Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε πως είναι τα προπαγανδιστικά άρθρα...



PUBLIC ISSUE : ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...



Υπέρ της παραμονής στο ευρώ και κατά της επιστροφής στη δραχμή τάσσεται το 66% των πολιτών, θεωρώντας ότι μία παρόμοια μεταβολή θα επιδείνωνε την κατάσταση της χώρας μας, σύμφωνα με έρευνα της Public Issue για την «Καθημερινή της Κυριακής». Σε... 
σύγκριση με ανάλογη έρευνα πριν από τέσσερις μήνες, το ποσοστό αποδοχής αυξήθηκε κατά 5%. Αρνητικά διακείμενο στο κοινό νόμισμα παραμένει το 1/3 (34%) του εκλογικού σώματος. Υπέρ της επιστροφής στη δραχμή τάσσεται το 15% (έναντι 16% τον περασμένο Μάιο).
Το 52% των ερωτώμενων πιστεύει στο μέλλον της ευρωζώνης, ενώ το 40% το θεωρεί αβέβαιο. Τέσσερις μήνες πριν τα αντίστοιχα αποτελέσματα ήταν 60% και 34%.
Παράλληλα, το 60% θεωρεί πιθανή την πτώχευση της Ελλάδας. Το 36% κρίνει ότι το ενδεχόμενο πτώχευσης είναι απίθανο.
Όσον αφορά στα πολιτικά πρόσωπα, το 82% των ερωτηθέντων δείχνει λίγο ή καθόλου εμπιστοσύνη στον Γιώργο Παπανδρέου για τη διαχείριση των προβλημάτων της οικονομίας, έναντι 17% που τον εμπιστεύεται πολύ/ αρκετά. Τα αντίστοιχα ποσοστά τον Μάιο ήταν 77% και 22%.
Το 62% των ερωτηθέντων αξιολογεί λάθος τη στάση του Αντώνη Σαμαρά στα θέματα οικονομίας, έναντι του 26% που την αξιολογεί σωστή. Τα αντίστοιχα ποσοστά τον Μάιο ήταν 62% και 21%. Τέλος, το 74% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύεται τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη διαχείριση των προβλημάτων της οικονομίας, έναντι του 24% που τον εμπιστεύεται.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που χρειάζεται η χώρα είναι η δημιουργία ενός νεου ΕΑΜ το λέει καθημερινά και ο φίλος μου ο Γιώργος ο Τράγκας για να προστατευτεί ο λαός.Πολύ δύσκολο όμως.Αργήσαμε.Αν γνωρίζατε αδέλφια τι μπορείμας έρχεται θα κλαίγατε από τώρα.
Λεφτά να κρατάτε να έχετε πάντα γεμάτα τα ντεπόζιτα του αυτοκινήτου σας,να λάβετε σοβαρά υπ οψη την ανάρτηση εδώ δεξια στη σελίδα [αποθήκευση τροφίμων για την περίπτωση στασης πληρωμών] και μη γελάτε καθόλου να έχετε υπ οψη επισης στο μυαλό σας ένα προορισμο εκτός Αττικής σε περίπτωση που κρίνεται εσείς και να ξέρετε ότι τα όσπρια ειδικότερα τα φασόλια μπορούν να σας κρατήσουν στη ζωή λογω πρωτείνης. ο Αρμαγεδώνας προ των πυλών.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ9 ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΚΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΙΛΙΑΔΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ε βέβαια, του ομίλου ΑλαφουζοΣΚΑΪΜπόμπολα δεν είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ; Πάλι καλά ο κόσμος πλέον δεν τους ακούει και δεν τους πιστεύει. Δραχμούλα είτε θέλετε είτε όχι θα την έχετε.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10.35 το νεο ΕΑΜ ειναι ηδη εδω και σκοπός του είναι η ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος στο συνολο του δηλ διαγραφη του χρέους,έξοδος απο την Ευρωζωνη,επιστροφή σε εθνικο νομισμα,τιμωρία των ενοχων και αλλαγή του πολιτεύματος σε Δημοκρατια μεσα απο την αλλαγη του Συνταγματος. Αφου γίνουν αυτα η εξουσία περναει στον λαο...ναι μιλαω για το Ε.ΠΑ.Μ το οποιο δεν ειναι κομμα του Καζακη οπως λενε διάφοροι.Ο Καζακης ειναι μέλος.Και ειναιξεκαθαρο πια οτι ο κοσμος θελει επιστροφη στην δραχμη,τα γκαλοπ ειναι στημένα

Ανώνυμος είπε...

10.35 Και εγώ είμαι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και να το πούμε εδώ στο κόσμο οτι το Ε.ΠΑ.Μ είναι μέτωπο οριζόντιο χωρίς αρχηγούς και φιρμάνια απο πεφωτισμένους ,κίνημα που ανήκει στο λαό με σκοπό την προστασία τού λαού και το γκρεμισμα του σαπιμένου πολιτικού προσωπικού καιτην ανάταση της χώρας. Το ξαναλέμε δεν είμαστε κόμμα είμαστε λαικό μέτωπο.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 7.30 ΜΜ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΙΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ .
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ
ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ Αναρτηση

Ανώνυμος είπε...

10.53 ήθελα να πω και όχι 10.35

Ανώνυμος είπε...

Agaphtoi, mhn exete kamia amfivolia oti h propaganda einai panisxurh. Ean 8eloun ta "megala kefalia" draxmh ... 8a kanoun to lao na to zhthsei apo monos tou. Tetoia erwthmata den prepei na apeu8unontai ston lao (pou einai apovlakwmenos outws h allws) alla se oikonomologous.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.30-1400 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΙΑ 98.9 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
http://www.radio9.gr/Home.aspx?a_id=256 ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ-ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 12.00 ΜΕ 12.30 Ο ΤΖΙΜΑΡΑΣ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

το δείγμα των ερωτηθέντων ήταν.... στην Βουλή!