8este akomi kai asxoliste me ta chemtrails????? oi an8rwpoi exoun e3elix8ei sti noimosini edw kai xiliades xronia. fainetai pws akomi kapoioi leitourgoun me diafora fasis. ante apolauste tous psekasmous sas kai an 3erete pws mporw na ginw kai masonos na me enimerwsete gia na ka8omai na gelaw me tis paparies pou grafete.......

Ανώνυμος είπε...

Χθές προχθές & σήμερα έχουν όλο το πρωί που κάνουν αυτή τη δουλειά..
ΜΑΛΑΚΑ 1:30 ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΤΕΝΕΚΕ!
ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ
ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!
Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ellhnika grafw.

Ανώνυμος είπε...

mallon se exei peira3ei o psekasmos 1.44

Ανώνυμος είπε...

η βλακεια παει συννεφο
βρε ηλιθιοι και μεγιστοι βλακες
αυτα που βλεπετε εσεις οι βλακες γιαννιωτες δεν ειναι chemtrails - ειναι τα ιχνη συμπυκνωσης των καυσαεριων των κινητηρων των αεροπλανων.
ποσο τσοπανηδες ειστε στα γιαννενα ?

Ανώνυμος είπε...

PES TA RE 2.30 PES TAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PRIN 3-4 MERES STO LOYTRAKI

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε παιδια πειτε τα ελεος ποσο μαμακες ειναι να πιστευουν οτι αυτα ειναι chemstrails καλα αυτο το antintp γραφει οτι να ναι αντε στο διαλο

Ανώνυμος είπε...

Ολο το καλοκαίρι στην Αττική δεν είχαμε chemtrails, με το που μπήκε ο Σεπτέμβρης άρχισαν ξανά. Η ερωτηση απλή, τα ίχνη από τη συμπύκνωση των αεριών είναι επιλεκτική; το καλοκαίρι δε συμπυκνώνονται αλλά το φθινόπωρο αλλάζουν κέφια?

Ανώνυμος είπε...

εχουν λυσσαξει να ξεκαζουν παλι .πριν μια εβδομαδα αρχισαν και απο τοτε εχω πονοκεφαλους οπως και αλλοι.στο yutube υπαρχουν αναλογα video και στο εξωτερικο

Ανώνυμος είπε...

2.57 KAI 3.03 EISTE MALAKESSSSSSSSSSSSSS

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΟΔΙ!!!ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ Η ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ!!!!!ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

3.07 ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ!!!ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν παιδάκια που αμφισβητείτε όλα αυτά για να μαθαίνετε:

1oν
Τα ίχνη συμπύκνωσης των καυσαερίων των κινητήρων των αεροπλάνων ονομάζονται contrails, διαλύονται στην ατμόσφαιρα μετά από μερικά δευτερόλεπτα και είναι μια άσπρη γραμμή που σβήνει πίσω ακριβώς από την ουρά του αεροπλάνου!

2ον
Τα chemtrails εάν παρατηρήσει κανείς με κιάλια δεν βγαίνουν μόνο από την ουρά του αεροσκάφους αλλά από τα φτερά! Εκτός αυτού το πλατύ ίχνος που αφήνουν μένει πολλές ώρες ή ακόμα και μια ολόκληρη μέρα μέχρι να διαλυθεί στην ατμόσφαιρα!(Τα τεχνητά αυτά σύννεφα περιέχουν πολλά μεταλλικά στοιχεία όπως υψηλή περιεκτικότητα σε αλουμίνιο!)
Μπορεί να σας φανεί τρέλα αλλά ίσως τελικά, είναι δυνατός ο έλεγχος των πληθυσμών και του κλίματος μέσω αυτών των αεροψεκασμών!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να θεωρείτε συνομοσιολόγους όσους προσπαθούν να σας πούν την αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

3.07, 2.46 και αλλοι καραγκιοζηδες σαν εσας ειστε τοσο τυρια που τη μαλακια αντι να τη τραβατε και με τι; 2 χουφτες των χεριων σας,χαραμιζετε τη μια γραφοντας τα προ-χυσιασας εδω παλιοκιριζαδες γαμω τα κατακεφαλα που χρειαζεστε για να ξυπνησετε καραμαλακες.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΑΦΟΥ ΡΕ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ?ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

KOITA3TE AUTO TO CHEMTRAIL.............. POPOPOOOOOOOOO

afierwmeno stous synomosiologous tous opoious exei xtypisei i vlakeia katakoutela.

http://www.youtube.com/watch?v=4FROxZ5i67k

Ανώνυμος είπε...

