Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η ώρα της Επαναστατικής Κυβέρνησης πλησιάζει…


Και ενώ το έντρομο παλαιοκομματικό σύστημα καταρρέει, στους διαδρόμους και στα έδρανα της Βουλής ξεκατινιαζόμενο, και ενώ όλο πληθαίνουν οι φωνές αρχηγών και βαρόνων κομμάτων που ζητούν «οικουμενική κυβέρνηση», ο λαός δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Γυρίζει την πλάτη σε όλους αυτούς και με τις...
δημοσκοπήσεις, όσο πειραγμένες κι αν είναι, τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν τους εμπιστεύεται. Ο ίδιος λαός έχει ήδη εκφράσει τη βούλησή του στις πλατείες και στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του καλοκαιριού: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Αυτοί όμως, οι κηφήνες του λαού και του έθνους, δεν ακούνε το λαό! Και προσπαθούν να διασωθούν με τη σχεδία της «οικουμενικής τους κυβέρνησης», στην οποία μακάρι να ανέβουν το συντομότερο όλοι παρέα, να βουλιάξουν μαζί, να ησυχάσουμε μια ώρα γρηγορότερα! Η απάντηση του λαού, σε όλους αυτούς τους άχρηστους που λεηλάτησαν και σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, που υπέγραψαν κατοχικά δάνεια και την άρση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, που μας καταδικάζουν καθημερινά στην πείνα, στην ύφεση και στην ανέχεια, πρέπει να είναι μια πραγματική κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που δεν μπορεί να είναι άλλη από μιαΕπαναστατική Κυβέρνηση. Διότι οι κυβερνήσεις Εθνικής Σωτηρίας, αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία ή στο google, δεν έγιναν ποτέ από τους καταστροφείς, αλλά από τους Επαναστάτες! Μία Επαναστατική Κυβέρνηση που θα συγκαλέσει Συντακτική Βουλή, η οποία θα ψηφίσει νέο πολίτευμα ΑμεσοΔημοκρατικό και θα παραδώσει την εξουσία στο λαό! Μία κυβέρνηση Επαναστατική, αφοσιωμένη στην οδό της Πολιτικής Αρετής, που αδιάφθορη θα δικάσει και θα καταδικάσει τους απατεώνες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους προδότες! Αυτή είναι η μόνη σωτήρια διέξοδος που έχουμε να ακολουθήσουμε ως Έλληνες! Και τι θα γίνει με την Ευρώπη; Μία είναι η απάντηση: αρκετά ανησυχούσαμε εμείς τι θα πει η Ευρώπη, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης να ανησυχήσει στο τι θα πούμε εμείς…
Στέφανος Μυτιληναίος
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανένας οίκτος,κανένα έλεος για όλους όσους συμμετείχαν στο ανοσιούργημα που έφερε μέσα σε 2 χρόνια την καταστροφή της χώρας και όσους συνεργάστηκαν μαζί τους, καλύπτοντας τις εγκληματικές τους πράξεις και μη αποδίδοντας δικαιοσύνη για τα κακουργήματα τους.
Η ώρα να διαψεύσουμε όσους μας θεωρούν ανάξιους της ιστορίας μας ήρθε.
Η ώρα να δώσουμε και πάλι το φώς στο δρόμο απαλλαγής των εθνών κρατών από τα νύχια των αιμοβόρων αρπακτικών είναι εδώ.
Αλλά να μην τους κάνουμε τη χάρη δίδοντας τους ακόμη μια ευκαιρία να χτυπήσουν ανελέητα ανυπεράσπιστους.
Με μέτρα αυτοππροστασίας και καταγραφής των ενεργειών των οργάνων τους,για να επιτευχθεί ο ξεσηκωμός και αυτών που ακόμη δεν αποφάσισαν να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους.

Ανώνυμος είπε...

Υπογράφει Στέφανος Μυτιληναίος, μήπως είναι ο Στέφανος Ληναίος, ο ηθοποιός ; Αυτός τόσα χρόνια ήτανε Πασόκ και η κόρη του η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, δουλεύει στο κρατικό ραδιόφωνο με 7-8 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Αν ισχύουν τα ανωτέρω, τί να πω !!!!!
Ελένη Π.

Ο Επώνυμος Ανώνυμος είπε...

Ας απαντήσει ο ίδιος.Και πρέπει να απαντήσει!
Συμφωνώ όμως απόλυτα με αυτά που γράφει.

Ανώνυμος είπε...

Χρειαζόμαστε έναν, έστω και έναν μόνο Έντιμο Εισαγγελέα, που με τη βοήθεια του Στρατού και του Λαού να αναλάβει την προσωρινή πρωθυπουργία του κράτους ,να δημεύσει τη περιουσία όλων των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους , να τους δικάσει και όσοι αποδειχτούν ένοχοι να τους κρεμάσει για εσχάτη προδοσία.
Επείγει λοιπόν ο σχηματισμός ομάδας έντιμων Αξιωματικών του Στρατού και της Αστυνομίας καθώς και επιτροπή δυναμικών επωνύμων και μη, πολιτών από όλες τις κοινωνικές τάξεις , που να σχηματίσουν την πρώτη ελεύθερη μεταβατική κυβέρνηση των Ελλήνων και με τη βοήθεια του Θεού να προχωρήσουν και σε όλα τα υπόλοιπα βήματα που πρέπει να γίνουν για να γλυτώσουμε την Ελλάδα μας από την εξαθλίωση και την καταστροφή .που ετοιμάσανε για μας οι ορατοί και «αόρατοι» εχθροί μας.
Αν υπάρχουν έντιμοι Εισαγγελείς Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί οφείλουν να κινηθούν ΤΩΡΑ.
Πριν να είναι αργά για όλους.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε οπωσδήποτε,
Κάλεσμα Συνένωσης Κινημάτων για ανατροπή του Αποτυχημένου Πολιτικού Κατεστημένου.
http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/2_23.html
ή
http://oxafies.blogspot.com/2011/09/2_24.html
Πρόκειται για 22 κινήματα.
Δείτε ποιοι συμμετέχουν, έχει πολύ ενδιαφέρον (πχ Στρ.Αϋφαντής, Ν.Λυγερός, Π.Τραϊανός, Δ.Αντωνίου, Δ.Καζάκης, 300 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,...).
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί; Αν κάποιος πιστεύει οτι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πεί πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία: Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος. Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση. Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια; Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα; Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία: 2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση. 2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ.Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο. 2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο. Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει οτι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία. Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΟΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων. H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα. Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα. Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα. Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές. Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες. Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ? Φυσικά ΟΧΙ! Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ,Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ-
ΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.

ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ,ΤΟ 1973 ΕΦΕΡΑΝ
ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ.

ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ,ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ.....