Αντε μωρε με τα κρεατα π ξενερωνουν κιολας με τις συνομωσιες!!! Τα χαλια μας ακομα δν τα βλεπουν,το γεγονος οτι εχουν αντικατασταθει ολοι οι φυσικοι σποροι απο μεταλλαγμενους δν τουσ κανει εντυπωση!! Κ ετσι για να μαθαινετε κρεατα Η ΕΒΡΑΙΚΗ μοσαντο προσεγγησε τους αγροτες π ειχαν ξεραθει ολα τα σιτηρα τους απο το αλουμινιο κ τους αντικατεστησε με σπορο ανθεκτικο στο αλουμινιο αλλα με το μειονεκτημα οτι δν κανει αλλους σπορους κοινως καθε χρονο πρεπει να προμηθεβονται απο αυτους νεους σπορους!!! Καθεται κ εκφερει αποψη το καθε γιδοκριαρο χωρις την παραμικρη ορεξη να ψαξει κ να διαβασει.Εισαστε ανθελληνες κυριοι δεν σας αξιζει η Ελλαδα να φυγετε το μπουλο.Να πατε σε χωρες σαν την ΓερμΑΝΙΑ οπου οι κατοικοι εκει δν εχουν προβληματα ειναι ολοι ρομποτακια το μπουλο λοιπον....

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΡΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ?ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?!!!ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.katohika.gr/2011/06/blog-post_9574.html

Μεινετε ομως στο αρθρο αυτο, γιατι το εν λογω blog μονο αγχος και μπερδεμα προσφερει με αυτα που γραφει ...

Ανώνυμος είπε...

4.07 kai 4.16, to anastima sas einai poly mikro gia na milate etsi.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι το λες αυτο ? Επειδη οι νεοελληνες τωρα π τα βρισκουν σκουρα π σηκωνονται κ ξαναφευγουν στο εξωτερικο ? Π για ακομη μια φορα η πατριδα μας μας χρειαζεται κ αυτοι την εγκαταλειπουν ?Ετσι λοιπον βλεπουμε οτι θα επακολουθησει οτι κ στο παρελθον,να φυγουυν να μεταναστευσουν κ οι υπολοιποι λιγοι κ καλοι π θα μεινουν πισω θα πολεμησουν αλλη μια φορα για τα κεκτημενα μας...Ανθρωπους π εχουν αναμασησει την προπαγανδα κ εχουν εκμηδενισει τα παντα δν σεβονται τπτ,δν πιστευουν στο Θεο,εχουν πουλησει τις αξιες τους κ τις παραδοσεις τους,συγνωμη π στο λεω αλλα η Ελλαδα μας δν τους χρειαζεται.Κ αν δν κοιταξουν να ανοιξουν τα ματια τους καλα θα κανουν να αρπαξουν τις ευκαιριες π τους προσφερει η νεα ταξη πραγματων κ να φυγουν στο εξωτερικο.

Jim P είπε...

προς τα ζωντανα δίποδα που πιστεύουν ότι οι ουρές είναι υδρατμοί να μην απορούν γιατί νοιώθουν νωχελικότητα, μην απορούν ότι θα πεθάνουν απο καρκίνο, να μην απορούν ότι οι σπόροι τους δεν φυτρώνουν, δεν είναι τα chemtrails, ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ?
AIR BUS -BOEING-.....ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΕΟΡΟΛΟΓΙΑ ?
ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘ¨ΥΨΟΣ?
ΠΟΙΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ?
ΤΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ?
ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΖΕ ΤΙΠΟΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Gia to kalo mas einai oi psekasmoi na min pathoume kloniki diataraxi apo tin katastasi sti xwra.


Ola den einai gia kako xeexeee

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Εγω αδερφια μου ειμαι απο τα Γιαννενα...
Και σας πληροφορω οτι το βλεπω αρκετα συχνα...
Θα προσπαθησω να βγαλω φωτογραφια να δειτε ουρανο
με καρω συννεφα λες και τα εκανε ανθρωπινο χερι...
Οτι μας ψεκαζουν ειναι σιγουρο...
Ποσοι απο σας στα μερη που ζειτε κοιταζετε τον ουρανο...και μαλιστα λιγο πρι το σουρουπο;;;
Ο εναεριος χωρος των Ιωαννινων εχει πολλους αεροδιαδρομους αλλα αυτο το ειδος συννεφου και μαλιστα καρω ειναι κατι αλλο!!!
Και κατι τελευταιο...Ενω εχω καλη φυσικη κατασταση, απο ποδηλατο και τρεξιμο ειναι φορες που αισθανομαι λες και εσαβα στα χωραφια...
Και δεν ειμαι ο μονος...